- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Spotify
- Asustor NAS
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Mikrotik routerek
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Fferi50 #32660 üzenetére
Szia!
Nem úgy bővítem, lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Szóval, én a táblázatokat úgy hoztam létre, hogy fixen 220 sorból áll mindegyik, ezen nem is akarok változtatni, illetve ha szükséges, akkor mégis (1 évre kalkuláltam, ha közel minden munkanapon használnak egy gépet, akkor is elfér, következő évben újraindul a dolog), és amikor új adat kerül bele, akkor folytatólagosan vezetem mindegyiket onnan, ahol éppen az tart. Az nem baj, ha nagy része üres marad is, vannak gépek, amiket szinte naponta használnak, és vannak, amiket havonta egyszer jó esetben, a lényeg, hogy minden táblázatban van elég hely, aztán vagy fel lesz töltve, vagy nem.A sorok beszúrását arra értettem, hogy ha az egymás alatti táblázatokat távolítani akarom egymástól, erre a megoldásra gondoltam, de ekkor a hivatkozott cellák is tolódnak, vagyis a táblázatok "kihaladnak" belőlük, ezért akkor a hivatkozásokat is módosítanom kell. Esetleg a táblázatokat veszem kisebbre, talán pár sort lehet rövidíteni rajtuk, az még nem gond, és nem is fognak összeérni.
Mindenesetre holnap kipróbálom, hogy ha nem érnek össze, akkor működik-e a makró, és megírom az eredményt. Nem sürgős a dolog, természetesen várok türelemmel, addig is köszönöm az eddigi segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Piper3D látványtervező szoftver
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest