Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Pont ezt írták, hogy tiszta kommunikáció. A Tarkov nem az a játék, ahol folyamatosan mehet a trash talking, mivel a hangok/zajok a legfontosabb infóid az ellenfeled helyzetéről. Nem azt mondom, hogy legyél végig néma kussban, de aki közben csetelni akar folyamatosan a haverokkal, az PUBG vagy Fornite vonalon jobban jár.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Imilenni
addikt
Egyszerű egyébként úgy menni, hogy kérdezni se kelljen.
3-an vagytok, van egy középső aki mindíg közepén van. Egy balos/jobbos , és próbáljátok tartani ezt a "formációt".
Fedezék másik oldaláról sose néztek visszafelé, fegyvert sose forditjátok a másik felé, ha lootoltok szoltok, ha szaladtok szoltok.
Pofázni is lehet közben, de amint hallotok valami csend.Aki ezt nemtudja "betartani" azzal nehéz együtt játszani.
A karszalag kb semmire se jó.4-en és 5-en együtt játszani katasztrófa. Úgy a legkisebb a túlélési arányom.
Press "F" to pay respects.
-
Watto1991
senior tag
Az a baj, hogy ezek megint olyan dolgok, hogy mire felméred a ruha színét, karszalagot stb.., már halott vagy.
Itt kommunikációra van szükség, ráadásul folyamatos, tiszta kommunikációra.
Mi is nem rég kezdtük a játékot (3-an), volt már pár raid-ben, hogy sikerült ledarálni a másikat, mert nem mondta, hogy ő kicsit kitér jobbra szétnézni, vagy nem közli, hogy ő fog bejönni a szobába. -
addikt
Kommunikációval mindent meg lehet oldani szerintem. Én speciel ezeken az egyen karszalagokon is csak röhögök, nem véletlen alig látni olyan embert, aki ebben futkos.. Mit látsz a ruhából ha felette van a páncél, hátadon a batyu stb?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Imilenni
addikt
Másfél hónapja vettem meg, már most endgame gearben szaladgálok, 25+ millióval.
Ezert is kell a wipe, mert könnyen eljutsz arra a szintre hogy nem hoz izgalomba egy wp case, mert tudod hogy bármikor tudnál venni párat..ez csak egy példa..Nekem egy bajom van, de az a világból kihajt..
Az új játékosokkal együtt megjelentek az exit/sima kemperek..
Képesek a raid utolsó percében is kempelni ott, tegnap volt hogy interről mennék ki, hallom hogy vadul lövöldöznek emercomnál, volt még 10 perc, Killa cucca volt a tatyóban szóval inkább megvártam hogy kimenjenek.
Persze, az utolsó percben elindultam, és még mindíg ott kempeltek.. 0.00.45nél haltam megPress "F" to pay respects.
-
Vityahun
tag
Én agyf.szt kaptam hogy kivették a vikendi-t. Nem értem miért nem maradhatott, én
szerettem, ez az új f.s nem tetszik.Gyakorlásnak SHORLINE-t ajánljátok?
[ Szerkesztve ]
Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Powerbank topik
- általános iskolai rendszergazda
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest