Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Esetleg ezt lehetne itthon meghallgatni valahol, aztán olcsóbban beszerezni külföldről.
-
HÁZIGAZDA
köszi az infót, már ennyi is elég. persze a quattroban analóg hangerőszabályzás van, magyarán minimum egy passzív előfok is, míg a mini csak digitálisan állítja a hangerőt. a quattro viszont már nem olcsó, és lehet, hogy ennek ellenére csapnivaló az előfoka.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
DEJVID
őstag
Most hirtelen elbizonytalanodtam, hogy DAC-ot vagy erősítőt lenne-e érdemes cserélnem előbb. A mostaniak egy Behringer UAC202 és egy Bravo v2.
-
Speeedfire
félisten
Nem egy klasszikus zene, de van benne minden.
Magnetic Man - Flying Into TokyoFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
HÁZIGAZDA
válasz bajnokpityu #13889 üzenetére
20K a szimmetrikus bejáraton. most simán rá van dugva a cd a normál bejáratra (10K ohm), hallgatható, igaz, majdnem maxra kell tenni az attenuationt a k2-n. hülyét kapok már ettől az egésztől, semmi kedvem félmillió költeni csak a dac+erősítő vonalra, a végén még kihajítom a k2-t.
-
HÁZIGAZDA
válasz bajnokpityu #13883 üzenetére
proceed dap? az a baj, h qrva régi.
dacmagic plus-t egyébként hallgattad, és szar? tényleg szar?ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
bajnokpityu
félisten
Bácsi, Te igényeiddel dacmagic szintet el lehet felejteni. Az olcsóbbik mátrixot detto.
Magam sem gondolom,h elvetendő a régi dac,de kérdés melyik... Ma 100 alatt komoly láncba való készre szerelt dacot nem ismerek,csak építettet. Kb 3x értékű bolti dac hangot el lehet érni DIY teknikával. Talán többet is.
Lavry da10 alá nem adnám, ha bolti. Olcsóbbakból valami hang kijön,de zene nem sok. szerintem...
-
HÁZIGAZDA
válasz contaxg #13881 üzenetére
nincs számítógép, most a popcorn a210-en vannak a flac fájlok, onnan megy spdif-en. (ezért is szimpi a stream magic 6, ott ez a plusz lépcső is kiugrik. viszont nem tudom, hogy a benne lévő dacmagic plus végülis mennyire jó, olvasni mindenfélét róla)
-
contaxg
veterán
Jó az öreg DAC, csak akkor majd kell egy olyan eszköz, amivel a számítógépből SPDIF jelet tudsz varázsolni.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
HÁZIGAZDA
válasz bigmasterg #13878 üzenetére
nézegettem, sima dac1-et láttam csak, hdr-t nem, amúgy azt simán bevállalnám, használt nem gond, sőt, jó, ha többet kapok ugyanannyi pénzért.
van még egy vonal, amin sokat gondolkodtam, de aztán elvetettem, nem tudom, hogy helyesen-e, ezek pedig a régi (15+ éves) high-end dac-ok. proceed dap, parasound nagyobb gépek stb. azért vetettem el, mert úgy gondolom, hogy pont ez a rész (chipek stb.) baromira gyorsan fejlődik, és hiába került valami 20 éve 2-3000 dollárba, pont annyira izgalmas ma már, mint egy nikon d1: bármelyik belépő szintű váz leveri visszakézből képminőségben.
aztán persze lehet, hogy abszolút fals ez az analógia, nem tudom.
Bodz: az árnál fontosabb, hogy tényleg frankó legyen, de lőjük be mondjuk max. 150e ft-nál elsőre. ha tényleg megéri, költök ennyit, vagy picit többet is, szőrszálhasogató nüanszoknál viszont szívesen spórolok egy csomót.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
-
HÁZIGAZDA
ahoi mindenki!
szeretnék venni egy megfizethető, távirányítható, de komoly dac+pre kombót xlr kimenettel. fontos az xlr, és az is, hogy előfokként működjön, mert direktben lesz rákötve egy crown k2 végfok. az usb rész egyáltalán nem, a fejhallgató része nem nagyon érdekel. alapvetően az otthoni hifi központi egysége lesz, a lényeg a minél jobb hangminőség a dac és az előfok részen. digitális hangerőszabályozás nem gond önmagában, ha a végeredmény jó. gondolkodtam egy külön analóg előfok és külön dac megoldáson is, de szeretném minimálisra szorítani az egységek számát, a sok kábel, doboz stb. megoldásban nem hiszek.
a kérdés, hogy mit javasoltok?
az utóbbi napokban szinte csak a head-fi fórumain éltem, az ott olvasottak alapján ezek játszanak:
- matrix i-mini: csak digitális hangerő-szabályozás, de nem szerepelt rosszul- matrix quattro: itt már rendes analóg előfok van, és komolyabb alkatrészek
- yulong d100 mark ii, youlong d18: baromira tetszenek, de nincs előfok, tehát kuka
- cambridge stream magic 6: ez egy dacmagic plus és egy fullos network player. ez egyrészt kapható itthon számlásan, ami előny. másrészt, egyáltalán nem bánom, hogy nem kell spdif-en keresztül etetni plusz egy komponensről, hanem tartalmazza a legjátszó részt (ha filmeket is vinne, ki is szórhatnám a popcorn a210-et) is. viszont drága.
- benchmark dac1 hdr, lavry és társaik: túl drágák sajnos. a matrix quattro amúgy gyanúsan benchmark ihletésű.
szóval, mit érdemes kerülni (mert megdöglik két hónap után, mert nagy a gyártási szórás stb.), van-e használt régebbi, ami leveri ezeket stb.?
előre is megathx!
-
Kovido
tag
válasz Ear001 #13875 üzenetére
Idén januári, még nem az új. Ennél a verzónál nem jobb a belső D/A kártya, továbbá én csak USB-t használok, ergo ezt még az új sem tudja, ezért jobb nekem a külső Dactilus. Zsolt szerint Q-PSU-val és USB 2.0 kártyával még mindig jobb választás, mint az új Si. Az X2 tápról nem akarok lemondani, árban pedig nem érem fel az új erősítőt. Majd ha lesz használtan esetleg.
-
Ear001
addikt
-
Bodz
nagyúr
Na akkor Sense V1.
DAC: Yulong D100 II
Fülesek: Beyer DT 330 MKII, Beyer DT 990 ProAz első és legfontosabb, hogy eszméletlen forró, aki ilyet vesz vigyázzon nagyon! 5-10 perc alatt tűzforróra melegszik! A ház jó minőségű, a poti használható, az rca tök átlagos, a jack aljzat szintén.
Tetszik a hangja, a melegebb oldalon tanyázik ,nagyon tisztán szól, ráadásul a fülemnek kellemesen színez. A mélyek határozottak, testesek, ütnek rendesen. A DT 330-nak ez jót is tett, mert nem mély szegény ugyan, de ez a kis plusz hiányzott eddig. A DT 990-nek már kevésbé... Az énekesek egészen közel kerültek, a hölgyek főleg, elsőre ezen meg is lepődtem rendesen. A színpad viszont nagyon széles, egy AD700-al vagy egyéb csalós fülessel már nagyon durva lenne. A magas tartományt lágyítja (de kevesebb nem lesz), ezt fülestől függően előnynek vagy hátránynak is tekinthetjük. Nem mos, raccsol sehol, helyükön vannak a dolgok. Jók a hangszerek, a saját hangjuk hozzák. Korrekt kis erősítő, megéri az árát szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Kovido
tag
válasz bajnokpityu #13866 üzenetére
Egy új Canamp 95k, egy új Headbuffer 18k. Így gondoltam az előző hozzászólást.
-
bkercso
nagyúr
válasz bkercso #13729 üzenetére
Tényleg érdemes volt bonyolítani, így már nehéz megkülönböztetni a másik nagy diszkrétemtől, amit eddig használtam/használok (háttérben a 7 alkatrészes). A HeadBuffer viszont mintha kicsit élőbbé tenné a hangot, de ide már igencsak vakteszt kellene (lehet, hogy mégis színez?).
Hamarosan elkészül SMD-ben, és akkor jut mindenkinek![ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #13862 üzenetére
A Canamp és a HeadBuffer két teljesen más vonal, az egyik célja a színezés (ápol és eltakar), a másiké a tiszta hangzás.
-
Kovido
tag
válasz bajnokpityu #13862 üzenetére
Ha majd hozzám kerül egy, akkor megfülelem; de abban egészen biztos vagyok, hogy 18k-ért senki nem fogja odaadni, Heed szinergia ide vagy oda...
-
super!!!
csendes tag
helo.a Creek obh-11 ről mi a véleményetek?jobban szolna a Denon dcd 755 cd játszom fejes kimenetétől? azért kérdezem,mert nem tudom eldönteni meg e érné rá beruháznom.
-
contaxg
veterán
-
Kovido
tag
válasz bajnokpityu #13851 üzenetére
Hát nagyon gondolkodtam a Canamp-on, de lehúztátok...
A Heed eszközökhöz a hozzávaló tápok is megvannak. A magasabb szint meg már árban elérhetetlen számomra és talán nem is szükséges 20nm-re, meg így a szívem sem fáj...Az a gond, hogy én zalaegerszegi vagyok és így szinte mindentől és mindenkitől messze vagyok. Emiatt minden hi-fi eszközt előzetes hallgatózás nélkül, kizárólag fórum tapasztalatok alapján választottam és szereztem be. Még semmit nem kellett eladnom azért, mert nem tetszett.
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #13856 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű.
Amúgy csak 50. A headbufferé meg 40.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #13854 üzenetére
Ennek van árama, még több, mint az Eta200-nak, illetve a damping faktora is nagyobb.
-
Kovido
tag
A hét elején bkercso fórumtárs jóvoltából szert tettem egy Headbuffer nevű füleserősítőre. A fejhallgató egy AKG K272HD volt, ami - mint kiderült - még nem volt bejáratva
Korábban nem volt füleserősítőm, ezért ezt a fülest is nagy ritkán a HM erősítőről hallgattam. A lánc: Heed Dactilus USB 2.0 - Heed Obelisk Si - Headbuffer és Excalibur kábelezés.Szóval a nagy várakozást nagy csalódást követte mert egyszerűen nem szólt jól a rendszer, teljesen nyers volt, ezért két napig hozzá sem nyúltam csak szólt magában a tartóján.
Majd tegnap meghallgattam kedvenc felvételeimet, ami után csak azt tudom mondani, hogy ezt akartam, ezt a hangot kerestem, ez már megközelíti az asztali rendszerem hangját.A füles 55Ohm-os ellenállású, ez a Headbuffer-nél közepes hangerő mellett adja a számomra megfelelő hangerőt, de tudni kell, hogy a Heed magas kimeneti fesszel dolgozik.
Kizárólag akusztikus és komolyzenét hallgatok, más műfajjal nem próbáltam. Most hajt a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy AKG701 vagy Sennheiser HD600/650 társaságában ez az erősítő.
Tehát ahogy a mondás tartja: "Mindenki úgy élvez, ahogy tud." Nos ez szerintem összejött. Csak köszönetet tudok érte mondani Bertalannak és másnak is ajánlom kipróbálásra.
Hamarosan egy HiVox Lupus Junior MKII-vel is összetudom majd vetni, amint lesz tapasztalat ide beírom.
-
bkercso
nagyúr
válasz Speeedfire #13846 üzenetére
A nyéktervezűst kell megtanulni, az kritikus ilyen magas frekvenciáknál. Persze szólni mindenképp fog. A neten lévő kapcsolásokon is lehet még csiszolni, de alapvetően vannak jók (pl. a linkeltek).
-
Bodz
nagyúr
Köszi.
Egyébként NwAvGuy "fekete listáján" az ASRC is rajta van.
NO SNAKE OIL REQUIRED: Many audiophiles want to believe more elaborate or exotic DACs offer higher fidelity. The ODAC demonstrates you do NOT need any of these for 100% transparent performance:
Asynchronous USB
UAC2 (USB Audio Class 2) Support
Asynchronous Sample Rate Conversion (ASRC),
Minimum Phase Filtering (no pre-ringing)
Non-oversampling NOS DAC chips
Dual DAC chips
Balanced Outputs
Vacuum Tube Stages
Elaborate and/or High Current Power SuppliesLehet kéne nekem is egy ODAC, már tényleg kíváncsi vagyok a hangjára.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Mert az a legjobb, a 192kHz kaka: "192 kHz adds useless bandwidth while decreasing performance."
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz bkercso #13839 üzenetére
Nem akarok 1793-at ha már a fiókban van a 1794-es.
Hát nagyon sokat nem akarok csinálni, ez jó lenne egy jódarabig.
Nagyon nem tudom mit kellene ebbe beletanulni, van pár kapcsolás a neten, szóval azok alapján el lehet készíteni. Én magam nem akarok fázisfordítással meg hasonlókkal szenvedni...Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Bodz
nagyúr
Járatom a kis mütyürt. Hétvégén beszámolok róla.
Most olvastam ezt a D100 II tesztet és lenne 1 kérdésem.
Resample. Miért pont 110 kHz? -
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
válasz Speeedfire #13838 üzenetére
"minőségromlás nélkül"
Ezt el kell felejteni. Ilyen nincs.Továbblépéshez nyugodtan épísd meg a DIR9001+PCM1793-at, jó az (a munkahelyemen is DIR van csak, PCM2706, ill. WM8524). Aztán amíg beletanulsz (+ezzel is tanulsz) a nagyobba, addig is van mit hallgatnod. Ha ez a hobbid, akkor nem ez lesz az utolsó DAC-od, vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
Lassan írhatnál róla, engem érdekelne, elég egy hét bejáratás szerintem, bár ez attól is függ hogy hány órát használtad.
(#13830) Seep: ODAC-ról vmi itteni vélemény engem is érdekelne, úgy emlékszem hogy boba6 rendelt talán ilyet.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Seep
senior tag
Csak hogy ne alljon a topic : Az ODAC mar megjott valakinek? Velemenyek? Ki honnan rendelte, dobozoltan?
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz Speeedfire #13828 üzenetére
Ez egy DAC chip. Jó az analóg része is, már csak ezért is érdemes megvenni a 1794-et.
Hogy túlmintavételezve jobban szól-e és ha igen, miért, az jó kérdés. Megoszlanak a vélemények.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Speeedfire
félisten
válasz bkercso #13827 üzenetére
Ja a cd is, de akkor minek a 1794-es?
Kapunk egy jelet ami fel akarunk javítani? Nem vágom.
Igen, néztem a jitter szűrőket.A linkelt schematic csak egy példa volt.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
bkercso
nagyúr
válasz Speeedfire #13826 üzenetére
A CD is 16 bites, jól szól a PCM270X.
Így nem a legjobb, ahogy beszúrtad, illene valami jitterszűrés, mert a PCM270X-nel nagy a jittere.
Kis jitter szűrés: [link]
Nagy jitterszűrés: [link]Utóbbihoz egy másik fórumon van nyák-fotó is, illetve a DIR és a PCM1794 közé 33ohm-okat illik tenni mind a 4 vezetékre. A reset-áramkör el van kötve, nézd meg az adatlapját. Használhatsz FM1233-at is (lomexből).
A PCM270X-ből SPDIF-et vegyél ki, ne I2C-t, ez megy a DIR9001-re.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Látom nagyon sokan pcm270x-et használnak a pcm1794-es előtt. Ez így nem hülyeség? A pcm270x csak 16bit-es dac, emiatt nem sok javulás lehet a pcm1794-essel már utána. Vagy hülyeség?
pl itt még jitter szűrő sincs a 2 pcm között.
Nincs valami más megoldás az usb és a pcm1794 közé?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
VS461
tag
Holnap kipróbálom. De ahhoz át kell rendezni az asztalomat
Btw Musicbee eddig okés, bár az ízlésemhez képest túl csicsás, mi a francnak bele youtube meg fotók, meg wikipédia. Ágyba ménem hozza a reggelit???
Tesztidőszak indul szoftveresen, hardveresen. Beleveszem még az XBMC-t is, meg esetleg benézek a boltba egy másik kábelért.
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
-
GU-81M
tag
válasz antivirtuoz #13783 üzenetére
Erre a válasz engem is érdekelne, mert hasonló cipőben járok....
Jobb hangminőséget szeretnék elérni, eddig a laptop hangkártyáját használtam, ez volt rákötve az erősítőre. Nekem nem fejes erősítő kellene, hanem csak egy dac, vagy külső hangkártya, mert a hifit is a laptopra csatlakozik.... A keret olyan 30 ezer lenne.
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
A MusicBee-nél ki kell választanod majd a lejátszásra használt eszközt és ha Win 7-et használsz a Wasapi-t. A HRT termékek nem szeretik a Foobar alap, 1000ms-os beállítását. Kitűnően elmuzsikálnak a legalacsonyabb 50s-os értéknél. Valószínűleg az USB rendszered a ludas. Nálam ezt egy 10 éves XP-és gépen csinálja, de itt már a MusicBee sem segít. A pár éves laptopomon semmi gond nincs vele, igaz nem is Windows fut rajta.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
VS461
tag
válasz fattyu #13818 üzenetére
Érdekes kérdés... hogy hallok-e különbséget? Vagy csak akarok hallani? Default kimenettel halkabb a lejátszás, így kapásból.
Gugliztam kicsit amúgy, pl ezt találtam, csak a foobartól nem könnyű megválni. Kis szimpla cucc. De azért kipróbálom ezt a MusicBee-t, hátha...
[ Szerkesztve ]
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
-
fattyu
veterán
Ráguglizol elég sok találat jön foobar meg a wasapi ill aiso témakörben. sajna. Amugy bittos én vagyok a töksüket de minek kell a wasapi driver? istenúccse nem hallotam különbséget a default plugnplayhez képest.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
VS461
tag
válasz bkercso #13816 üzenetére
Szia!
A buffer felhúzáskor egyből pattogva kezd a foobar. Mással nem próbáltam még, mert évek óta hozzá vagyok szokva. Persze, semmi jónak nem vagyok elrontója...
-
VS461
tag
Még update: A prioritás átállítása nyilván lelassította a Chrome-ot és a Skype-ot is... Ez így nem annyira faxa. A hang meg továbbra is pattog néha.
-
VS461
tag
válasz Dorian #13813 üzenetére
Noname, fémharisnyás, egyik végénél ilyen ferritgyűrűs akármivel. Gondolkodtam a kábelvásárláson, amikor vettem a DAC-ot, de aztán ez otthon volt, kipróbálásra elég volt, gond nem jelentkezett, ezért eddig nem láttam értelmét. Most vagyok gondban, hogy a laptophoz vagyok kötve pár hónapig, és nem tudom, hol lehet a hiba.
Update: eddig a tweak-kel pattogás nem volt, ellenben ablakváltásnál már volt szünet, bár nem mindig (Skype-ot elővettem tálcáról). kijelző kikapcsolásnál-visszakapcsolásnál szintén.
-
Dorian
félisten
USB kábel milyen? Nekem noname-mel csinált olyanokat, hogy táp rádugáskor, lehúzáskor, vagy ezen kívük kitudja milyen okokból megszakadt a kapcsolat, pedig az én akkori DAC-om ráadásul saját tápos, nem USB-ről megtáplált volt. Semmivel nem drágább Belkinnel megszűntek a parajelenségek.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
VS461
tag
válasz Dorian #13811 üzenetére
Szia!
Ha akksin van, akkor is csinálja ezeket. Egyébként az asztali meg paneltápról megy, ami szerintem hasonló a laptop táplálásához (bár nem értek hozzá). A laptop meg zsír új btw.
Ezt a tweak-et kipróbálom; a prioritást egyébként megpróbáltam realtime-ra állítani, de a Windows nem engedte, csak High-ra.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Lehet, hogy a laptop tápja nem áll a helyzet magaslatán?
A full file buffereinget én 1024Mb-ra állítottam, az egybe grabbelt albumok miatt, de ez a probléma szempontjából mindegy.
Amúgy EZT érdemes kipróbálni (Foobar indítás után a tweak.bat-ot elindítani)
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
VS461
tag
Sziasztok!
Van egy HRT MSII-m. WASAPI kimenettel használom foobarral. Az asztali gépen semmi probléma vele, ellenben a laptopom esetében gondok vannak. Néhányszor 10 percenként elkezd pattogni a hang, véletlenszerűen. Ha nyomok egy pauzát, és rögtön vissza a lejátszásra, akkor "megjavul". Ezen kívül, ha a laptop kikapcsolja a képernyőt, pillanatra elhallgat, ha visszakapcsolom, akkor is. Ha valami komolyabb oldalt nyitok meg a Chrome-ban, akkor is pillanatokra elhallgat. Ha filmet akarok nézni MPC-HC-vel, az is okoz néha pattogós élményt.
A gondom az, hogy ezek a jelenségek az asztali gépemnél nem jelentkeznek. Az egy A6-3500 / 8 GB RAM / SSD, a laptopom meg egy i5-2520 / 8GB RAM / SSD kombó.
A laptopon W7HP64 fut, a foobarnál a kimenet WASAPI, a buffer 50 ms, az output data format 24 bitre van állítva, a file buffering 80 MB a flac miatt. Az asztalin ugyanezek a beállítások vannak, csak ott W8CP64 fut.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Ear001
addikt
válasz bajnokpityu #13801 üzenetére
Nincs abban hely ilyesminek. Ez a kicsi táp, ez pedig a nagy.
-
Bodz
nagyúr
Ez volt már?
Tényleg csöves hangja van. Elég kis nyomoronc az M-Stage hátán. Hiszünk a bejáratásban vagy jöhet egy rövid vélemény?[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
-
tal-garius
aktív tag
Hali. Adott egy telefon, Nokia N8, érdekelne h annak usb otg kimenetével működne e a bkercso féle kisDac? Azért ebben a topicban érdeklődöm hátha vki aki használ Dac eszközt próbálta e már telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest