-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
válasz racskobalazs #89691 üzenetére
Nekem ha még el is indul az app, és lehet fényképezni, a portré módban csak nagy feketeség van és nem működik. Megnézem fejlesztettek e valamit, de utoljára olyan másfél hónapja kerestem rá, akkor nem volt működő csak snapis verzióra.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
Ez mi a phasz?
[kép]
OnePlus 7 ProVissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz #16514048 #89713 üzenetére
Már megint ott tartunk, hogy miért nézek valamit amit tud a készülék. Lehet vele 48 megapixelen fotózni? Lehet. Szarul néz ki? Szarul. Miért nézem meg teljes méretben? Költői.
Mate 20P meg P30P nem nz ki ilyen rosszul pedig ugyan ez az elv.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Plazmacucci #90036 üzenetére
Ez legalább kiírja melyik rekeszértékkel dolgozik, de változtatni nem lehet.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Az miért van hogy a Note9/S10 nyers képei sokkal zajosabbak mint anno az S6E+ telefonomé volt?
Tudom már hoztam fel, de most hogy próbáltam kidolgozni őket rájöttem hogy sokkal nehezebb mint anno, mivel tiszta pötty meg homály az egész más telefonokhoz képest. Rádásul most még a 2,4-es rekesszel fényképeztem.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz Ricardo #90155 üzenetére
Nem visszafelé kéne fejlődni. Oké, fasza a változtatható rekeszű optika, de csak sötétben van előnye. Nem azt mondom, hogy ezzel nem lehet jó képeket csinálni, csupán felesleges kidolgozni mert a végeredmény majdnem ugyan az mint professzionális módban. A telefon nem azért keni el a képet mert hülyén van megoldva a szoftver, hanem mert nincs más lehetősége, zajos az alap amiből dolgozik.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Na ezekről a képekről beszéltem:
Automata mód
Prefesszionális mód
Nyers kép jpg-be mentveKb a telefon prof módja a legjobb.
Note9Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Nézem a Oneplus 7 tesztet, s közben megfogalmazódott bennem, hogy az összes 48 megapixeles Sony szenzoros telefon amit eddig láttam, fényképezésben nem elég jó. Nektek nem ez az érzésetek? Vakul a paraszt a nagy számoktól, de a képek még 12 megapixeles méretben is csak átlagosak, fátyolosak, selymesek.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz ForRedGlory #90422 üzenetére
Látszik, hogy S9 óta nem volt fejlődés.
-
félisten
-
félisten
válasz Francia91 #90457 üzenetére
Én is szeretem a 1020 nyers képeit, sokkal kevesebb utómunka van velük, mint a többivel. Gyakorlatilag a vignettásodást kell megoldani, a csúcsfényeket, meg a színeket. Nem kell rá se élesítés se semmi, nagyon szeretem. Van egyfajta hangulata.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest