- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BigBlue69 #89353 üzenetére
Igen, az Ubi a hibás... Kell részleteznem miért? Egy k*rva szó nélkül töröltek egy játékot a fiókomról. A MINIMUM hogy leírják:
- a törlés tényét
- a törlés indoklását
- lehetséges jogorvoslat lehetőségét.Ez így nem csak hogy egy paraszt lépés volt, de jogszerűtlen is. Ezt kifejtettem nekik. Amúgy leszarom, ha ők így állnak hozzá, nekem sem kell másképp. Én jóhiszemű vásárló voltam, pénzt adtam ki, egy tudásom szerint jogtiszta szoftverért (a G2A megítélése jóval negatívabb annál mint ami a valóság, ez meggyőződésem - azért mert nem egy GMG vagy Amazon, még nem is az ecseri piac). Erre a reakció hogy kurva szó nélkül törlik. Ne mondja nekem senki, hogy ez rendben van, mert NINCS.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest