- Milyen NAS-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Facebook és Messenger
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos2110
tag
Akkor mit lehet csinálni ha gmgn szerettem volna megvenni valamit, már fizettem is volna ppvel, de akkor meghal az oldal. Pénzt nem vont le, de a gmg oldalán egyszer a basketre nullát ír, egyszer meg az eredeti árat. Ha újra rákattintanék az adott játékra, akkor azt írja, hogy fejezzem be az adott vásárlást először, de ugye nem csinál semmit ha rámegyek a basketre.
szerk. letelt a 15 perces idő, meg is oldódott a probléma, szerintem inkább hagyom ha ennyire "stabil" az oldal
-
Akos2110
tag
Kinek kellet itt WoT-os kód én szívesen odaajándékozom. Csak küldjön egy pmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest