-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz mobiltom #50743 üzenetére
Köszi, ismerős volt a város. Tudtam, hogy jártam ott valamikor, de nem emlékeztem hogy Kőszegnek ekkora főtere van, mondjuk ha a boltíves kaput lefotózod beugrott volna. (Először Vácra gondoltam, de ott nincs ilyen templom a főtéren és romok is vannak ott.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
-
Arcképgyáros
válasz mobiltom #54424 üzenetére
Macskás, képek jók lettek, és a lámpás is tetszik.
Ha lehet, legközelebb a képeket az összefoglalóban leírtak szerint direkt linkbe rakd, mert úgy egyszerűbb teljes méretben menézni pl mobilon.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Burt1793
veterán
válasz mobiltom #54424 üzenetére
Tudsz választani, hogy milyen linkeket adjon a képfeltöltő oldal, a direkt linket válaszd legközelebb, akkor olyan lesz, mint az én HSZ-emben. Így a legkönnyebb nekünk megnyitni rendesen.
Amúgy nagyon jók a képek, csak így tovább! Terjesszük az S7 képalkotói tudását a topikban.
(#54427) mobiltom: most már mindegy, max a topikgazda rendbe rakja, de akkor legközelebb már menni fog. Amúgy elég csak a direkt link, nem kell a másik elé (lehet, hogy ezt is láttad, csak már nem tudtam javítani, akkor sorry).
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz mobiltom #54551 üzenetére
Előtte manuálisan kellett volna fókuszálni ...
Van ott sok beállítás de majd lassan kitapasztalod őket ...
Próbakép ... 1"s S7 Edge !
(#54552) Dr. 444Hertz
N5X helyett ez lett ? láttam a nappali képek is egészen jók !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Burt1793
veterán
válasz mobiltom #55206 üzenetére
Szép képek, jók a színek, van rendes téma. Ezek a téli, levél nélküli távoli fák ilyenek, de ez szabad szemmel a helyszínen se sokkal szebb.
(#55220) Jack Oneill: Egy ilyen fánál számít a WB?
(#55227) Aryon87: Minden telefonnak a "nyár" fekszik, tiszta idő, egyenletes és nagyjából erős fény. Ha sok képet csinálsz általában, akkor se tölts fel ide mindent, mindenképpen érdemes megnézni gépen a képeket.
Én ritkán fotózom amúgy is telefonnal, de ha mégis, akkor is inkább nem publikus képeket, ha meg túrázunk és készülnek tájképek, akkor 10ből 4et rakok fel.(#55229) w333: Ilyenek mindig vannak, van egy faszi, aki Lumiákkal olyan képeket csinált, mindenki csodálkozott, nekem 100ból egy kép sikerült a L930-cal elfogadhatóan, pedig jobban igyekeztem, mint az S7-tel.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz mobiltom #56477 üzenetére
Szerintem teljesen jó képek átadják a szép környezetet, hol készült?
Engem a Pana-nál kicsit zavar, hogy fehéresek a deszkák, emlékeim szerint azok barnásak mint az S7-en.
Ez a gödörnél készült?Dr. 444Hertz: nem élesíti nagyon utólag a képet az algoritmus, lehet egyátalán nem, lehet a nagy szenzor miatt. A raw-ból látszik mennyi utódolgozás van egy mobilos képen, különösen a mobiloknál fontos ez, meg ott az erős hardver miatt ez könnyen megy.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
-
MODERÁTOR
-
Blackmirror
őstag
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Redmi 14C - C-kategória
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest