- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Skype topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
ZsZso #125618 üzenetére
Nekem egy Stupid Invaders HD kéne, arra nagyon ráférne, mivel anno sem túl korszerű felbontásokban futott. Zseniálisan beteg az a játék. Én akkor, meg a Rainbow Six-ek miatt elkönyveltem a Ubisoft-ot, mint jó játékokat készítő cég, hozzáteszem, azért ma is ők hozzák a ha nem is egyedi, de átlagostól eltérő játékokat. Még egy sokadik Assassins Creed rókabőr is egyedi a helyszín miatt, az ókori görög térséget és Egyiptomot nem nagyon lehetett bebarangolni az első Age of Empires óta.
Meg ami még jó lenne HD grafikával, szigorúan valami rajzfilmes stílusban, a Gobliiins. Különösen az elsőt imádtam, még Androidra is megvan. A folytatásai kevésbé jók, nem annyira viccesek, de a fejtörők már indokolatlanul nehezek, a 4. résznek pedig az olcsó HD nagyon nem áll jól. De azért megvettem azt is, főleg mert mellé adták a régieket is. ScummVM emulátorral.
Azt hiszem, a GOG változat is azzal települ. Nagyon jó poénok voltak benne, nem egyszer direkt végigpróbáltam a rossz döntéseket is, abból is kerekedtek vicces dolgok. És egyszer a főgonosz varázsló figyelmét egy üregi pocokból átváltoztatott pucér nővel kellett elterelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest