Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz DEJVID #2894 üzenetére

    Budapesti fejhallgatós találkozó

    Időpont: 2013. szeptember 21. 10.00-16.00 között

    Helyszín: 1107 Budapest, Fogadó u. 3. földszint

    Megközelíthetőség: Tömegközlekedéssel az M3-as metrő Határ úti megállójától kell gyalogolni pár percet a "Westel" torony irányába a Száva utcába és a második utca balra lesz a Fogadó utca.
    Autóval, ahogy tetszik :D

    térkép1 térkép2

    Felszerelés, technika: Jó lenne hogy minél több saját forráskészülék (pl. számítógép, CD játszó) lenne, vagy ha az nem megoldható akkor USB meghajtón ajánlott saját kedvenc felvételekkel felfegyverkezni. Hosszabítót, elosztót aki tud hozzon, mert nem tudjuk előre, hogy fogunk elférni a konnektoroknál. Persze hozzatok sok-sok fejhallgatót és minden mást is, DAC-ot, erősítőt, stb.

    Élelmezés: Kaja, pia piknik alapon tervezve, de ha valaki megéhezne tudunk akár pizzát is rendelni valahonnan a környékről, ha nagyon muszáj. Sőt a metró környéke tele van árusokkal és büfékkel, tehát éhenhalásra kicsi az esély.

    Ha van kérdés, kérés akkor még most beszéljük meg. Tudásom és lehetőségem szerint próbálok válaszolni rá vagy éppen megoldani. Remélem éppen elegen leszünk és mindenki nagyon jól fogja magát érezni! :)

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák