-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Ace Ventura #9434 üzenetére
1, Törlöd azokat a böngészőkiegészítőket, amiket nem Te telepítettél fel.
2, Vírusirtás: Kaspersky Rescure Disk vagy MBAM
3, Bejelentkezel és jelszóváltás
4, Törlöd az alkalmazásokat, amiket nem Te telepítettél
5, adatvédelmi beállítások -> biztonság -> Aktív bejelentkezések -> Az összes tevékenység leállítása -
kispx
addikt
Sziasztok,
valakinek megjelent oldalt az alkalmazásoknál a Facebook for iPhone és a Facebook for Android. Nekem a kettő közlőz csak az egyik készülék van és sosem léptem be rajta a FB-ra és az alkalmazás sincs feltelepítve. Mindkét lista üres. Valakinek ötlet, hogy mi lehet ez? -
kispx
addikt
válasz
krizmo_ #9342 üzenetére
Közben rágoogliztam: [link]
Az FB ezt mondja:
Több olyan bejegyzés, amely tényleg érdekel
Ezzel az eszközzel egyszerűen beállítható a Távolabbi ismerősök listája.A távolabbi ismerősök bejegyzései kevesebbszer jelennek meg a hírfolyamban
A megosztásoknál megadhatod, hogy az „Ismerősök, a távolabbi ismerősök kivételével” láthassák
A távolabbi ismerősök nem kapnak tájékoztatást arról, hogy erre a listára kerültek -
kispx
addikt
válasz
trassher #9327 üzenetére
Nem, mivel nem tud belépni. Hacsak meg nem adtad a jelszavadat, de ekkor sem jelez, hacsak nem pipáltad be, hogy küldjön bejelentkezési értesítőt.
IP címről való azonosítás azért sem játszik, mert
- egy átlagos embernek az IP címe változik, hacsak nem statikus IPre fizetett elő a szolgáltatójánál.
- egy IPről több ember is lehet (lásd: NAT; és a kolesz)[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Szerintem senkinek sem a neki megfelelően listázza ki a chat partnereket. Nekem is elég sok olyat sorol előre akivel sosem beszéltem, de azt az öt embert akik miatt regisztrálva vagyok az fb-re, azok szét vannak szórva a listába.
Mivel az algoritmus, hogy mi szerint sorolja be az ismerősöket nem nyilvános azért senki sem fog tudni biztosat mondani, hogy windowsos mobil számít-e valamit. (Szerintem nem)
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
Kezdő Balázs #9285 üzenetére
Bug. De még mindig nem javítják. Kapcsold ki a JavaScriptet[*] és úgy lépj be.(lehet hogy egy cache törlés is elkelhet) Majd old fel a JS tiltását.
[*]
Alul a link: Speciális beállítások megjelenítése -> Tartalombeállítások -> JavaScript résznél az legyen bepipálva: JavaScript futtatásának tiltása minden webhely számáraSzerk.:
A Mentett jelszavak kezelésénél nincs tiltólistáján az fb oldala?[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
rayoliviero #9246 üzenetére
Hát az FB tényleg rosszul tudja meghatározni. De ha nincs gyanús tevékenység csak az aktív bejelentkezéseknél írja el a városnevet, akkor szerintem nincs baj. Most is ránéztem az aktív bejelentkezésekre és nem csak a várost, de még a megyét is eltévesztette.
-
kispx
addikt
válasz
rayoliviero #9244 üzenetére
Proxy?
Kiegészítők vannak a gépen?
facebook.com oldalon lép be a ezabrutal-facebook.com helyett? -
kispx
addikt
-
kispx
addikt
válasz
krisztian000 #9234 üzenetére
Tiszta gépen belész és eltávolítod a tevékenység naplóból. A likeolt oldalakról ... stb. ahol benne van.
Majd egy kaspersky rescure diskkel vagy MBAM programmal gépedet is vírusmentesíted.[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Sziasztok,
a tevékenységnaplót és mások adatlapját csak én nem tudom megnézni vagy mások sem? -
kispx
addikt
És megjelent róla a hír:
Muszáj dolgozni: a Facebookon nem lehet se lájkolni, se kommentelni -
kispx
addikt
válasz
Lapajbacsi #9107 üzenetére
Cookie törlés után legyen egy cache törlés is. De akár szerverhiba is lehet.
-
kispx
addikt
válasz
Visormail #9071 üzenetére
A Ghostery sem fogja kiszűrni. #9070-ben mondtam, hogy ez nem facebook plugin (semmi köze az fb-hoz), hanem az direkt kódolták bele a nemzeti sport weboldalába. Ezt olyan addonnal kell kiszűrni, amivel egy tetszőleges <div> elemet ki lehet szűrni a html oldalból. Tudtommal az Element Hiding Helper ilyen, de csak kis ideig használtam, szóval nem biztos.
-
kispx
addikt
válasz
zsof Nokia #9064 üzenetére
Ha már sokan vannak a csoportban akkor nem lehet átnevezni a csoportot. Ha jól emlékszek 100 vagy 250 a küszöbszám.
-
kispx
addikt
válasz
csababarca #9061 üzenetére
Nem találkoztam, még ilyen beállítási lehetőséggel. Szerintem nem lesz.
-
kispx
addikt
válasz
csababarca #9058 üzenetére
Adatlap -> az ismerősök szöveg mellé húzod az egeret -> a megjelenő ceruza ikonra rákattintasz -> Adatvédelmi beállítások -> Kik láthatják az ismerőseid listáját? legyen csak én
Viszont van egy "de" rész
Ne felejtsd el, hogy az ismerőseid szabályozni tudják, ki látja az ő idővonalukon, hogy kik az ismerőseik. Ha az emberek egy másik idővonalon láthatják, hogy ismerősök vagytok, akkor láthatják a hírfolyamukban, a keresésben és a Facebook más helyein is. Emellett az idővonaladon láthatják a közös ismerősöket is. -
kispx
addikt
válasz
Milgram1 #9046 üzenetére
Az még nem azt jelenti, hogy a nincsmailes címet is akkor foglalták le. De feltételezve azt, hogy a nincsmailes cím lefoglalásakor a legelső percben megváltoztatták az fb-s jelszavadat is, akkor az a nincsmailes fiók 18:22-kor járt le vagy hosszabbították meg (huh, ezt most vettem észre, hogy meg is lehet hosszabbítani).
Ha lejárt, akkor újra lefoglalhatta valaki azt a címet. Ha valami egyszerű felhasználónevet adtál meg akkor ennek nagy az esélye.
Ha meghosszabították, akkor még várnod kell akár pár száz napot. Ugyanis ha belépsz egy másik fiókkal, akkor láthatod, hogy jobb oldalt felül vagy egy olyan, hogy meghosszabbítás. Ezt ha sokáig nyomkodod, bizony több mint 100 napra lefoglalhatod, és annyi ideig csak a Tiéd lesz.
-
kispx
addikt
válasz
Milgram1 #9042 üzenetére
24 óra után más megkaphatja az e-mail a nincsmailes címedet és kérdhet jelszó visszaállítást rá (úgy ahogy Te szeretnéd most).
Emiatt meg kell várnod míg felszabadul a cím. A support semmit nem fog csinálni, mert
a) a felhasználási feltételek szerint
A regisztrációnál:
- A Facebookon nem közöl semmilyen valótlan személyi információt
- Kapcsolatinformációit folyamatosan pontosítja és frissíti.
b) nem tudod igazolni, hogy valóban tiéd az a cím és nem pedig egy "ellenségé", aki megszeretné szerezni a fiókodat.[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8914 üzenetére
Egyeseknek.
Pár hsszel fentebb: [link] -
kispx
addikt
válasz
dragonfx #8903 üzenetére
Még mielőtt harmadszorra is....
> "em ud valaki erről valamit ez neme virus"
Nem. De egy Kaspersky Rescure Disket mutass a gépnek. Nem árt> "avgy valami kéámprogram"
A kémprogram kémked, szóval nem> "feltöröprogram van e a háttérben?"
Nem.> "hogy lehet ezta kit ismerhetke xar alkalmazást avgy funkciot kikapcsolni? "
Nem.> "más is találkozott ilyennel?"
Igen. Válogasd meg az ismerőseidet. Egy jó párat kidobtam és azóta nem nagyon mutat be bombázókat a face -
-
kispx
addikt
Sziasztok,
Mindeninél akadozik most az Fb vagy csak nálam?
Idővonalra írni nem lehet, tevékenységnaplót nem lehet megnézni, az adatvédelmi beállítások sem.[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
anatre1 #8869 üzenetére
Adatvédelmi beállítások -> biztonság -> Aktív bejelentkezések melletti szerkesztés
Itt láthatod, hogy mikor milyen rendszeren, (és kb honnan) voltak bejelentkezések. IP cím nincs köztük. De ha benne akkor sem lehetne sokra menni, rendőrség és a szolgáltató közreműködése nélkül, amihez feljelentés kell. -
kispx
addikt
válasz
zsof Nokia #8850 üzenetére
2 hét.
> "Arra is gondoltam, hogy esetleg kivette a pipát arról, hogy ne lehessen rákeresni fészen belül a keresőbe."
Ez is igaz.> "Ja és csak nekem szórakozik a facebook Google Crome alatt, vagy mindenki másnak is?? "
Kipróbáltam. Nekem oké. Cache törlés volt? -
kispx
addikt
-
kispx
addikt
válasz
csucsbicep #8804 üzenetére
Nem hinném.
-
kispx
addikt
válasz
WhiteWalker #8782 üzenetére
Attól függ, hogy van beállítva a profilod. Ha minden tevékenységed nyilvános akkor igen. Nézz szét az adatvédelmi beállításokban és tedd mindent a legszűkebb körre (csak ismerősök) és akkor nem.
-
kispx
addikt
válasz
WhiteWalker #8779 üzenetére
Ha tiltod, akkor törlődik.
Szerk.:
Beállítások -> tiltás -> Korlátozott ismerősök listája, ide vedd fel őket
"Ha ismerősöket adsz hozzá a Korlátozott listához, csak azokat az adatokat és bejegyzéseket láthatják, amelyeket nyilvánossá teszel. A Facebook nem értesíti az ismerőseidet, amikor a Korlátozott listához adod őket."[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
rayoliviero #8731 üzenetére
Pár sorral fentebb van, hogy ki jelölhet be.
-
kispx
addikt
válasz
rayoliviero #8727 üzenetére
Az adatvédelmi beállításokban nézz szét:
Pl.:
Ki találhat rám? összes comboboxa legyen: ismerősök. -
kispx
addikt
-
kispx
addikt
[link]
Csak a szokásos hiba... -
kispx
addikt
válasz
atillaahun #8689 üzenetére
Nem.
-
kispx
addikt
Ha víruskergetés akarsz csinálni, akkor a kaspersky live cd-t javaslom.
Esetleg előtte a futó folyamatok között szétnézhetsz + az automatikusan induló programok között is.
> "Specifikus keylogger kereső programot nem tudtok?"
Ráguglizva Zemana AntiloggerDe pl a Comodo fel dob egy értesítést, hogy XY program Global KeyHook-ot szeretne használni.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Először inkább rakd újra a rendszert. (és azokat is amelyikhez köze volt a scráchoz) Szerintem egy keyloggert telepített a srác. Majd ha tiszta a gép akkor egy jelszócsere.
Szerk.: de még mielőtt megcsinálod. Esetleg ellenőrizd le, hogy a facebook bejelentkezéskor valóban a facebook.com című oldalon történik meg. (esetleg a könyvjelzőket is kicserélhette)
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
Robokutya #8571 üzenetére
Röviden: nem.
Hosszabban:
A tevékenységnaplóból kitörlőd az elemeket. Alkalmazásokat kigyomlálod.
Nyitsz egy új profilt, és megnézed, hogy ott mik a beállítások (fiókbeállítások és adatvédelmi bellítások) és azokat a profilodba is beállítod.
Így majdnem olyan mintha új profilod lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest