- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz Fferi50 #32660 üzenetére
Szia!
Nem úgy bővítem, lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Szóval, én a táblázatokat úgy hoztam létre, hogy fixen 220 sorból áll mindegyik, ezen nem is akarok változtatni, illetve ha szükséges, akkor mégis (1 évre kalkuláltam, ha közel minden munkanapon használnak egy gépet, akkor is elfér, következő évben újraindul a dolog), és amikor új adat kerül bele, akkor folytatólagosan vezetem mindegyiket onnan, ahol éppen az tart. Az nem baj, ha nagy része üres marad is, vannak gépek, amiket szinte naponta használnak, és vannak, amiket havonta egyszer jó esetben, a lényeg, hogy minden táblázatban van elég hely, aztán vagy fel lesz töltve, vagy nem.A sorok beszúrását arra értettem, hogy ha az egymás alatti táblázatokat távolítani akarom egymástól, erre a megoldásra gondoltam, de ekkor a hivatkozott cellák is tolódnak, vagyis a táblázatok "kihaladnak" belőlük, ezért akkor a hivatkozásokat is módosítanom kell. Esetleg a táblázatokat veszem kisebbre, talán pár sort lehet rövidíteni rajtuk, az még nem gond, és nem is fognak összeérni.
Mindenesetre holnap kipróbálom, hogy ha nem érnek össze, akkor működik-e a makró, és megírom az eredményt. Nem sürgős a dolog, természetesen várok türelemmel, addig is köszönöm az eddigi segítséget.
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen monitort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest