-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
viszont a settop box standby fogyasztása 7w tehát amikor ki van kapcsolva .ez 1 hónapban kb 220ft-ot ráver a villanyszámlára. Hogyan engedhető ez meg ma európában amikor minden eszközt úgy gyártanak hogy 1watt alatti a készenléti áramfogyasztás. Meg mértem teljesítmény mérővel mert nem akartam elhinni amikor hallottam.
-
zazenke
őstag
Sziasztok- csak hogy tisztán lássak ha az optikai verziót jönnek bekötni hozzám akkor optikával elmennek a huawei routerig utána meg 2 db utpvel megindulnak a számítógép és a tv beltéri felé ? vagy csak 1 szál utp vel kacsáznak végig és ha a tv és a számítógép egymáshoz közel van akkor a végén ketté osztják még valamilyen eszközzel?
-
zazenke
őstag
szerintem nem feltétlen érdemes leváltani a digit ha az jó minőségbe van kiépítve. ma bemenetem hozzájuk és vázoltam hogy mennyire olcsó konkurenciájuk lett a flip. és lám belegyeztek hogy a 7000 ft os csomagom ismét kedvezményes 4800 ft legyen. és szimetrikus netem van és tudok felvenni és visszatekerni a tv-vel. nem lassú a csatorna váltás és nincs még egy fogyasztó doboz meg távszabályzó a rendszerben.800 ft különbség már nem téma
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest