- Joomla! topic
- Musk szerint már jövőre itt vannak a Tesla Optimus humanoid robotok
- DIGI kábel TV
- Synology NAS
- Megrendszabályozza a Pornhubot az EU
- Ubuntu Linux
- A személyre szabott reklám lehet a streaming következő slágere
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- YouTube
-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz #49155328 #6151 üzenetére
Bármilyen zöldséget megeszek, ha van hozzá elég hús!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Ispy
veterán
válasz #49155328 #6151 üzenetére
Jöhet a recept. Na nem a virslié.
Valami jó kis cukkini fasírt is jöhet, ha van valakinek, mert akárhányszor nekifutunk, mindig cukkinitócsni lesz a vége. Na, nem mintha azzal baj lenne.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
scincole
csendes tag
Ezt ismeri valaki, tapasztalata van vele? Kalyhasbolt pizzavas
Jó lehet pizza mellett gázlapon is sütni vele, akár a grill oldalán, akár a sima oldalán mondjuk hamburger pogácsának? -
Madoc
veterán
válasz scincole #6155 üzenetére
Jó, csak drága. Olcsóbb verzió :ha van lehetőséged akkor bemész egy vastelepre és vágatsz kazánlemezből. Én a mobilkemencémben meg a sütőben is használok 6mm-es vaslemezt,pizzát-kenyérlángost sütni.
Hamburger húshoz is tuti jó. (Ha a sima vaslemezen akarnád sütni akkor azt előtte fel kell forrósítani és bekenni olajjal hogy rá tudjon égni és kialakul egy tapadásmentes "bevonat")
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
kmarci25
veterán
előtte fel kell forrósítani és bekenni olajjal hogy rá tudjon égni és kialakul egy tapadásmentes "bevonat"
Ezt minden bevonat nélküli öntöttvas eszközzel el kell játszani. És persze nem szabad mosószerrel mosni, maximum csak sima vízzel áttörölni, és utána meleg sütőben szárítani.
Az olajjal kiégetést pedig ajánlatos szabadtérben, vagy ha az nem megoldható, akkor nyitott ablaknál csinálni, mert nagy lesz a füst, amik egyrészt büdö, másrészt egészségkárosító.Szóval macera, de pl. az én lábosomon olyan bevonat lett, hogy öröm ránézni.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Madoc
veterán
válasz kmarci25 #6157 üzenetére
Palacsintasütőt vettem sima vasból kültérre, szabadtűzhöz. Az asszony csak vigyorgott hogy majd leragad, meg szar ócska bádog. Mostmeg behordja a konyhába palacsintát sütni mert nem ragad le benne semmi
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
perempe
addikt
Szégyelljem magam, ha száraztésztával letudtam a túrós tésztát?
Eredetileg nokedlit akartam csinálni, általában sztrapacskát szoktam.* Brahms: 4. szimfónia *
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok!
Rizsfőzőt szeretnék vásárolni és korábban azt tanácsolták, Hozzátok érdemes kérdéssel benézni.
Ajándékba vásárolnám idősebb rokon számára, így a lábas+víz megoldás nem opció
A Sencor SRM 1890SS modelljével szemezek, árban is szimpatikus, a visszajelzések is jól hangoznak.
Arra viszont nem jöttem rá (általában a rizsfőzőknél),
- lehet-e pl. lencsét is főzni vele (ahogy olvasom, bulgurt, kölest, így feltételezem, hogy gerslit is lehet), de lencsét igen gyakran esznek, ezért lehet ez érdekes.
- lehet-e úgy zöldséget párolni, hogy rizst nem főznek, csak vizet raknak bele
- ha pl. rizi-bizit szeretnének készíteni, a borsót hozzákeverhetik-e a rizshez (vagy jól sejtem, hogy szétfő addigra a zöldség)? Esetleg azt fent, a párolórészben kell addig puhítani?
- ha pl curry-s rizst főznek, a fűszer nem fogja be az edényt, nem árt hosszú távon az edénynek - illetve marad benne az íze?Illetve a Tefal multifunkciós rizsfőzője merült még fel opcióként, ami ugyan jóval drágább, de ha megéri a felárat, belefér. De kenyérsütésre biztosan nem használnák, szerintem levesfőzésre sem, de pl. a piritott buri jól hangzik, az biztosan tetszene nekik, mert igen gyakran esznek (de arra meg ott a tepsi, igaz olajjal/zsírral (nem tudom mivel készítik, de egészségtelenebb változat).
Szívem szerint a Sencor multifunkciósát választottam volna, de az már sehol sem kapható.Tudnátok esetleg segíteni fenti kérdések megválaszolásában, illetve tudnátok ajánlani jobb alternatívákat ebben az árkategóriában? (max. ~25.000,-)
Június közepére lenne rá szükség, szóval ha van valami nagyon hiper szuper modell külföldről, még az is jó lehet! Ajánlottak japán modellt, de az vámmal, áfával együtt már brutális áron lenne.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Minden reggel egy rántottával indítom a napot. Külön szoktam befogni erre egy serpenyőt, ami mindig ott van hagyva. Másnap csak kitörlöm egy papírtörlővel a belsejét, és mehet a sütés újra. Egy idő után pedig, ahogy a külseje is összeszedett valamennyi szennyeződést, bedobom a mosogatógépbe.
A problémám annyi, hogy egy idő elteltével mindegyik serpenyő kuka lesz, mert elveszti a tapadásmentességét és odaragad, odaég benne a rántotta. Zsiradékot természetesen mindig használok.
Az utóbbi időben azt csináltam, hogy a legolcsóbb serpenyőket vettem, és egy fél évig-egy évig ezek is kibírták, aztán kukáztam és vettem egy újat.
A kérdésem, hogy van erre ésszerűbb, jobb megoldás? Ha úgy van, rászánnám magam egy komolyabb serpenyőre, de csak akkor, ha annyival tovább is bírja. Mármint ha valami 3x annyi ideig bírja, de 3x annyiba is kerül, az még nekem nem előrelépés. Tehát inkább úgy kérdezem, tudok-e olyan serpenyőt venni, ami nagyon sokáig megtartja a tapadásmentességét, és normális áron belül van?
Vagy maradjak a mostani módszernél?Köszönöm, ha egy hozzáértő tud tanácsot adni.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
TheProb
veterán
Próbáltam most egy 2h-s főzést, a múltkori 2,5 helyett, de így is erősen well done színe lett.
Most szintén LIDL-s, Black Angus Rump Steak-et vettem, de ez nem nyerte el különösebben a tetszésemet. iszonyat rágós volt a hús. Illetve kissé máj íze volt. Aki esetleg jobban képben van ezzel a hússal, ez mindig ilyen?Fűszerezés: Só (nagyszemű), bors, chipotle (füstölt jalapeno)
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
AssAssynn
őstag
válasz Peterhappy #6166 üzenetére
Szia.
Én is csak most találtam ide, de rizsfőző témában úgy ahogy tapasztalt vagyok, mivel kb. 10 éve napi rendszerességgel használom.
Az első, hogy szinte mindegy, milyet veszel. Inkább csak a térfogatra figyelj oda. Nekem volt már a legolcsóbbtól kezdve Tefal meg minden, de mind ugyanazt tudta. Ami említésre méltó, hogy lezárt tetővel mind kiforral valamennyi vizet (buborékokat).... talán más rizs-víz aránnyal ez javítható, de ahogy én használom, úgy mind eljátszotta ezt. Szóval vagy ferdén teszem rá a tetejét egy fakanállal megakadályozva, hogy a helyére csússzon, vagy rá sem teszem, de úgy meg több víz kell, hogy ne száradjon ki. Na igazából ezzel el is mondtam az egyedüli hátrányát, vagy nehézségét, mert ezen kívül pofonegyszerű. Megfelelő rizs-víz arányt belelököd, bekapcsolod, aztán kikapcsol, ha kész. Én még azt szoktam, hogy nem hagyom rajta a langyosan tartó funkción, hanem egyből kikapcsolom és leveszem, mert az egy idő után kiszárítja.
A kérdések:
- lencsét még nem főztem, de hajdinát és egyebeket igen. Egy próbát megérhet.
- rizsfőző edénybe csak sima vizet teszel, felé a párlóedényre pedig a zöldséget
- a zöldséget én mindig hozzáadom a legelejétől kezdve, ami mirelit, fagyasztott zöldség. Tökéletes szokott lenni a főzés végére, nincs szétfőve.
- sót mindig, más fűszert ritkábban szoktam beletenni. Eddig még nem maradt semmi benne, de erősebb fűszerrel nincs tapasztalatom.Kimosni különben langyos víz alatt egy sima szivaccsal, pofonegyszerű, egyszer végighúzód rajta és kész is.
Na, ezek az én tapasztalataim."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
sutszi
veterán
válasz TheProb #6168 üzenetére
Én végig ettem az összes fajtát ebből a Lidl-s marha kollekcióból... kétszer...
Most nem emlékszem, hogy melyik...de az egyik tényleg rágósabb volt mint a többi.
Mindig ugyanúgy készítem. Szobahőn van 1 órát legalább készítés előtt. Majd 3-4 perc oldalanként magas hőfokon.Ja és volt egy fajta ami viszont kifejezetten jó volt...de nem dokumentáltam ezeket a kóstolásokat.
Ma viszont egy Alid-s fűszeres szelet lesz a terítéken.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
TheProb
veterán
Azt is megnézted, hogy sous vide-ról van szó?
Amúgy közben lidl oldalán azt írják, hogy minél tovább van hőkezelve, annál rágósabb lesz a rump steak. Szóval lehet, hogy ez volt a gond.Múltkor rib eye-t csináltam, az ráadásul 2,5h-t volt bent, de még így is finom és vaj puha volt.
Szóval itt vagy drasztikusan rövidebb ideig kell sous vide-olni, úgy érzem.#6170sutszi: Én még csak az előbb említett kettőt próbáltam. Rib eye eddig a jobb. Mondjuk állítólag amúgy is az a numero uno hús.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
OPiiPO
addikt
-
sutszi
veterán
válasz TheProb #6172 üzenetére
És akkor a mai kísérlet. Jelentem az Aldis előre fűszerezett marha steak nevű terméknek nagyon jó íze van. És kb 4 perc oldalanként... ez jó vastag szelet volt.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
őstag
válasz TheProb #6168 üzenetére
Szerintem még mindig magas egy kicsit a hőfok, illetve az utána pirítás tart túl sokáig. Azértt gondolom, mert fél óra nem változtathat semmit azon mennyire készül el belül. Nem számít. 5 óra után kezd el átalakulni a szerkezete.
Most már 2 hónapja áttértem a serpenyő helyett a lángszóróra és be kell vallanom, hogy nem is értem miért nem tettem előbb. Alapvetően a legnagyobb előnye, hogy pontosan a kívánalmaknak megfelelőre tudod elkészíteni, hiszen egy durvább lángszóróval 15-15 másodperc oldalanként folyamat, így nem változik semmit az állag. Múltkor csináltam is egy kísérletet, hogy ugyanazt a húst a régi serpenyős és az új módszerrel készítem. Hát egyértelmű a különbség. Annyi a hiba a folyamatban, hogy a serpenyősnél korábban alacsonyabb hőmérsékletet használtam, hiszen az utána oldalanként 1-1,5 percig pirul a serpenyőben. Ez látszik is, mert az túlsült, míg a lángszórós szinte tökéletes medium.
A másik előny, hogy így 3 órára emelkedett a melegvízben töltött idő, ami növeli a biztonságot. Ez nálunk kiemelten fontos, mert kis gyerek van, aki imádja ezeket, tehát nem mondhatom neki, hogy ne egye. Az övét külön is csinálom, 1-2 fokkal emelve a hőn, mert azt jobban is szereti.
Szóval ajánlom kipróbálásra a másik pirítási módot. Kisebb lángszóró esetén a folyamat több perc is lehet, erre kell számítani a kiválasztáskor.
Esetleg a serpenyő hőmérsékletén még emelhetsz, ha tudsz, hogy még rövidebb ideig legyen bent.
Stuszi: bocs, de szerintem az nyers középen. Azzal vigyázz. Persze nem tudom milyen hús. Ha bélszín (formája miatt esélyes), akkor visszavontam, mert az ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Bennem is felmerült, hogy a serpenyős kezelés lehet sok. Pedig próbáltam tartani az 1-1 perces piritás és locsolós fázisokat. A hőmérséklet 56 fok volt most is, ahogy anno ajánlottad. Ez alá nem biztos, hogy egészséges lenne menni.
Milyen pörzsölőt használsz? Bár így gondolom a vajas locsolgatás kimarad, nem szárad így ki a hús? Mondjuk a képen nem tűnik száraznak.
Én amúgy még smoking gun-on filózok, használ valaki ilyesmit? Lazachoz kíváncsi lennék.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
őstag
-
TheProb
veterán
Megvalósíthatónak tűnik, bár üvegbúrát első körben azért valami alternatívával próbálnám ki.
Ez amúgy tényleg tök alap, sima faszén? Meg asszem azt pont nem mondta, hogy mennyi ideig kell a búra alatt tartani a cuccot.[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Madoc
veterán
Nem vagyok szakértő de ez nettó hülyeségnek tűnik. Olajfüst. Majd a smookerembe is öntök már a faszénre. Ja, nem. . Inkább valami forgácsot szórni arra a faszéndarabra. Lehet kapni zacskóba is.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
kmarci25
veterán
Ez tényleg fura. Épp tegnap láttam a Főmenüben, ahogy Széll Tamás füst-olajat készített. 2 dl szőlőmag olajba dobott 2-3 db felizzított faszén darabot, az egészet légmentesen lefedte, kb 1 órára, majd kivette a nagyobb darabkat, az olajat pedig papírtörlőn átszűrte, így kapott egy füstös ízű olajat. De maga az olajfüst nemcsak kellemetlen, de mérgező is. Nem enném meg.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
AssAssynn
őstag
Acél, vas, réz edényekről van valakinek személyes tapasztalata?
Tényleg olyan jók, mint mondják, vagy a sajátos problémáik miatt ugyanott van velük az ember, mint más edénnyel?Egy jobb serpenyőre lenne most szükségem, főleg a reggeli rántottasütéshez, de más egyébhez is (lásd fentebbi hsz.-em).
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz supercow #6186 üzenetére
Köszönöm a választ.
Egész nap ezt bújom a neten, de több a kérdés, mint a válasz. Jobban jártam volna, ha bemegyek a tescoba és leakasztok egyet véletlenszerűen."Szénacél" akkor mégis miben különbözik az öntöttvastól?
Különben eddig az öntöttvasról tudom elmondani a legtöbb hátrány, amiért ne azt válasszam, ahhoz képest, hogy azt reklámozzák legjobban. De tulajdonképpen mindnek van egy vagy több nagyobb hátránya, így ezért is nehéz döntenem."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
supercow
őstag
válasz AssAssynn #6187 üzenetére
A szénacél vékonyabb, könnyebb, kb félúton a rozsdamentes és öntöttvas között. A vas nehéz, jól tartja a hőt, csak meg kell vele tanulni főzni és kicsit kényesebb. Vannak zománcos öntöttvasak is, azokat nem kell kiégetni pl. Le Creuset egy vagyonért vagy akár noname olcsóbban.
Nézz youtube videókat de Buyer használatáról, egy sokat használt darabban ugyanúgy lehet omlettet csinálni, mint a teflonban mert annyira jó a ráégett bevonat. Én végül nem vettem de még mindig fellángol bennem néha a vágyIn nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
AssAssynn
őstag
válasz supercow #6188 üzenetére
Szerettem volna meggyőzni magam a vas mellett, de túl sok hátránya van:
- nem lehet mosogatógépben / mosószerrel mosni
- tisztítás után be kell olajozni
- egy nagy, befeketedett, olajos edényt kell valahová elpakolni, ami összekeni a bútort és a többi edényt
- lassan kell felmelegíteni, nem lehet egyből nagy lángra csapni
- sokáig tart felmelegíteni (sok energia)
... és még lehet nem soroltam most fel mindent, de mindezt az árat azért kellene meghozni, hogy jó legyen a tapadása.Zománcos öntöttvasnak mi értelme? Mármint pont a tapadásmentesség miatt választ az ember öntöttvasat, de ha úgy is van rajta egy zománcréteg, ami ezt hivatott elérni, akkor minek legyen az alapja vas?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
supercow
őstag
válasz AssAssynn #6189 üzenetére
Vas = nehéz, sok hőt tárol, jót lehet benne főzni de azt is tanulni kell. Zománc = könnyű pucolni
az acél és a vas is “macerás”, azt neked kell eldönteni hogy vállalod-e az extra melót vele
Én is ezért vacillálok évek óta. Nincs időm várni hogy a vas felmelegedjen, nehéz és “koszos”, stb.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
AssAssynn
őstag
válasz supercow #6190 üzenetére
A zománc, mint tapadásmentes réteg, az mennyire számít jónak a többi bevonathoz képest? Ha már bevonatos, akkor számomra a vas tulajdonságai teljesen lényegtelenek.
A másik meg: írtad te is a rozsdamentes acélt. Ez egy dolgot leszámítva mindenben tökéletesnek tűnik. Az egy dolog viszont elég komoly. Állítólag ennek semmi tapadásmentessége nincs, ezért sok zsiradékkal kell használni. Ez még azt mondom mindig kevesebb hátrány, mint amivel az öntöttvas bír, de azért elég rossz belegondolni, hogy egy olyan ételt is sok zsiradékban kell elkészíteni, amit amúgy zsírszegényen enne az ember. Vagy, hogy a helyzetemből induljak ki, minden reggel tocsogjon az olajtól a rántotta.
Lábasnak, fazéknak, kuktának biztos, hogy tökéletes választás a rozsdamentes, de itt ugye serpenyőről van most szó."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
AssAssynn
őstag
válasz supercow #6192 üzenetére
Ja, mondjuk az jó, hogy amihez nekem elsősorban kell, ahhoz más is egy egyszerű valamit használ.
Gránitról néhányan azt mondták, hogy az csak a teflon egy változata. Nem tudom mennyire lehet igaz.
Eddig az egyszerű teszkósokkal voltam el. Az a baj, ha drágábbat veszek, nem tudom annak a bevonata tovább bírná-e. Márkákban már nem bízom."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz supercow #6194 üzenetére
Teflonról írnak rosszakat is. Fene tudja persze... De ott van a kerámiabevonat is, ami elvben egészségesebb. Csak kérdés, abból van-e tartósabb, mert ami eddig volt, az csak 1-2 évig bírta napi használattal.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Madoc
veterán
válasz AssAssynn #6189 üzenetére
Az sima öntöttvasnak nem a tapadásmentesség az előnye, simán leragad benne a hús sütéskor ha nincs alatta zsiradék. Hanem az egyenletes hőleadás, jobb hőtartás. Én szeretem,de macera karbantartani nagyon.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
kmarci25
veterán
Igen, az egyenletes hőleadás a legnagyobb előnye, ezért szerintem tojásrántottához teljesen felesleges. Értem AssAssyn problémáját, de szerintem jobban jár továbbra is az egyszerű serpenyőkkel, mint hogy vegyen öntöttvasat, 20 ezer pluszért. Ez az ágyúval verébre esete...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
AssAssynn
őstag
Köszönöm a választ!
Nekem papírvékonyságú edényeknél sem volt soha bajom az egyenetlen hőleadással. Mondjuk mindig odafigyelek, hogy középre tegyem az edényt. Meg, ha jól tudom, akkor a vastagabb aljú edényekkel el lehet érni ugyanezt.
Amit eddig olvastam az öntöttvasról, ott a tapadásmentességet és az 'örök életet' emelték ki. Igazából ez a két rész érdekelt engem benne.#6197kmarci25 Köszönöm a tanácsod! Még a végén kiderül, hogy nem volt hülyeség az eddigi módszerem, hogy olcsót vettem, aztán eldobáltam őket. Habár nem bánnám, ha egy kicsit takarékosabb megoldást találnék erre, egy hosszabb élettartalmú serpenyő személyében.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Digitalpimp
senior tag
válasz AssAssynn #6199 üzenetére
Tefal Titanium/Pro sorozat? Múltkor akciósan vettem 3K-ért palacsinta sütőt, eddig tetszik. Szerintem rántottának tükörtojásnak is jó lehet. Pár éve van Pro serpenyőm, igaz nem napi használatban, de jól bírja.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Joomla! topic
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...