-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz Shufny #12998 üzenetére
E10 sztem igen rossz erősitővel bír. plusz sztem vágja a magasat/ más szerint kellemesen lágy. Ha ezt tudja az E17,akkor vétek lenne K701 minőségű füleseket róla hajtani.
Presi jobb nála,h messzire ne menjek.Akksi egyébként saját tapasztalaim szerint jobb jel-zajt, tisztább hangot, és alacsonyabb dinamikát okoz.
Bkercso:nah,vettem olcsó,használt ezüstözött csatit. hót szar,retkes, korrodált. Ha van tipped,mivel kéne letakaritani(esztétikai okok miatt), szivesen fogadnám. és pü
-
Shufny
őstag
válasz contaxg #12994 üzenetére
Jajmár, miért kell mindig ez? Tekintve, hogy Li-ion akku van benne, így szinte biztosan alacsonyabban van a maximális kimenő feszültsége, mint az E10 -nek. Valószínűleg pedig annyira közel, hogy fölösleges foglalkozni a különbséggel. (1-2dB, de ennyi már töltöttségtől, másik esetben meg csatlakoztatott USB porttól, de persze a konkrét darabtól is függhet, hogy éppen hogy sikerült.)
Az már egy másik érdekesség, hogy akkor hogyan van megvalósítva így az NJW1194 táplálása, amikor ahhoz a gyártó minimum ±4.5V -os tápfeszt ad meg.
A legfrissebb doksiba már 20mW -t írnak 300 ohm -hoz, amit az E10 is tud. Persze a 250mW a 16 ohm -hoz még mindig meglehetősen "optimista becslés".
Lényeg a lényeg, mindkettő nagyjából 2V -ig bírhatja szuflával a K701 -be, ami 106-108 dB max SPL -t jelent, ami egyetértek, hogy bőven elég. Van egy olyan érzésem, hogy te se nyomtad a közelébe se ennek. Nekem az E7 -tel talán 15 volt a max (60 -ból) K702 -vel.
Tényleges előnye:
Plusz funkciók
- SPDIF -en keresztül lehet használni USB -val nem rendelkező eszközökkel is, például DVD lejátszó stb.
- AUX bemeneten keresztül lehet csak erősítőként is használni. Például Cowon tulajoknak alacsony impedanciájú vagy nagyobb teljesítményigényű fülesekhez.
- Remélhetőleg használhatóbb EQ.
- Balance lehetőség (sérült fülűeknek, vagy nem szimmetrikusan elhelyezett hangfalakhoz)Sokkal jobb a hangerőszabályzó. Gain beállítások között végre ott a 0dB. Továbbá talán ezen nem 600 ohm a kimenetije a line out -nak.
Ezek miatt megérheti, ha tényleg nem fuseráltak el vele semmit, és hozza az E10 szintjét, hiszen a maradék gyakorlatilag ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz bkercso #12977 üzenetére
Az Allen-Bradley szén ellenállásokat miért kell utálni? Nagyon kedves, barátságos gömbölyű hangot csinálnak, ami sokaknak megváltás a rengeteg SMD meg fémréteg után/helyett. Aztán ott van a Koa/Kiwame, ami ráadásul nem is retró alkatrész, megvan bennük a szenek barátságossága, de nehéz lenne tagadni tőlük a precizitást, a gyorsaságot.
-
contaxg
veterán
A k1000 egy külön történet...
Az E17 teljesen jól kihajtja a K701-et.. Vicces volt, hogy nekem mutogatták, hogy hallgassam meg, hogy milyen jó így együtt. Az E17 aksis megtáplálása miatt lehet, hogy nagyobb kraftot tud leadni, mint a többi USB alapú DAC+erősítő az alsóházból. Érdemes lenne összehallgatni a DACporttal! A K701 tulajdonosa klasszikus rajongó egyébként,A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
guppy
őstag
válasz bajnokpityu #12992 üzenetére
Pontosabban ?
-
Bodz
nagyúr
-
t-bali3
senior tag
Köszi mindenkinek!
Elrágódom rajtuk és meglátom mi lesz
Közben felmerült egy Audiotrak Prodigy Cube is, arról valami vélemény összehasonlítva a többivel? Az E17 sajnos már túl drága
-
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #12986 üzenetére
..de lehet, hogy érdemes lenne rögtön az E17-el kezdeni.
Pár napja cöcög nálam egy és elég jó darab. Van aki K701-hez használja!![ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Sztereó láncomhoz és HD600-as fejhallgatómhoz keresek valami olyan DAC-ot, amin van usb bemenet.
Tudnátok ajánlani egy olyat, aminek elfogadható (nyilván nem lesz audiofil) a hangja mind fejhallgatónál, mind RCA-n, nem túl drága max 20-25 ezer Ft és nem kell eBayről rendelgetni, továbbá nem haragszom meg ha van külső borítása nem csak egy nyáklap.
Tudom sokat akarok, de ez van...
Amit le kellene vernie az fejhallgatónál egy integrált hangkártya, sztereó láncnál meg egy Pana TV DAC-ja...
Kezdetnek itt van kettő, ezeket Dudika ajánlotta low budget kategóriában:
- Behringer UCA202
- Creative Xfi HD USB[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz bkercso #12981 üzenetére
Nemtom.
Igazabol nem erdekelt a tema elegge, h bevasaroljak.
Asztaliban meg fosok kicserelni az alpsokat, felek tul nagyok az ugrasok.
Az a terv, h yaxleyt veszek, kitapasztalom, hol hasznalom foleg, es atforrasztom olyanra,h nekem kenyelmes legyen.Bodz: diy kabelgyarto ismerosok azt mondjak, h rezek a drot is, es csillapitjak a rezgeseket.
Dobozon belul en is figyelek erre, de nem probaltam milyen, ha szabad.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Ha már kábelek... Az olajjal töltött ic kábeleknek mi értelme van?
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #12980 üzenetére
És ehhez képest a blue huzalpoti hol van?
DBAtti: sajnos nem vagyok én lexikon, nem tudok linkelni, de ez nagyon általános tudás: a szénnek nagyobb a termikus zaja, mint a fémnek.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bajnokpityu
félisten
válasz bkercso #12977 üzenetére
Sztem nem a zajjal van a baj.
A szénkábelek mosnak,sávszélt csökkentenek tapasztalatom szerint,de valamiért tök jó szinpadot tudnak varázsolni.
Pont az elsőt csinálja a szénpoti is.legyen alps ráirva,akkor is, csak kevéssé. Próbálj ki egy létrát, egy yaxley lépcsőpotit. szép,tiszta magasokat kapsz, és dinamikusabb hangot, legyen a legótvarabb ellenállásokból.
ez az én véleményem, kéretik tiszteletben tartani
-
Dorian
félisten
Nekem a Hivoxos szénkábel nem igazán tetszett, kissé sávhatárolt ill mindent nagyon középre tesz. Viszont az Alcesekben lévő szénrúd érdekes dolog: nem tudom mi történik, ha ilyenen keresztül megy az áram, de nagyon jót tesz neki.
Érdekes dolog ez a szénszűrés, whisky-ből is a Jack Daniels-t szeretem
Pityu,
Fura, nekem nem annyira tetszett az a színpad, "középre súlyozottan" helyezkedett el minden.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
DBAtti
aktív tag
válasz baluka26 #12975 üzenetére
Szén kábel... gyártanak itthon is. Hivox-tól volt a 2. találkozón azt hiszem, de én kábeleket még nem hallgatok, illetve ott sem volt róla különösebb értekezés, csak hogy jééé, szén. Én spec addig még nem láttam ilyet. Sőt, az csavart volt.
A marketinget meg vond le az oldalon látottakból, nagyon sok a bullsh*t.
Ettől persze még lehet jó.[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
baluka26
nagyúr
Ilyen mit tudhat vajon?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
contaxg
veterán
válasz bajnokpityu #12972 üzenetére
Ha elmennék, nem ezért mennék el...
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz ntomka #12969 üzenetére
Én sem, mert nekem ez a határ valahol 250k/méter van.
Viszont nem ismerem Valhalla mester munkásságát.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz ntomka #12969 üzenetére
Persze,h hülyeség a 100K határ.
"Az igazán jó ezüst kábelek audió szempontok alapján nem szólnak úgy mint a tipikus ezüst kábelek! Viszont tudnak valami olyat, amit a rezesek nem." Emberi áron való igaz!Hallottam egy sok millás transparent kábelt, amit tisztán réz,és tök ezüstös hangja volt. Szóval van kivétel.
Nem tudom pontosan idézni Valhalla mestert, de úgy mondta,h ezüstből jóval nehezebb jó kábelt készíteni, mint rézből, de megéri a szivást.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz ntomka #12967 üzenetére
Tudod, az anyag tisztasága, a fém feldolgozásának minősége is számít.
Nem mindegy milyen annak a fémnek a szerkezete, milyen módon kezelik, szigetelik, kötegelik, méretezik az elemeket egy kábelnél, stb. Ez mind meghatározza egy kábel hangját.
Az igazán jó ezüst kábelek audió szempontok alapján nem szólnak úgy mint a tipikus ezüst kábelek! Viszont tudnak valami olyat, amit a rezesek nem.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
-
bajnokpityu
félisten
válasz szilu7 #12957 üzenetére
Valoban, de gondolatban kijavitottam, mert szulfatosodas nem valoszinu.
A magasabb kategoriaban rugos csatit hasznal Akos.Pip,Tonyo: pedig de, a tiszta ezust picit felfele huz.
A Te kabeled is, meg akkor is,ha sok rez van mellette.
A dragabb ezustoket otvozik platinaval, arannyal igy megmarad a nagy felbontas is, kiegyenlitett hanggal.Egyebkent van difi a kulonbozo ezustkabelek kozott, pont annyi, mint rezeknel.
Ezustkabel nem biztos, h mindig jo..[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #12956 üzenetére
A szulfát az kénesedett dolog, és fekete, szigetelő. Ha korrodatív a légkör és meleg a kábel (pl. kis érintkező keresztmetszeten nagy áram megy), akkor gyorsabb a folyamat. Ezüstözött Neutrik csatikat rendszeresen le kell cserélnünk PA-ban. De itt nem sarus-csavaros megoldásra kell gondolni, hanem rugósra, ami kisebb felületet és kisebb nyomóerőt jelent, ez igaz.
[ Szerkesztve ]
-
pip
aktív tag
válasz contaxg #12951 üzenetére
kosz a valaszt. Ezustben nem is gondolkodtam, olvasataim szerint a magasakat favorizalja, amire nincs szuksegem azt hiszem. A Rotel erositomet is aziranyba soroljak, a hangszorokat meg ellenkezoleg, melegnek irjak le, interconnectnek valami semleges kellene ha ezt a logikat kovetem
majd beszamolok ha valamelyiket beszereztem. Addig a MS2-rol sem merek velemenyt formalni amig nincs egy valamirevalo interconnect a vegen.
-
senior tag
válasz bajnokpityu #12956 üzenetére
Hát egy vegyész lehet, hogy most mérgesen nézne.
A szulfátosodás nem egyenlő az oxidálódással.[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #12953 üzenetére
Az ezüst(özött) csatlakozók felülete 5-10 év időskálán szulfátosodik, és komoly érintkezéshibákat tud okozni, nem kis nüanszokat. Így kerülni kell, a drága árazás ez ellen nem véd!
Ellenben a sima galván Ni-ezett olcsó csati 30 év után is jók, és ilyen pl. Az oszcilloszkópok és egyéb műszerek mérőcsatlakozója is, amikkel torzítást is márnek.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
contaxg
veterán
Bocs, most nézem, hogy lemaradtam egy válasszal.
Sajnos fejből nem tudok hirtelen ilyet ajánlani. Az általad említettek közül nekem vmiért a Chord kábele szimpatikus, de az is lehet, hogy tévedek és pont másik lenne jó számodra.
Egy biztos! Kerüld az olcsó ezüst cuccokat![ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #12948 üzenetére
pityu, Tonyo: a nagy DAC-omat nem hirdetem, de eladom. Az IV-konverter és az összegző is diszkrét opát kapott, ami a régi opa IC-k foglalatába megy bele, viszont egy barátomé a design, így tőle kell megvenni, majd beszélek vele erről. Arra megkért, hogy ne áruljam, de biztosan tesz kivételt.
A kisDAC szerényebb hangminőséget tud, de fogyasztható.A héten szerda kora du lenne jó.
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #12948 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit hoz rajta az "opamentesítés"
-
-
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #12942 üzenetére
Az órajel felfutóélének meredeksége véges, így az amplitúdóhibák időzítésbeli hibákká alakulnak, ami a jitter. A zajos táp amplitúdóhibákat okoz, tehát így függ össze a jitterrel.
Majd adok DIY erősítőt, ha kütyüzni akarsz!
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Ear001 #12941 üzenetére
Mitől függ még? Mérhető/nem mérhető?
Ez az egy paraméter,amit aránylag követhető számomra. Szép négyszögjelet kb akármi tud, de a pontosság, ami pénzbe kerül.
Mondjuk logikai hiba van a mondókámba, mert a táp-alacsony jitter összefüggést kevéssé tudom magyarázni.Dorian:előfoknak próbálgatjuk egyelőre a csöveket. Nekem úgy tűnik, h ide valók ezek a cuccok. Itt még nem olyan durván torzítanak, alacson teljesitményük sem probléma. Rotelnek amúgy
Amúgy nem annyira veszélyesen drága dolog ez. Nagyon sok mester épít hazánkban.
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz bajnokpityu #12934 üzenetére
Ha csak a jitteren múlna, olyan egyszerű lenne jó hangú digitális rendszert építeni, de az anyatermészet ennél sokkal genyább.
-
bajnokpityu
félisten
Az én láncomnak bufferre van szüksége. Nevezheted előfoknak is,ha úgy szemléletesebb.
Abból jöttem rá,h megépítettem a naim előfokot, és olcsó kábelekkel is jobb volt,mint amikor tiszta, drága kábelezése volt a láncnak.Be fogom fejezni az elő+végfok naim projektet is, kérek egy csöves előfokot, meg kölcsönkérek vagy 5-6 DIY kész erősitőt, és nekiülök egy napig sakkozni, mi mivel illik össze. Vagy két napig, fene tudja. És félreértés ne essék, nem vagyok a mostani lánccal elégedetlen, csak szeretek kütyüzni is a zenehallgatás mellett
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #12937 üzenetére
Ez a lényeg, ezt mondtam én is. Egy ideig Te is ilyet szerettél volna, aztán utánaolvastál és már nem tetszett annyira, pedig nem is hallottad még.
Ettől függetlenül Neked is csöves előfokod lesz nem?(vagy full csöves)
-
bajnokpityu
félisten
Off: gyakorlatilag minden lánszem hozzáaddja a saját torzitását.tápok,csatik,ICk,minden. Van ami kicsi,van ami nagy frekin torzit igy-úgy,valahogy. Van, amivel gyorsul, van amivel lassul a hang,stb... A torzitás elkerülhetetlen, de a jó láncszemek összeválogatásával el tudsz érni egy olyat, hogy folyamatosan egyre hangosabbra akarod tekerni, mert nem érzed túl hangosnak. Nekem ez az elméletem, a rendszer-szinergiára.
Ha ezt a Te láncod pont egy csöves előfokos ion végfokkal tudja,akkor örülj neki!
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #12934 üzenetére
hulyeNem mondtam,h nem az.Annyit,h az epitett hta 30-ban jol mukodik.
-
Ear001
addikt
Halide + Dactilus párosban meg a DActilus a gyenge láncszem.
Miért is? A múlt héten volt éppen szerencsém egy rendkívüli felbontású rendszeren hallgatni, pont a Halidéval. Érezhetően más a karaktere a saját USB bemenetének, kicsit zártabb a hangzása, inkább a hangszórók mögé pozícionálta a zenészeket, de árához mérten igazán remek eszköznek bizonyult.
-
Tonyo
őstag
válasz Ear001 #12932 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok. (csöves részével)
[link] Még ezt néztem és akkor itt be is zárul a kör.. Itt meg valószínüleg az usb rész a gyengébb
Halide + Dactilus párosban meg a DActilus a gyenge láncszem.
Kérdés melyik a fontosabb az átalakítás koaxra, vagy maga a DAC.
-
Ear001
addikt
"Az UK24T típusú DAC kimeneti fokozata tartalmazza a6H9C típusú elektroncsővel szerelt egységet. Ez a cső vonalszintű be- és kimenettel rendelkezik, tehát egyszeres erősítéssel rendelkezik és csupán a "csöves hangzás" érdekében került beépítésre."
Ott a válasz. Ez egy akármilyen D/A, amit még megfejeltek egy talán kellemes felharmonikus torzításokat végző elektroncsővel. Olyan, mint egy trike, ami egy motor és egy autó minden hátrányát ötvözi, csak itt opampokról meg elektroncsőről van szó. Nem hiszem, hogy erre vinne az út a boldogság felé.
-
pip
aktív tag
válasz contaxg #12912 üzenetére
tippet is tudsz adni "testesebb" kabelre? Az altalam felsoroltak kozul valmelyikre rafoghato netan a testesebb jelzo, vagy mas kategoriarol van szo?
OFF: jelenleg nalam is egy olyan interconnect szolgal, amelynek legfobb tulajdonsaga, hogy piros es feher dugasza van, no meg hogy foloslegesen hosszu Amugy nem varok rettenetes nagy valtozast egy dragabb kabeltol sem, csak meg szeretnek nyugodni hogy feler a tobbi komponenshez es nem lesz szuk keresztmetszet. A MS2 miatt cserelnem le a regit.
-
pip
aktív tag
válasz Deadzone41 #12910 üzenetére
hasznaltad massal is esetleg, esetleg hallottal kulonbseget a ketto kozott? Ez a GAC3 a Gotham oldalan mikorfon kabel neven szerepel, vagy csak en neztem el valamit?
Baluka26: a te velemyed is erdekelne ezugyben, volt lehetoseged a Bluejeans nyujtotta elmenyt osszevesd valami massal, legyen az olcsobb vagy dragabb kategoria?
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #12926 üzenetére
MOndjuk ez igaz, hogy annak a szegény classicnak jól bele lett mászva a lelkébe..
erről hallott valaki?
-
bajnokpityu
félisten
talán nem a vibához kell vinni tuningra...
kap egy csatit, egy új kondit a táp, és csókolom.Tuning nálam új órajeleket, lineáris tápot jelent, és még néhány LC tagot a jelútba szűrésnek... Classic teljesen hardveres, a későbbi logikat szoftveresen is tuningolni kell.
Többszázrugós médialejátszókat hallottam, simán partiba tud lenni igy. Szvsz...
aztán eldöntöd,h kinek hiszel. Legjobb,ha kipróbálod -
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #12924 üzenetére
Mondjuk ez fura, sok helyen azt olvasni, hogy a tuniggal sem tudnak a logitechek kilépni a belépőszintből..
Halide viszont nem belépő..
-
bajnokpityu
félisten
válasz contaxg #12923 üzenetére
Mert az majdnem elérte a tuningos squeezeboxom kijáratát.(Amennyire meg merem saccolni egy komplett láncban a digi forrás minőségét).
Megjegyzem úgy tűnik,h messze a digi forrásra vagyok legérzékenyebb.A gyári squeezeboxnál meg jobbnak tűnt.
De mindenképp a tuningoshoz volt közelebb. Olyan analógos volt.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz bajnokpityu #12920 üzenetére
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #12920 üzenetére
Árban sem mindegy.
Tonyo:
Persze, azért írom, hogy még szép, hogy jobb.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
csƵ
addikt
Ilyet kérdeznek tőlem, hogy hány Watt-ot ad le a hangkártyám. Normális?
-
Tonyo
őstag
válasz contaxg #12915 üzenetére
Számomra az a furcsa, hogy Halide 1,8 m (valamilyen) usb kébelt ad hozzá és még így is jobb?
Járt nálam egy Bladelius Usb dac is, de az csak usb-s, és mivel az erősítőm egy bemenetes lesz, nem tudnám a tv-t rákötni.
Amúgy milyen a karaktere a Halidenek?
bigmasterg: A kérdés igazából hozzád is irányul
Érdemes ennyit költeni egyáltalán usb transzporterre? Igaz egy átalakítóval nem kell digit IC-t venni, de ennyiért már egy logitech sb3 + jobb koax is kijön. Jobb mint a logitech koaxa?
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Nekem is van Halide és a Hiface 1 nagyon harmatos mellette. A Hiface 2 ígéretesnek tűnik, de nem még nem volt nálam, bár sokak fantáziáját mozgatja. Lehet, hogy ki kellene próbálni egyszer!
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Nekem van egy, de hiface-t sosem hallottam.
Ellenben vannak itt többen, akik igen, még hivox suricatat is és össze is tudták hasonlítani őket.
Nekem nincs is rendes összehasonlítási alapom, mivel egy lupus juniorom volt, beépített usb-vel, amit a mostani dac-omra cseréltem, amin nincs usb, és míg nem lett meg a halide, addig egy usb-s sb hangkártya spdif kimenetéről használtam. Szóval max azzal tudnám összehasonlítani, de úgy elég értelmetlen a dolog. -
Tonyo
őstag
Halide Design Bridge USB - S/PDIF konverterrel van valakinek tapasztalata? Miben más mint egy Hiface 1-2?
-
contaxg
veterán
Az MS2 mellé jó döntés lehet a GAC3 inkább egy picit testesebb hangú kábelt használnék hozzá.
Nálam pár hete egy műanyag, öntött, 150Ft-os RCA összekötő dolgozik.
[ Szerkesztve ]
-
pip
aktív tag
Sziasztok,
egy MS2 dac es egy Rotel 1062 integralt erosito koze szeretnek analog interconnectet vasarolni. Bongeszgetve a temaban, arra jottem ra, hogy minel tovabb olvasok, annal dragabb kabelt akarok, de ez teljesen rohelyesse valik egy ido utan, ugyanis a vegen oda jutok hogy annyiba kerulne az interconnect, mint a DAC
szoval ujragondolva az egeszet, olyan dontes fele hajlok, hogy ne koltsek tobbet az inerconnectre mint a dac 30%-a, eszerint ugy 40 euro a felso hatar. Rovid kell, fel meter is eleg, ez valamelyest konnyiti a dolgot. Eselyesek a hifi magazinok budget sztarjai, kb. 30 euro a Wireworld Luna 6, illetve 40 korul a Qed perfromance audio 2, vagy a Chord Crimson Plus. Meghallgatasra nincs lehetosegem, ha lenne nem farasztanam itt a topiklakokat. Ugy gondolom, hogy ezek kozul barmelyik megfelel a DAC szintjenek, de persze ez csak megerzes, tapasztalat = 0, jelenleg a letezo legolcsobb interconnectem van.
Szerintetek jol gondolom, vagy alabecsulom a problema jelentoseget (netan a dac-ot)? Ti mit ajanlanatok egy MS2 szintu dac melle? A jovoben nincs tervbe veve dac upgrade, ha lesz is, nem erek a MS2+ szintje fole zsebileg,. A forumos MS2 hasznalok milyen interconnectet hasznalnak?
-
baluka26
nagyúr
Uncompressed az wav lesz, 0 a legkevésbé tömörített, legrövidebb idő, legnagyobb fájl, 8 leginkább tömörített, leghosszabb idő, legkisebb fájl. Persze, ez csak FLAC-nál.
A minőség mindig ua. lesz.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest