-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Sziasztok!
PC-n hogyan lehet kivenni valakit a jobb oldali oldalsávból? Ott ugye azok a nevek látszanak akikkel az utóbbi időben interakcióm volt. Ezek közül szeretnék nevet kivenni, hogy ne látszódjon. De a többiek igen. -
Quasi_modo
nagyúr
Ez a FB egyre sz@rabb és sza@rabb. Normális funkciók eltűnnek, helyettük hülyébbnél hülyébb funkciók kerülnek be. Kinek jó ez?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
vadászcsiga #16779 üzenetére
Szettevette...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
zsolti72837 #16574 üzenetére
Én úgy láttam, hogy ha valaki hozzászól a cucchoz, akkor előre jön. Ee lehet hogy csak a beszélgetős résznél van így.
-
Quasi_modo
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Face csoportom ahol adminisztrátor vagyok. Kitöröltem a rögzített bejegyzést a beszélgetés tetejéről, mert új bejegyzést akartam rögzíteni. Viszont akármit csinálok, a menüben nem jön elő a rögzítési lehetőség. Ahogy olvastam nem egyedi jelenség, de mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest