-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gondwana
addikt
válasz soldier2 #33185 üzenetére
(Nálam is lóg egy július 22-i eGlobal rendelés, Dispatched in 24h, még mindig nem indult el, csak befoglalták a GLS trackingszámot - közben már 15€ árcsökkenés is volt azóta)
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Mr.Csizmás
titán
válasz soldier2 #33081 üzenetére
a szalonképes kifejezéseim már elfogytak, reggel kaptak egy levelet, hogy küldjenek bármilyen színű XE3-at, ami van raktáron amúgy azóta is ugyanaz a bullshit mindennapra beírva a kamu trackingjükben, ld előző hsz-eim.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
válasz soldier2 #33005 üzenetére
kaptak egy emailt, hogy mivammá, adjanak real tn-t, ha már fizettem az insurance shippingért.
ui: mai napi fájás: 2020-07-24We apologise for the delay, we are following up your order to get it delivered to you as soon as possible
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz soldier2 #32309 üzenetére
A durci alatt azt értem, hogy azon veszélyeztetett korosztályba/EÜ-csoportba tartoznék aki durva tünetek mellett esik át a víruson.
Ez ~16-20%madgie: Persze, nekik nem kérdés, hogy ha elérhető lenne tolni kéne
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
El Joe
tag
válasz soldier2 #32276 üzenetére
Hagy vitatkozzak egy kicsit veled. A cuccaik nagy része már az európai raktárból jön. 2 év alatt tízen valahány tételt rendeltem tőlük. Egy jött a tizedik napra, az összes többi nyolcon belül. A járványügyben sajnos igazad van, most kb. mindegy honnan rendeled , benne van a késés.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz soldier2 #31627 üzenetére
amúgy az eglobalra és társaira sztem az a magyarázat, hogy nem egészen az van feltüntetve, mint ami van a konténerben. amcsi autó behozatalnál is van 3 autó + alkatrészek papíron, aztán befigyel pár új tartalék trafótorony, rugó, stb. a vámosoknak sose lesz kapacitása átnézni minden egyes konténert 100%-ra szemmel-kézzel.
-
addikt
válasz soldier2 #31621 üzenetére
Nem akarok kiabranditani senkit, de az eglobal arai EU-ban sokszor olcsobbak, mint a Hong Kong-i uzletek arai. Ahol ugye 0 a sales tax. De persze, mindent is befizetnek.
ps. Amugy nem nagy tortenet am ez, azt kell mondani az EU-ba erkezeskor, hogy a cuccok amugy nem EU-s orszagban lesznek ertekesitve es kesz. Kicsit utaztatjak oket papiron aztan ennyi.
-
El Joe
tag
válasz soldier2 #31437 üzenetére
1x. Mondjuk azt pont a T2 vázzal. De nagyon korrektek voltak. A legnagyobb gondom az volt, hogy érékbiztosítással ki tudjam küldeni (akárkiakármitmond balkán). Írtak, amikor megérkezett, bevizsgálták, szóltak, hogy alkatrészt cserélnek, jelezték amikor feladták, és újra indult a garancia, (sokan meghalnak fojtogatós szex közben. Amíg nem vagyok köztük, nem érdekel a dolog. )
-
mikrofon
veterán
válasz soldier2 #31254 üzenetére
Mikor felsorolta a fotóstémákat, akkor nem fukarkodott a meghatározással, így én se a lencseajánlással (#31255) Mercutio_: vakut is emiatt írtam
Jogos a 90/2.
Valóban a 90/2 nálam mindig kimarad. Valahogy mindig el siklok mellette, pedig nagyon jó lencserendszer... De úgy vagyok vele, hogy "csak" egy FE-vel jobb mint a 50-140/2.8 és valahogy ez most nálam nagyon bejött. (Annak idején az MFT-n is az oly 40-150/2.8 volt a kedvencem. Mondjuk itt is jól jönne még alul-fölül az a 10mm de mindegy is)50/1 objektívvel meg nem akartam riogatni, mert lehet, hogy az már nem ad annyit, mint amennyibe kerülni fog meg amekkora lesz. Meghát kitudja, mikor lesz belőle valami....
[ Szerkesztve ]
-
Masooo
aktív tag
válasz soldier2 #31246 üzenetére
köszönöm
remélem a többiek is bekapcsolódnak majd ,eleve jó lehet másnak is egy ilyen lista féleség, hogy melyik obi mire ajánlott a mostanában kapható kínálatból.
Azért kíváncsi leszek a tapasztalataidra majd vele, ha eszedbe jut, vagy megírod felindulásból pár használat után
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
válasz soldier2 #31243 üzenetére
Köszönöm szépen!
picit visszakérdezek:
"Ha számít a súly/méret akkor 18-55 v 16-80 vagy a már említett 18-135 " --ezek amolyan mindenre jók picit lencsék? vagy van amelyik specifikus kicsit?
16-55 f/2,8 akkor belső térben szuper, és akkor gondolom portrézni is lehet vele.
Samyang 12mm f/2. -ez mire jó még? és kell hozzá kiegészítő adapter?
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
válasz soldier2 #31170 üzenetére
olvasgatom épp az angol leírást teszteket róla, már az x-H1ről. Amúgy tetszetős amit eddig láttam, most hatalmas a káosz a fejemben.
Jómagam azt hittem az xt3 jobb a xh1nél, és vannak tényezők amiben talán igen, de ez egy igen komoly darab. A kis képernyő a jobb "vállán" mondjuk nem a szívem csücskePolitikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
i400
senior tag
-
-
mikrofon
veterán
válasz soldier2 #31054 üzenetére
Én ezt Kenko PRO1D AC CLOSE-UP NO.3 használom a 16-55/2.8-cal és az 50-140-nel is makróra. Természetesen nem túl sokat, de kishelyen elfér és viszonylag egyszerű felcsavarni. Fókusz is jól működik, bár ha használom általában kézzel állítom a fókuszt, hogy mert ugye a fókusszal a nagyítás is változik.
Itt van még pár lehetőség: (#30280)
-
-
Clemi
veterán
válasz soldier2 #30797 üzenetére
Ez a létező legnehezebb kérdés amit mindjárt azzal lehet visszadobni, hogy mennyit szánsz rá. Lehet venni 10e forintért is akár, de a komoly fotóstáskát kínáló (gyártói oldalakon) konkrétan megtalálod mi fér bele az adott táskába és tipus alapján hazai üzletben már meg tudod találni. Menj el például a Lowepro oldalra ott te adhatod meg, hogy mit akarsz belepakolni és ahhoz ajánl táskát.
-
mikrofon
veterán
válasz soldier2 #30726 üzenetére
Mondjuk két előnye biztos lesz, mégpedig a méret és a tartomány.
Ezt a jutubert még a Nikon-osként ismertem meg, akkor igazán utáltam, majd a Sony mellett teljesen el is felejtkeztem róla. Most láttam megint. hát nem tudtam sokáig nézni. Biztos jól tud véleményezni, mert a Nikon fórumban annak idején lelkesen linkelték, van nézettsége is, de a gyakorlatiassága kérdéses.... Ha másnem a túrázós gyaloglós tapasztalatai biztos hiányoznak
-
Clemi
veterán
válasz soldier2 #30524 üzenetére
Túl sok mindent nem tudok róla mondani. Villámgyors fókusz, faltól falig éles de nekem nehéz cipelni, így sokat pihen itthon. Inkább viszek 3 fixet sőt van amikor csak kettőt az nekem elég. Anno zoomoltam ezerrel volt egy 15-85-ös Canon obim ami nagy királyság volt, de az is buzi nehéz volt ráadásul a súlya miatt ki-be csúszkált a tubusa és már akkor is a fixek felé kacsintgattam. Most erre lecsaptam, mert gondoltam megint királyság lesz, de már tökre átálltam a fixre az elmúlt 3 évben. Itt volt az utazó 18-135 az is ment, mert azt se használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest