-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz gixxergabi #65645 üzenetére
4016x3008
-
akooos
veterán
-
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #67333 üzenetére
Legközelebb így linkeld Direktbe, hogy ne kelljen minden reklámot megnézni Valamint lemaradt a telefon típusa, S7. (Aláírás megváltozhat bármikor)
Köszi
[ Módosította: Ricardo ]
-
akooos
veterán
Rég hoztam már saját képet, aminek az az oka, hogy lefrissült a V10 Android 7.0-ra és úgy vettem észre, hogy gyengébb képeket készít minőségileg, automata beállításoknál Valamint nagyon témám sincsen, de ma csak lőttem pár képet, itt van két "jobb":
LG V10, annyi zajjal, amennyi egy techno rave party közben sincs
-
akooos
veterán
válasz Vikooo #67605 üzenetére
Közben utánanéztem:
"A timelapse egy elég menő dolog manapság, amit kétféle képpen készíthetünk: bizonyos időközönként készített képek egymás után fűzésével, vagy egy videó begyorsításával. Mindkét esetben ha mozog a kamera/telefon, akkor az bizony a végeredményen is látszani fog, és ez sajnos eléggé zavaró tud lenni.
A Hyperlapse ezt a problémát oldja meg úgy, hogy a telefon giroszkópjának segítségével rögzíteni tudja a készülék apró elmozdulását kamerázás közben és így a végeredményben korrigálni tudja az elmozdulást és egy nagyon sima, lebegő hatású, gyorsított videót kapunk. Ez egy energiatakarékos megoldás, ami mobiloknál nagy előny, mert más megoldások elkezdik elemezni a videó tartalmát és képkockáról-képkockára dolgozzák fel az elmozdulást."
Hogy on is legyek:
3 nyári pillanatkép LG V10:
-
-
akooos
veterán
válasz Blackmirror #69369 üzenetére
Merre jársz sárkánynéni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest