- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vírusirtó topic
- Linux Mint
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Batocera Linux
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Linux kezdőknek
- Direct One (műholdas és online TV)
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz bugizozi #11756 üzenetére
De persze, azt már meg is csináltam hogy rákattintani sem enged.
Csak azért szeretném webről elérhetővé tenni, hogy ott tudjam még javítgatni-frissítgetni, és ne kelljen belőle mindig új verziót küldeni az illetékeseknek. Meg az sem lenne baj, ha sima böngészővel lehetne használni, és nem kéne hozzá Office, mint ahogy pl. GoogleDocs-ba is meg van oldva.
Bár lehet akkor eljátszok még azzal, csak elsőre elég fapadosnak tűnt.(#11757) perfag
Tekintve, hogy nem vagyok programozó nem hiszem, hogy különösebben komoly vagy értékes programot hoztam volna össze, csak nem szeretném viszont látni olyanoktól akinek nem adtam oda, vagy hogy bárki a sajátjaként mutassa be.
A képlet védelem mint írtam már összejött, csak jó lenne még valami olyan felület, ahol átlag ismeretekkel rendelkező felhasználók nem tudják letölteni, csak használni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest