Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz
tiszavirág #4921 üzenetére
Én is ez utóbbit szoktam tenni.
Van, hogy bizonyos részeket el kell távolítani, vagy valamilyen átmenetet, zenét tesz alá valaki, amúgy is szerkeszteni kell.
Engem pl. zavar egymás utáni felvételeknél a hirtelen hangváltás. Mát ezért sem csak összefűzöm. -
zsoltika29
tag
válasz
tiszavirág #4763 üzenetére
Szia!
Segítségedet szeretném kérni. Szerinted a Sony HX9V jobb felvétel csinál mint a V700-as?
Az ára se mindegy, ahogy látom.
üdv
-
zsoltika29
tag
válasz
tiszavirág #4763 üzenetére
Hali!
Ez jó majdnem félóra. Én arra gondoltam hogy 4-5 perc,mert a dslr-nél azt hiszem úgy van.
Nem tudsz megosztani egy általad készítette rövid videót, amit Sony hx9v-vel készítettél?
Mindegy hogy mit csak nyers legyen a legjobb minőségben.
Olvasgattam,hogy mát vannak nagyobb hx10v, ,hxv100v, hxv200v szériák elvileg videó anyagot ugyanazt kell hogy tudják vagy már jobbat?
Előre is köszi.
-
zsoltika29
tag
válasz
tiszavirág #4760 üzenetére
Köszi megnéztem a videókat, nem rosszak, de szerintem ezek nem nem nyers felvételek.
Neked ilyen van?
Fényképezőknél nincs maximalizálva a videó felvételhossza?
-
TaaT
nagyúr
válasz
tiszavirág #2731 üzenetére
és milyen kamerát tudsz mondani ami ezzel együtt is 20000körül (inkább alatt) van és tud 1280-as felvételt csinálni?
-
Matula 007
tag
válasz
tiszavirág #2692 üzenetére
-
hollozoli
tag
válasz
tiszavirág #2680 üzenetére
1. Ez előttetek egy videokamera fórum volt.
2. Nem mi pofátlankodtunk át a fényképezőgép-esekhez, hogy bizonygassuk, hogy milyen jó fotókat készít a videokameránk.
3. 120 000 forint alatt ne keressenek igazi Full HD videokamerákat, mert nincs!
4. Azért kíváncsi lennék rá, ha csinálnátok magatoknak egy saját fórumot, hányan lennének kíváncsiak a Sony HX9V-re? Valószínűleg 0 fő lenne rátok kíváncsi.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tiszavirág #2670 üzenetére
állvánnyal kicsit csalás ám kiskoma.
tessék itt egy kézben tartott iphone.
csak hogy lehet összehasonlítási alapodvideózás számomra: jó hang, stabil és tűéles kép, okos zoom funkcióval párosítva.
iphone: béna hang, gyenge stabi, tűrhető kép, gyatra zoom
ennyit a ifonodról.
-
hollozoli
tag
válasz
tiszavirág #2665 üzenetére
Szerintem egyszavas lenne a válasz:
A videokameráit
-
hollozoli
tag
válasz
tiszavirág #2662 üzenetére
Én csak azt nem értem, ha már 80 000 forintért lehet kapni ilyen remek 1080p fényképezőgépet, akkor a Sony miért 120 000 forintért kínálja az 1080p videokameráit?
Lehet, hogy azért mert azt videozásra készítették, és az 1080p nem egy kiegészítő lehetőség egy fényképezőgépben?
Érdemes lenne megkérdezni a Sony hivatalos Helpdesk-jét, hogy ők mit ajánlanak videofelvétel készítésre?
- a videokameráikat?
- vagy a fényképezőgépeiket?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tiszavirág #2662 üzenetére
ugyan, nincs mit
-
greggae
tag
válasz
tiszavirág #2658 üzenetére
Ja. Nehogy már pl. ez alapján ítéljem meg/el a kamerát.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tiszavirág #2658 üzenetére
hát ez annyit messze nem ér amennyié adják. instabil a kép, használhatatlan zoomnál. hang gyatra. szerintem pocsék, szerinted a legjobb az árkategóriában. ok, elfogadom, használd egészséggel.
én is tudok ám félkövérrel írni: nézd csak
,de attól még a sony nagyon távol van egy sd90-től.
árban pedig elég közel. -
Ágógreen
senior tag
válasz
tiszavirág #2653 üzenetére
hallod tiszavirág ez nagyon béna.
komoly erre kiadtál 80ezret ? jól átvertekvibrál a lencse zoomoláskor, de gáz. 80ezeré ? vicc
-
válasz
tiszavirág #2630 üzenetére
Én is voltam már határeset itt (lejátszási problémák), nem lettem elhajtva. MInden hozzászolásnak örülök, nem érzem máshová valónak (én is javasoltam már a vitát kiváltó gépet video megoldásnak, úgyhogy nem lenne túl gerinces dolog más mondanom).
Remélemvitaveszekedés nélkül marad továbbra is ez a jó topic.
További szép hétvégét! -
tomej
aktív tag
válasz
tiszavirág #2624 üzenetére
Hát, mint lehetséges alternatíva, elvakult rögzítőknek...
Azonban némileg egyet kell értsek előttem 'okvetetlenkedő' kollegával a következő miatt: A magyar nyelvben élesen elkülönül a fényképezőgép és kamera, mint fogalom (hasonlóan az angol camera, ill. camcorder). Függetlenül attól, hogy fg -et favorizáló fórumtársak hozzászólásának is van objektíve pozitív hozadéka, itt nyilván a céltermékek paramétereire/összehasonlítására kíváncsiak a fórumtársak, nem pedig egy videokamera helyett miért vegyél fg.-et, ill, erre tökéletes a fg. is dologra. Bár nyilván nem annyira éles a helyzet, mint ahogy egymás torkába haraptatok, de ti tudjátok.
)
-
hollozoli
tag
válasz
tiszavirág #2626 üzenetére
Célszerű lenne csinálni egy fórum-ot: DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP 1080P FELVÉTELLEL címmel,
aki azt akar venni oda írhatna.
-
tomej
aktív tag
válasz
tiszavirág #2607 üzenetére
Igen, biztos, hogy van nála jobb hangrögzítő készség, gondolom ez egy alsó-közép kategória lehet. Nem is ez a probléma, hanem inkább az, hogy a két cucc együtt még csak-csak ki jön 100-105 k körül, de még bele kell kalkulálnod a vakusínt is, amiből egy használhatóbb darab 5-10k között mozog + ha jól látom ott még van egy dönthető fej is, + 5-10k, . Másrészről, ha hozzádobsz még 10-20k-t, akkor kapsz egy sony/pana 1080p-s készséget, amit simán zsebre dugsz, 1 kézzel kamerázol és nem úgy kell tartani, mint egy villanólámpás fg.-et 1950-ből. A hangról: ennél a készségnél ugye nincs szinkron a kép és a hang között. Egy sima 1 órás felvétel tartalmaz vagy 60 db önálló jelenetet, de legyen csak 30. Minden egyes jelenet elején betapsolsz a képbe, hogy szinkronpontot csinálj? Innen ugye adott szituban belép egy állvány, vagy vinned kell magaddal egy 'rendező asszisztenst', aki tapsol helyetted. Aztán a felvétel után 2×annyi utómunka, mire összelövögeted a hangot a képpel, ill. kivágod a tapsokat. Az egyetlen előnynek a fényképkészítés lehetőségét látom, de szerintem ez el is vész az előbb leírtak miatt.
-
válasz
tiszavirág #2610 üzenetére
Köszi
SD90-nel felvett mts (1080p/50) file-ok lejátszásával problémáztam anno. Most elkezdtem BluRay lejátszókkal próbálkozni... Pana BD75 lejátszotta egész jól, de azon nincs optikai hang kimenet (HDMI nincs az erősítőn). Gondoltam a 110-es Pana akkor biztos viszi, veszek egyet, 10hó0% alapon. Szerencsére kipróbáltam a boltban: azt az USB3-as kulcsot, amit a 75-ös vitt (ára majd' fele 110-ének), fel sem ismerte, de USB2-n sem az mts file-okat (esetleg FW frissités, de ezt nem volt kedvem rizikózni). BDP6000 Philips bedug, indit: na ez olyan volt, mint amikor a kameráról néztem vissza! Csak 5 kFt-tal több mint a 110-es Pana, részletre szinte mindegy. Még otthon tesztelgetem, de nagyon jónak tűnik ez a része. MIvel egy komolyabb mediaplayer is 40 körül van (persze az biztos több fileformátumot ismer) szerintem BD játékossal együtt, főleg, hogy az mts lejátszás volt a fő cél, nem hibáztam nagyot (remélem). Meg untam várni, hogy az új Sigma chip-esekre legyen FW, amin nem megy el a hang (WD Live TV volt nálam és az nem játszotta le ilyen szépen...).
Azért írtam csak be, mert emlékeim szerint más is küzdött ezzel. -
válasz
tiszavirág #2607 üzenetére
De már nem nagyon lehet kapni :-((
Hx10V? Véleményed? Nem néztem még meg, csak láttam, hogy kapható... Köszi -
tomej
aktív tag
válasz
tiszavirág #2541 üzenetére
Szuper hang középszerű videominőséggel, ez miért jó?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tiszavirág #2541 üzenetére
"A felvett anyag editálása sem annyi hogy rá a gépre és az author szoftverrel már írathatjuk is ki a hangját, plusz utómunka"
1. nincs utómunka, mert sd90-el vagy v700-al össze lehet kötni a mikrofont
2. sd90-nek van papucsa, nézzél utána
3. zoom h1 baromi jó hangot produkál, mivel nekem van ilyenem én tudom mekkora a különbség egy integrálthoz képest
4. plusz egy gombot csak be tud mindenki nyomni. nem ?
5. hogy hogy néz ki ? engem nem érdekel ez a része
6. csappantyú ? nem kell semmiféle csapó, csak egy egyszerű jack kábel (már írtam)
7. Sony HX9v-hez viszont tényleg kell majd csapó, meg utómunka mert nincs a Sony-n mikrofon bemenet (sd90-en és v700-an van)"Zoom H-1 és társai nem diktafon, bár erre is lehet korlátozottan használni" ???
- hát én nem mondanám, hogy bármiben korlátozni, kiválóan rögzít diktafonként használva is, úgyhogy nem kéne leszólni -
Matula 007
tag
válasz
tiszavirág #2500 üzenetére
Hát lehet buta kérdés volt de nemtudtam rá a választ XD
Amúgy látom nagyon meg vagy elégedve a HX9v-vel.
Te fényképezőnek vagy inkább kamerának vetted? Tud 720p-t felvenni? -
djnice
veterán
válasz
tiszavirág #2492 üzenetére
Szia!
Tudnál a HX9v-vel készült beltéri RAW felvételt feltenni valahová ami 1920x1080 50p-ben készült?
-
hollozoli
tag
válasz
tiszavirág #2433 üzenetére
A kérdés videokamerára vonatkozott, nem video-t is készíteni tudó fényképezőgépre.
-
válasz
tiszavirág #2431 üzenetére
Na azért, már azt hittem nekem kell beírnom helyetted
-
Tomix24
addikt
válasz
tiszavirág #1588 üzenetére
Lehet pofátlanság, de kérhetek még felvételt? Jó a Megaupload , ott teljes valójában élvezhető.
Kinti, utcai, autókkal, emberekkel, szinekkel..1Giga is felmegy a MEga-raNagyon jó képe van, ahhoz képest hogy fényképező! A kinti felvételnél a beépített mikrofont is hallanám legalább hogy dolgozik. Tényleg ajánlható egy fotósnak ,aki néha kamerázik is.
Feleségem Olympus Vg130 [link]fényképezőgépe ehhez képest mozis kalózfelvétel..
Ott is csak a nagy HD felirat a gép oldalán(720p) meg nagy reklám... Annyit foglal 1 perc felvétel mint a PanasonicSD90-em(4GB - 18perc) és a végeredmény.... Röhej. -
Tomix24
addikt
válasz
tiszavirág #1588 üzenetére
-
Tomix24
addikt
válasz
tiszavirág #1579 üzenetére
Teszel fel a Megaupload-ra [link] film felvételeket a gépedről? Legjobb minőségben, abban a formában ahogy a kártyán található tökéletes lenne.
Kiváncsi lennék én is. A szememnek jobban hiszek mint az adatoknak.
Semmi extra, csak tényleg ha vannak "publikus jelenetek" verőfényben, délután, kint, bent, éjszaka, stb
. Pár perc összességében elég. Ahogy én is felraktam.
-
The_dog
csendes tag
válasz
tiszavirág #1576 üzenetére
Este lámpafénynél hogy muzsikál? Vagy homályos szobában?
-
tthom
senior tag
válasz
tiszavirág #1544 üzenetére
Ezt a Sony-t mi is szeretjük. Oké, nem tökéletes persze, néha túlélénkíti a színeket, de az a része, hogy elég 1 cuccot vinni, fényképezőként úgyis legtöbbször nálunk van, ha meg olyat gondol az ember, csinál vele családi használatra teljesen jó 1080p-s felvételt.. Hát, nem bántam meg, hogy megvettük, még ha 10e-el drágább is volt akkor még.
Előkapja az ember és akár fotó, akár videó kell, megfelel.
Annyi baja van, hogy nincs benne natív 10x15-ös képarányú fotótámogatás, ami nekünk hiányzik..
-
Tomix24
addikt
válasz
tiszavirág #1475 üzenetére
Nekem is fent van több ilyen progi, de ezeknél is akár órákba is telhet egy-egy konvertálás. De cserébe teljesen jó a hang. A file-ok darabonként nem csúsznak, de amint össze illesztem őket, már nincsenek az ajkak szinkronban(Kipróbálva 5 különböző fizetős programmal, és egy MEdia Playerrel). Egy új muxert próbálgatok most, a lényeg nálam hogy amit felvett a kamera, azt kapjam vissza egyben, és mehet is a vinyóra
De azért köszönöm a tippet, megírom ha lesz megoldás.
-
Boboka
tag
válasz
tiszavirág #1354 üzenetére
Köszönöm az infókat!
Egy kérdésem még lenne: Nem lehet bele durvább akksit venni? Mert én csak 1000mah látok pedig kerestem serényen.
2000 pl nincs? -
Boboka
tag
válasz
tiszavirág #1348 üzenetére
Szia!
Idegenkedtem először ettől a kamerától de ahogy nézegetem az írásaid/teszteket egyre jobban megfog.
De az érdekelne, hogy akkor most lelövi a képet 29 perc múlva vagy csak ez ilyen kötelező adócsökkentő cucc, amit ráírnak de valójában nincs is korlátozás?
Valamint azt is kérdezném, hogy kb az akksijával hány óra videó készíthető egyhuzamban? -
pinnacle
nagyúr
válasz
tiszavirág #1348 üzenetére
Köszi!
1. Milyen memória kártyát javasoltok? A 28Mb/s-hez gondolom legalább ilyen kell.
2. Szerkesztéshez melyik program a legjobb? Pinnacle Studio 15-m lefagy. Ilyen az erőforrást jól használó Splash player szerű kellene.
3. Régebben azért nem ajánlották a fényképezőt kamerának, mert "rolling shuter" probléma lehet. Nem értem pontosan mi ez, talán a gyors oldalmozgások darabossá válnak? Ilyen gond nincs már a Sony HX9V-el?
4. Sony HDR-CX360VE a "legolcsóbb" FullHD érzékelős kamera? -
pinnacle
nagyúr
válasz
tiszavirág #1343 üzenetére
Köszi! A Sonynál nincs a videofelvétel hossza korlátozva, mint a Canonnál? Gondolom pont azért csinálják, hogy ne lehessen "2in1" videokamera+fényképezőgépet venni. Ha jól látom a AVCHD, 1920x1080, 50p, 28Mbs nem tudja.
-
leonel
aktív tag
válasz
tiszavirág #1118 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Megnézem ezt a típust is! -
Gulyopapa
addikt
válasz
tiszavirág #1101 üzenetére
Megerősíthetem !
A canon vázak kitűnő videó képet csinálnak, statikus témáknál. Amint gyerekeket ( mozgó ) kezdesz videózni, rémálommá válik az egész mert nincs AF, nem hogy követő AF.
Ha viszont a fotózásra szeretnéd inkább fektetni a hangsúlyt akkor jó belépő szintű gép az 550 ...
Most hogy már ismerem a másik oldalt is, írom ezt ... -
Octopus21
aktív tag
válasz
tiszavirág #1054 üzenetére
Esetleg nincs valakinek ilyen gépe? Mert megnéznék egy mts formátumut is közvetlen az én tv-men, nem youtube-ról. Amúgy nagyon meggyőző ez a video. Nem semmi kis gép ez.
-
tthom
senior tag
válasz
tiszavirág #1060 üzenetére
Jaja, a focus tracking jól jön egy csomószor, pl. nálunk, amikor babát akarunk fotózni, de a vörös fénnyel nem akarok belevilágítani a szemébe.. Ilyenkor elég gyakran elég a fokuszálás, nem kapcsolja be a segédfényt.
-
Octopus21
aktív tag
válasz
tiszavirág #1044 üzenetére
Ok, értelek, csak az a bajom, hogy tökéletes dolgokat akkor, kevés pénzből és rá kell jönöm, hogy olyan nincs.
Mind a két gépezet nagyon jónak tűnik, de a Sony nex-5 jobban tetszik, mert mégiscsak cserélhető az objektív.
Ha azt mondanám, hogy nem 120at hanem akár 200 körülig is elmennék, akkor gondolom érdemesebb nex-5-öt venni egy objektívvel, aztán, ha esetleg később még akarok hozzá venni egy másmilyen objektívet pl csak fotózáshoz, akkor akár azt is megtehetem, igaz az már túlhaladná az össz 200-ezret, de hát ez van.
Még gondolkozom majd hogy melyik kompromisszum legyen
Addig is ha tudtok feltölteni sony nex-5-el készült low lightos videokat, azt megköszönném.
Üdv.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
tiszavirág #1044 üzenetére
Én azt mondom - volt már 5DMkII, 7D is - hogy csak azért hogy néha este, vagy félhomályban akarsz videózni, fozótni nem kell 400-500.000 Ft-os vázakat venni.
Ha csak nem ebből élsz.
Ez a 80.000 Ft-os kis csoda masina nekem tökéletes lesz a családi dolgok megörökítésében.
Én eladtam a drága dolgaimat. -
Gulyopapa
addikt
válasz
tiszavirág #1042 üzenetére
Köszi !!!
De amúgy ez mekkora gyökér dolog hogy nincs hozzá töltőőőőő
Ilyet még nem hallottam !!! -
Fyodor85
csendes tag
válasz
tiszavirág #1032 üzenetére
Szia!
Igen, átnéztem azóta a hozzászólásokat és megtaláltam.
Köszi!
-
Octopus21
aktív tag
válasz
tiszavirág #1030 üzenetére
Köszi szépen a tartalmas és kielégítő választ.
Amúgy te hol dolgozol ha megkérdezhetem? Mert írtad hogy "nálunk" nem kapható. Vagy ezt általánosságban értetted Mo-ra?Amúgy tapasztalatokból értesz ennyire a témához?
Figy ezt az objektív dolgot még mindig nem nagyon értem, mert amiket te írsz azok kicsik, én meg a fotósoknál mindig brutál nagy objektívet látok. Ok, persze nagyon fontos lenne az éjszakai videozás és fényképezés de emellett a zoom sem utolsó szempont meg a nagy látószög sem. Az is fura, hogy sony gépet még nem láttam fotosoknál mert mindenki a canonra vagy nikonra esküszik.
Ezekkel az általad írt objektívekkel mennyire lehet zoomolni optikailag? A mostani Canon SX110 gépemen 10X optikai zoom van és azért az már elég jó.Nagyon tetszik ez a sony gép különben a leírtak alapján, de mindenképp meg szeretném nézni mit tud.
Abban nem tudnál nekem segíteni, hogy ezzel a géppel készített videokat és képeket küldenél nekem vagy feltölteni egy ideiglenes tárhelyre, persze csakis tömörítetlen formátumban és full hd-ban? -
Octopus21
aktív tag
válasz
tiszavirág #1026 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Elég meggyőző, amiket írtál, meg néztem a youtubos teszteket. Eléggé drága, ha nézünk hozzá egy komolyabb objektvet. Amit te írtál az kicsinek tűnik, mert mindegyik gépen csak brutál nagy objektíveket látni, ami szerintem kell is a zoom miatt.
Elég fura, hogy sony gép is feltűnik a láthatáron, mivel én eddig fotózással kapcoslatban csakis Canon és Nikon márkaneveket hallottam.Tudnál javasolni egy konkrét objektívet ehez a sony géphez, ami esetleg nagyobb ennél? Egy olyat amivel ki lehet használni az általam említett dolgokat. Vagy rosszul lárom, hogy minél nagyobb az objektív annál jobb a zoom lehetőség, meg a látószög?
-
neevous
tag
válasz
tiszavirág #990 üzenetére
GH1 100k körül?
-
Octopus21
aktív tag
válasz
Hello!
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Eddig mindig csak azt hallottam, hogy ilyen 2 az egyben gépeket felejtsem el, mert egy fényképező pl nem kamera és fordítva is igaz ez. Ezt tapasztalom is a fényképezőmmel. Ezért kezdtem el keresni valami jó full hd kamerát.Az a sony a77 nem gyenge különben de 400-ért elég húzós.
Low Light az sokat számít szerintem, mondjuk milyen jó dolog lehet az ha egy szép városban sétálgatsz este, ahol csak utcai fények vannak és felveszed, és ugy tudod visszanézni, hogy nem tiszta szemcse a kép.
Ilyen low light-os videokat ha tudtok linkelni azokat szívesen várom. Olyanokat amik nem szemcsések teljes képernyőn nézve mondjuk full hd-ban.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
tiszavirág #996 üzenetére
Engem meggyőzött !
-
tthom
senior tag
válasz
Hmm..
Várnom kellett volna a hx9v-vel, pár hét alatt 5e-et esett az ára.
Mondjuk ez mindennel így van. -
válasz
tiszavirág #964 üzenetére
Máaok is úgy gondolják, hogy a hx9v jó masina...
Ugyanakkor: -
unrealnoise
senior tag
válasz
nagyon hasznos leírás, köszi, én is emellett döntöttem, ki szeretném magam próbálni videó és klippkészítés terén (+ hangulatvideók, szösszenetek), és erre tök jó lesz ez a készülék. 80.000 Ft-t simán megéri. Ti egyébként mit ajánlanátok, vágásra, utómunkára? PP CS5? Esetleg valami más? Lightworks?
-
tthom
senior tag
válasz
A Sony HX9Vnél azért kiemelnék két hiányosságot/hibát. Nem vészes, de jó tudni róla:
1. Nincs benne natív 10x15-ös képarány, tehát, hogy eleve ilyenben mentse a képeket
2. Automata állásban hajlamos túl élénkíteni a színeket. Főként a pirosat erősíti nagyon, de más színnél is érzékelhető. Múltkor is, amikor a kölykön piros zokni volt, csak úgy világított a videón. De természetesen nem mindig csinálja és hátha egyszer adnak ki firmware javítást.Szerk: bár most találtam egy fórumot, ahol írják, hogy a CyberShotoknál elvétve van csak ilyen, szóval akkor ezt vehetjük úgy, hogy nem lesz javítás.
-
golax
tag
válasz
tiszavirág #966 üzenetére
váo.
-
tiszavirág
tag
válasz
tiszavirág #966 üzenetére
Egy apró helyesbítés: A Sony Nex-5n-hez is lehet csatlakoztatni a gyári konzumer kategóriás mikrofont, a készülék tetején található speciális csatlakozóba.
Szabványos mikrofon bemenet viszont valóban nincs rajta. -
bobby_30
tag
válasz
üdv
Nem is tudok szóhoz jutni. Igencsak meggyőző érvelés volt. -
tthom
senior tag
válasz
tiszavirág #795 üzenetére
Aham, thx.
-
tthom
senior tag
válasz
tiszavirág #792 üzenetére
Tuti részesedést kapsz. Vagy te vagy a Sony Magyarország igazgatója.
Ez a kézbentartásos ötlet nem rossz.. Meg azt nézem, hogy ennek is ugyanúgy 3"es kijelzője van, mint az SD90nek.. Hmm.. Nagyon vonzó ez a kettő helyett egyet kell cipelni dolog.. FullHDs videózás közbeni akkukapacitásról tudsz valamit? Mennyit bírhat?
-
Tomix24
addikt
válasz
tiszavirág #776 üzenetére
Olyan vagy mint egy reklámrobot
Bocs, csak az írásod alapján egy marketing csoport félnapos munkája jutott eszembe. Te aztán tudsz fogalmazni
-
Kal-El
senior tag
válasz
tiszavirág #771 üzenetére
Akkor ez a fényképező/kamera lényegében teljesen kezdők kezébe való.
Ez nekem jó hírA Sony TX100V az mivel jobb a hx9v-nél?
Egyébként nem akarok pofátlan lenni, de megkérdezhetném, hogy te ezeket honnan tudod? Mert egy átlagember még a technikai adatok között sem igazodik el teljesen. -
Kal-El
senior tag
válasz
tiszavirág #749 üzenetére
Megnéztem ezeket a videókat, de azt nem hiszem el, hogy tényleg ilyen szép képet csinál. Akkor egy ennél jobb kamera milyet csinál?
Tuti, hogy feljavította programmal a képminőséget. Azt írta Adobe Premiere CS5-öt használ.
Nekem totál marketing szagú az egész, vagy csak egy profi tud ilyen videókat csinálni.
Hol van a kutya elásva, mert ez túl szép hogy igaz legyen? -
Kal-El
senior tag
válasz
tiszavirág #758 üzenetére
Igen ezen én is gondolkoztam, hogy lehet 2 külön eszközre lenne szükség, ezért is kérdeztem itt. De kifelejtettem egy fontos dolgot, hogy a képminőség kevésbé fontos, mint a kristálytiszta zajszennytől mentes hang. Mivel főként 1méteren belül lenne használva, vagy néha napján még olyan 6-7 méterről, de akkor is inkább a hang lenne fontosabb, mint a kép. Csak azt nem tudom elképzelni mennyivel gyengébb a kép/hangminőség a 2 megoldás között.
Ja és nem úgy lenne használva, mint egy rendes kamera (távolról), hanem mint egy riporternél: kitéve asztalra 1-2 méteren belül, vagy kézben tartva szemből, közelről.
-
Harlond
tag
válasz
köszönöm szépen a választ/válaszokat. Kompaktban azért nem gondolkodtam mert van egy Nikon D90em több obival, tehát fényképezni nem ezt használnám
-
Tomix24
addikt
válasz
[link]
1080/50i inkább, nem P. 25P-t akartál írni szerintem. A Sony Exmor R-je teljesít benne, ami nem rossz.
Feleségemnek is hibrid kamerája van, fényképező, meg hd videófelvevő egyben. A tapasztalat szerint, teljesértékü kamerának kevés(ugye alap a kézremegéscsillapító megléte egy kameránál) , és az ára miatt digitális fényképezőnek drága már(85K-nál tükörreflexesre is lehet lelni). De persze örülök ha épp nincs nálam a kamera,akkor az asszony videót is tud felvenni ha épp szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest