Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Max
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózatokról alaposan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcelinho
csendes tag
Hali.
Én is hasonló gonddal szembesültem, egy eredeti játékkal ráadásul... Nem akarlak elkeseríteni, de nekem azóta sem oldódott meg... Mindent kipróbáltam, amit javasoltak, felvettem a kapcsolatot az EA-vel is, de ők sem tudtak segíteni! Amiket javasoltak azok közül egyik sem segített. (instance0, replay0 fájl, új felhasználói fiók, mindenféle program frissítés, új bios, védelmi programok kikapcsolása, új operációs rendszer... ) 2 informatikus is próbált segíteni, de nem tudott. Jelen állás szerint már nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy valamelyik gépalkatrész nem tetszik a játéknak az alaplap-proci-VGA hármasból. (pedig egyébként a gép abszolút megfelel az ajánlott rendszerkövetelményeknek)
-
Breki
veterán
többeknél van ez, írtam is róla részletesen itt korábban illetve pl (#478)-est pont ilyen kérdések miatt másoltam be. Főleg eredeti játéknál olvastam ilyet, de nem lehet általánosítani.
Ha a korábban írt ékezet nélküli új fiókot készítését ékezetes fióknév esetén ill ezt próbáltad:
'a dokumentumok közt lévő FIFA 12 mappában van egy instance0 könyvtár, abban pedig egy replay0.bin fájl. Ezt kell írásvédetté tenni"
akkor itt van még pár dolog ezzel kapcsolatban
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest