-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas86
senior tag
Ha már erröl szol a téma szerintetek az Assassin's Creed Brotherhood bol a Deluxe Edition megéri az árát a + 2 egyjátékos pályáért, mert 2x annyi mint az alap. (Férfiasan bevallom én már végigjátszottam az 1,2,B,R részeket de most meg szeretném venni is őket). Tényleg kár lenne kihagyni bármelyik részt is.
Én csak azt nem értem, hogy sokan az mondják hogy a 3 nem olyan már mint a 2 ezért rossz, de hiszen a 2 sem olyan mint az 1 és mégsem rossz pedig azt kellene alapnak venni, mert az volt az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest