Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szitaati
aktív tag
válasz YceBear #50398 üzenetére
A kábelcsere az SD-s lejátszást szerintem nem érintheti. De egyébként próbáltam a nyomtatóm kábelével is, most jutott eszembe...
Linuxot nem próbáltam, ha windowson nem megy akkor kuka. Ennyire nem lehet szar valami.
[ Szerkesztve ]
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
szitaati
aktív tag
válasz YceBear #50396 üzenetére
Az az SD-s lejátszást nem érinti, jól gondolom?
Ha valamelyik módban menne, elhinném, hogy nem hw-es a gond...Kimenet-állítgatás is volt.
Próbálgassam másik (régebbi) fw-rel?[ Szerkesztve ]
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
Bukk900
őstag
Túlságosan, dac/ampból ott a HA-P50, most akciós is a Massdropon, az egzotikus Aune X1s, a DA-300 már túl lóg a kereten, de kíváncsi lennék rá. A DA-10 ugye meleg hangú, az nem lenne jó nekem...
DIY vonalon egy 1796 alapú dac + CompositeAmp a hangolhatósága miatt tetszik. Vagy a meglévő iFi + Magni2.
A Musiland meg az SD kártya miatt érdekel, mert a telefonom nem bővíthető. Szerintem, ha ez mind itt lenne nálam, akkor se tudnék választani![ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Ha már Musiland a téma, tudja valaki, hogy az MD12 működik Androiddal? Aliexpressen azt írják, hogy működik, de a gyártó oldalán nem találtam.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Nálam .DLL Mark 02-je éppenséggel bedöntötte a Win 10-et, a .DLL által linkelt driverrel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
YceBear
tag
En speciel Linux miatt nem kuldtem vissza a masodik 04 -t, mert ha ott megy tuti nem hw hibas.
-
.DLL
veterán
válasz YceBear #50378 üzenetére
Igen, jobban is megírhatták volna az új drivereket...
A 03 US dragon-nal és a 2.4.2.2-vel soha nem volt gond, azt mertem hangoztatni mindenhol, hogy a Musiland atomstabil (sokaknál a Linux kompatibilitás hiánya miatt kiesett :( ) Most az újabbak mennek linux alatt, viszont Win alatt lett kérdéses a sima működés.
Bár a 01 Mark2 is stabil nálam, ahova feltettem (otthon, laptop, munkahely) valszeg ezen még egy régebbi Fw. lehet, de nem is bánom.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
YceBear
tag
Hmm erdekes. Nalam semmit nem mutatott es hangot sem adott Win7 alatt, pedig kiprobaltam jopar drivert Vegul ezert frissitettem fimrwaret utolso lehetosegkent. Egyebkent ugy latom van valami firmware-driver osszefugges Musieknal. 04MX nel egyebkent kell a hardveres atvaltas valoszinu azert mukodik.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz YceBear #50376 üzenetére
Nálam is ilyen teljesen kerge volt ez "fajta" a control panel Musi 01 Mark2 esetén. A firmware frissítés meg nem működött, nem történt semmi, várhattam akármeddig. De szerencsére a 4.0.0.0 driver/control panel (+Win7) hibátlanul működik, és a "régi" megszokott felületet hozza: [link]* De nyilván ez függ az FPGA-n futó fw. verziótól is. :/
* A fejléc miatt nem megijedni, csak a Win98 skin miatt ilyen
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
YceBear
tag
válasz szitaati #50375 üzenetére
Valami nem kerek. Ugyan ugy allnak a csikok. Mintha lenne nemi alapzaj vagy valami hasonlo.
Kimenetet valtottal? 2016 -os firmwareknel alapbol nem szol egyik kimenet sem. A Hangero + - egyuttes lenyomasaval kell valtani addig amig csak az elso 2 led vilagot. (Alapbol az elso 3 vilagit) Rakj fel 1 AIMP -ot a teszt kedveert es allitsd be Musiland ASIO ra.
[ Szerkesztve ]
-
szitaati
aktív tag
válasz YceBear #50373 üzenetére
Leszedtem a 4.3.3.0-t, érdekes.
Semmi hang nem szól a gépen, ezt látod a console-ban:Ha bekapcsolod a winampot és elindítasz valamit, ez van:
Hang még mindig nem jön ki rajta...
Ezt a 4.3.5.0-t honnan lehet megszerezni?
Itt nem látom:
http://www.musiland.cn/dl/
a betáknál se.[ Szerkesztve ]
-
szitaati
aktív tag
válasz YceBear #50373 üzenetére
Szia!
A 2.4.2.2 20151009-es build-del 2 ismeretlen eszközöm van az eszközkezelőben.
El tudnád mondani ezt a fw frissítéses dolgot? Honnan kell leszedni mit és mi a menete?
Köszi!
SD-kártyát nem tudtam még próbálni."Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
YceBear
tag
válasz szitaati #50368 üzenetére
(#50368) szitaati
Privatban kuldtem par infot azokat nezd meg, illetve szerintem ezzel probald meg elso korben:
MlCyMon_2.4.2.2_build20151009.exe
Innen: http://www.musiland.cn/dl/
Illetve jo lenne tudni, hogy a 4.3.0.0 -s driverrel mit csinal, marad -e ismeretlen musiland az eszkozkezeloben es latszik -e valami a musiland control centerben ha zenet jatszol le. Ha latszik akkor csak a hangero + - gombkomboval kell valtogatni a kimeneteket. A mostani firmwareknel sajnos minden bekapcsolasnal el kell jatszani ezt. alapban az elso 3 led vilagit az elso az USB kapcsolat a masodik ketto az analog/digitalis kimenetet jelzi ahogy valtogatod meg kell szolalnia, mindezt csak akkor ha a musiland software -ben ugral a hangero csik. Ha nem akkor nekem csak a firmware upgrade segitett. Ha ezek megvannak lehet tovabb lepni.Szerk: 2016 -os firmwarekkel megy a 4.3.3.0 es a 4.3.5.0 driverel is. Kicsit erdekes a frissites ha kell valakinek akkor segitek de fontos info, hogy Flac lejatszas nem megy ezekkel csak MP3 es wav (SD kartyarol). Beta oldalon Juliusi fimrwareben igernek valami FLAC lejatszas javotast, szoval ha vege a szabimnak megnezem es jelzem.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz szitaati #50371 üzenetére
Szerintem ezt a régit kellene felraknod win7 és 10 alatt ment, az újabbak a mark2-es Musilandokhoz valók, nálam nem működtek. A kártyát csak azért említettem, mert így kiderülne, hogy hardver, vagy driver hibás.
[ Szerkesztve ]
-
szitaati
aktív tag
Bukk900: szerzek egy SD-kártyát és holnap kipróbálom. Alapvetően marhára nem érdekel ez a funkciója, szóval eddig nem próbálgattam.
PuMbA: Igen. Nekem a legalsó driver fel se ismerte a kártyát...
-
szitaati
aktív tag
Én innen:
http://www.musiland.cn/index.php/Product/show/id/208#
tettem fel a fölső drivert. Nagyon driver problémának tűnik nekem ez az egész, de fogalmam sincs mit kezdjek vele. Ha csak az ASIO lenne a baj, de nem szól...Firmware: hogy tudom ellenőrizni, hogy mi van rajta, és az jó-e vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz szitaati #50345 üzenetére
Mikor 04 MX volt nálam feltettem a 2.4.2.2-es drivert Win 8.1-hez és semmi gond nem volt. Tudom, téged ez nem vigasztal. Sajnos nincs ötletem.
YceBear a helyi 04 MX driver, firmware szakember, jó sokat szívott vele.(#50346) Dorien: Örülök hogy ennyire bejött.
(#50347) Nova96: Pontosan mit is szeretnél, milyen eszközökről van szó?
(#50348) bkercso: Mi se hisszük el. Még.
[ Szerkesztve ]
-
szitaati
aktív tag
Tök jól eloffolunk, de úgy szeretném, ha valaki válaszolna a Musiland Monitor 04 MX kérdésemre!
[link]Pár napom van csak reklamálni az Aliexpress-nél, és ránézésre hibátlan a cucc, csak nincs hangja...
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Igen van, Linuxokon Mindenesetre a Windows 7-hez és 8-hoz jött frissítések miatt majdnem ugyanúgy gyűjti az adatot a 7-es és 8-as már, mint a 10-es, szóval Windows-on nincs menekvés, ha nem használunk olyan alkalmazásokat, amik letiltják az adatgyűjtést vagy egy kezdeti verzión kikapcsoljuk az összes frissítést
(#50354) bkercso: Nem, már eljutottunk arra a szinte, hogy nem érdemes olvasni a híreket
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Annyi opció van még... Engem is a Windows 10 győzött meg arról, hogy platformot váltsak, szerintem vannak/lesznek ezzel még így páran. Végső soron hálás is vagyok érte, ha valami kicsit jobban sikerült dolgot hoznak össze lehet még most is azt használnám, mert nem lett volna elég motiváció a váltáshoz, így viszont elég sok mindenből kimaradtam volna. Van élet a Windows-on túl is.
-
PuMbA
titán
-
szitaati
aktív tag
Imádom a Winamp-ot, nem tudok tőle magválni. Eddig a jelenlegi hanglánc mellett nem éreztem, hogy bármelyik lejátszó jobb lenne nála. Inkább olyan érzésem volt, hogy más lejátszónál mintha alapból színezve lenne a hang, magyarul több magas és mély, de mást nem vettem észre.
W10 nem lesz a gépemen, az tuti. Hallottam máshol is, hogy szebben szól, de akkor sem vagyok hajlandó föltenni. Sőt, gondolkodom a W7-re való visszaváltáson, az Asus Xonar D1-em pl. sokkal szebben szólt alatta.Ezt az ASIO kimenetet mi támogatja? Foobar? Vagy mit javasolsz?
-
-
szitaati
aktív tag
What year is it? <= Ezt nem értem...
Catalyst: Igen, ezt még orvosolnom kell, új gép, új gyártó (AMD) új driverek, sikerült kettőt is föltenniA Musiland-hoz esetleg vki vmit?
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Egy igazánsz@rvacak, jitteres hangból - amilyen a PCM2706-nak van - csináltam XMOS-szerűt, mindössze 2000 Ft-ból! El se hiszem!
(Biztos van azért különbség, még nagy összehallgatás nem volt, de igazán nem is kell: ez egy olcsó alternatívának készült, és égbekiáltó különbséget nem hallok. Egyszerűen jó.)Ja, és a PCM1793 tényleg jó darab, ha körülkeríti az ember. Nem harsány vagy bántó, mint egyes egybecuccokban. Szép telt-kerek, és részletgazdag.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Nova96
őstag
Sziasztok hol kapható és mi a neve a csatorna váltó eszköznek?
2 eszköz megy rá és nem akarom ki be húzogatni a kábeleket. -
Dorien
veterán
Egs!
Ma egész nap Incognito albumokat hallgattam. Hihetetlen élvezetes az E10 / Sense V1 / HI2050 láncról ez a lendületes, dallamos acid jazz zene. Kösz mégegyszer a tippet az erősítőhöz!
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 129.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
szitaati
aktív tag
Köszi, valószínűleg rossz driverrel próbálkoztam.
Végül uninstalláltam amit feltettem, majd feltettem ezt:
http://www.musiland.cn/index.php/Download/show/id/92
Ez a legújabb elvileg. Ennél kapásból megkerült a hangkártya, látszólag minden OK.
Azonban mégse, mert hang nem jön ki belőle a mellékelt kép ellenére sem.Ami még fura, hogy neten ilyen ezer és egy dolgot állítani tudó Console-okat látok, ez meg full fapad.
Van egy érzésem, hogy megint valamit elrontok.
Járt már valaki így?[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Archttila #50343 üzenetére
Tiltakozom, nem sörözök. Olyan kellemes idő van, hogy bontottam hozzá egy kellemes bort.
Találtam amúgy egy tápot. Semmit se tudok róla a leírtakon kívül.
-
.DLL
veterán
válasz szitaati #50341 üzenetére
A 04 MX alatt az alább drivereket sorolja fel: http://www.musiland.cn/index.php/Product/show/id/208 itt a középső fülre kattintva.
(P.H.)
-
szitaati
aktív tag
Sziasztik!
Aliexpress-ről vettem egy Musiland Monitor 04 MX-et, ma jött meg.
Nagy nehezen sikerült drivert találni hozzá, bár nem tudom jót-e:
MlCyMon_2.4.2.2_build20140425.exe
Ez a céges laptopra fel se ment (Win7 64 bit), itthon W8.1-et használok (64 bit), itt feltelepült.
A bajom az, hogy hiába telepítettem fel (amikor rákérdezett az aláíratlan driverre, a telepítésre nyomtam), az eszközkezelőben mégis 2 db ismeretlen eszköz van Monitor 04 MX néven.
"Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)Nincs az eszközzel kompatibilis illesztőprogram."
Próbáltam már mindent, újratelepítettem a drivert, bedugva, nem bedugva telepítettem, próbáltam másik USB portot, másik kábelt, ugyanez.
Van valakinek ötlete esetleg?
Köszönöm előre is.Attila
-
Bodz
nagyúr
válasz Archttila #50338 üzenetére
Vagy kipróbálhatnád a repülős tápot!!!!!
-
Archttila
veterán
Érdekes, ha kézben tartom akkor nem rezonal mind1 nem foglalkozom vele de ha már táp: az AMP-hoz ezt ajánlottátok viszont ha jól rémlik a DAC-hoz is linkeltetek egy a gyáriaknál olcsóbb megoldást csak nem találom (SMSL Sanskrit 6th DAC)
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
A PC a közelben sincs szóval az kizárt arról nem is beszélve, hogy csak leszabályozott Noctua ventiket használok vibrációcsökkentő gumi stifttel.
A gagyi tápegysége okozza, húzd ki azt is. Úgy is "érzed" a rezgést az ujjaddal?
Természetesen olyankor nem. A DAC viszont egyáltalán nem csinálja
Na de majd az Abasco-val...[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Bodz
nagyúr
válasz Archttila #50333 üzenetére
Ha berreg, akkor ne nagyon fogdosd, mert megrázó élményed lehet.
A rezonanciát viszont meg tudod szüntetni, csak először tényleg győződj meg róla, hogy nekem van igazam ( ), kapcsold ki a pc-t. Akkor is csinálja?
Tegyél alá valamit, szivacsot, könyvet, valamitől megszűnik.
Jártam már úgy (csak nem emlékszem mivel), hogy 10 centit odébb téve megszűnt a probléma.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Ne már tudjátok miről beszélek berreg rezonál, főleg akkor érzem ha csak éppen hogy hozzáérintem az ujjaimat.
A működést nyilván nem befolyásolja, viszont ha van rá mód akkor megszüntetnémPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Bodz
nagyúr
-
Archttila
veterán
Ma azt vettem észre, h az erősítő háza kikapcsolt állapotban rezeg! ez mitől lehet?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
A maradék helyen ahol lehet kapni creative sb cfi hd-t 2 áron is szerepel. Mindenhol kb 1500 Ft különbözettel. Valaki tudja hogy mi a különbség?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
.DLL
veterán
válasz Honkydoo #50320 üzenetére
Ez inkább fejhallgató téma. csak hogy egy helyen legyenek a dolgok. ; )
(P.H.)
-
Honkydoo
őstag
Az AKG k812 fejest hallgatta már valaki?
Nem mintha venni akarnék de kíváncsi vagyok megéri e az árát?[ Szerkesztve ]
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
marec1122
senior tag
lejátszott. köszönöm szépen a sok segítséget
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
válasz krichd1 #50311 üzenetére
Ez igaz. Majd még megnézem a Behringerrel milyen, az is ribbonos, csak occósított, tök más hangja van. Bár állítólag az ádám-féle magassugárzó valójában nem is igazán ribbon.
Más: Kicsit lehet off kérdés, de gúglival nem találtam megoldást, hátha találkozott vele valaki: Van egy olyan jelenség, hogy valamiért ha a DAC csupa nulla jelet kap a DAW-ban (máshol nem), akkor a windows "kikapcsolja" az USB-t (vagy valamit), s a full csend utáni tranziens eleje így elveszik, valószínűleg mert lassan kapcsol vissza. Letiltottam minden energiagazdálkodást, próbáltam többféle ASIO-val és a directsounddal is, nem segített. Nem a DAC1 hibája (hisz sose kapcsol ki), hanem a generic stock driveré szerintem, mert integrálttal is ugyanezt játszotta régen, bár most nem csinálja. Van valami spec driver esetleg DAC1-hez vagy valami alternatív univerzális driver, ami nem kutyul bele a bitekbe?
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
krichd1
addikt
Van az simán 5 is.
(#50296) sheratan: Azért jobb is a DAC2, bár nem annyival, mint amennyivel többe kerül.
(#50302) lezso6: Ribonból is van mindenféle, ahogy dómsugárzóból is. Egy legalább közepes felbontású hangdobozhoz már szerintem kell a jó a DAC, komolyabb rendszert meg egyszerűen nem lehet anélkül építeni.
(#50308) pendre54: Igen, van benne sok Muses műveleti erősítő.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
válasz CsonkaImo #50307 üzenetére
Külső DAC-nál jóval nagyobb a választék, Musiland, SMSL, stb. kínai márkák közül lehet választani. Csak arra kell figyelni, hogy tuning esetén elég csúnyán el lehet szállni.
Pontos típust nem írok, arra majd a hozzáértők mondanak valamit. Ugye itt figyelembe kell venni az erősítő és a fejhallgató típusát is, melyik milyen karakterű.Ha jó a belső kártya is, akkor a már említett Asus kártya jó választás lehet (nekem volt, én szerettem). Esetleg op-amp cserével tuningolható ésszerű keretek között.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
addikt
Üdv!
Az előbb már szóba hoztak egy Asus cuccot, kérdezném, volt már valakinek tapasztalata az Asus Xonar One MKII MUSES Edition DAC-al? Mennyire igazak a termékismertetőben leírtak, meg hogy tele van tömködve hiper-szuper japán MUSES 01-es cuccokkal, stb.? Az emberfia már óvatosan kezeli az ilyen leírásokat, persze attól még lehetnek igazak."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
CsonkaImo
addikt
válasz HUNNIA1920 #50306 üzenetére
Külső DAC is jó, csak ne az alaplapi hangvezérlőt kelljen használnom.
-
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Milyen hangkártyát érdemes vennem PC-be 30 ezer Ft körül? Otthoni multimédiára kellene, de leginkább zenehallgatásra. Asus és Creative helyett valami komolyabb darab érdekelne, ha lehet ennyiért kapni. Egy 250-es Beyer DT 770 Pro és egy Presenter 2 lenne rákötve. Windows 10 van a gépen.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Dorien
veterán
válasz marec1122 #50292 üzenetére
A K1 "erősítője" nagyon gyengus:
Fiio K1 - 35 mW (32 ohm)
Fiio E10K - 200 mW (32 ohm)Ha nem telefonhoz veszed, hanem PC / laptophoz, akkor szerintem szánd rá azt a + pénzt az utóbbira vagy az X-Fi HD USB-re.
Most itt vagyunk Csopakon a jazz-fesztiválon (St Germain, Incognito, Earth, Wind and Fire) és napközben a Fiio E10 szolgáltatja a zenét laptopról, a Takstar HI 2050 meg a hangszóró. High gain + max. hangerőn teljesen jól szól a szobában is.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 129.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Így igaz. Visszakötve a régit olyan mintha egy telefon kimenetéről hallgatnám a zenét. A legfeltűnőbb a tér nagysága (minden irányban), pontossága. Illetve a sokkal természetesebb hangzás. És még lehetne sorolni, de felesleges, ilyen váltás után minden jobb.
Ami már kicsit érdekesebb: a ribbonok hangja egyébként tényleg javult. Na nem mintha bajom lett volna velük, nekem eddig is bejöttek, csak most finomabbak, mint a korábbi DAC-kal. Lehet ribbonok alá jobb forrás kell, mert a torzítást jobban kiemelik, lehet ezért tartják sokan harsánynak. Persze ez csak az én agymenésem, nem tudom ki milyen DAC-cal próbálta a ribbonos csodákat.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, igen szép előrelépést sikerült elérnem.
szerk: a fejlhallgató erősítője (HPA 2) tényleg jó, bár nincs akkora előrelépés, mint a hangfalaknál. Viszont van benne kraft rendesen, be is kellett dobnom a -10dB-hez a jumpereket, mivel 32 ohmos fejesem van (Pioneer HRM 7). Gondolom a kis ohm miatt annyira nem érzékeny a füles erősítőre, na meg nem egy felső kategória, ezért nem tud annyit profitálni a DAC1-ből.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
.DLL
veterán
válasz Honkydoo #50300 üzenetére
Ja értem, tényleg vasalókábel is volt! , lyukas az agyam. Valóban, laptop mellett nem "futja ki magát" a hosszabb kábel, így már el lehet távolodni laptoppal együtt a DAC-tól.
Xmos-ról majd mesélj milyennek találad, meg azt is írd majd mellé melyik modult vetted.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest