Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz jodamester #43175 üzenetére

    Egynek ASRock H110M-ITX, tűrhető ára van, szvsz illene ahhoz a procihoz amit előzőleg felvetettetek, a régi felépítéshez képest memória frissítésre szükség lesz. Én Windowst javasolnék, de számodra totál felesleges, ezért Linux alapú, OE stb rendszerhez korrekt válaszra várj egy nálam hozzáértőbb fórumtársra. Vannak néhányan és aktívak is errefelé, biztos naprakészek azon rendszerek ismeretében, ahol megoldott BD3D iso kérdése, hardver kompatibilitás és egyebek. Patice pl keni vágja ezeket, biztos besegít ha erre jár.

    Pityu:

    Visszatérve még néhány szóra. Kikerült ugye az összes rezgő és digit zajos eszköz a hardver upgrade mellett, igazán minőségi ugrásnak gondolom. Ha jön az AMD Bristol R., M.2-ért kivágom a Sata SSD-t, hogy annyi kábellel is kevesebb legyen. Ilyen csillapított, stabil, brutál terű, részletgazdag és felszabadult még sosem volt (még az inkább audio felé hajló pécéim sem, no de fejlődünk, fejlődünk, :D ), gondoltam avassuk fel többek között S Wars-szal. No nem az elkefélt otthoni angol 2mbps DTS HD HRA (szégyen), hanem az USA BD 5mbps MA hangjával. Ekkorát rég csalódtam, pedig a review oldalak tükrében csorgattam a nyálam várva a referencia, év hangja anyagra. A film kb 70%-ban leválik a hang a képről, végig érzed, hogy mesterséges az egész, bizonyos történések kidolgozatlanok maradnak, például a beszéd és különböző effektek egymáshoz viszonyuló hangereje pontatlan, jelenetről jelenetre változik. Nagyon kevés és sokszor részlethiányos tompa dinamika, mélyek nem élesek, nem húsba vágóak, valahogy súlytalan az egész. 1-1 jelenet természetesen adja, de összességében brutál csalódás. Ehhez képest a filmként ugyancsak félresikerült Krampus amellett, hogy LFE és részlet orgia, csodásan használja a háttereket és oldalról érkező hangokat, szinte front oldali gazdagsággal. Meglepő és pozitív csalódás, a kissé formabontó rendezést volt miért végigülni. :))

    Egyébként egyedi órajelek vannak és feszültségek, fogyi megáll max 120W-on, madvr szokásos 33-35ms max, az összes profilt be tudtam fenti értékre állítani, gondolok itt upsc, koncertek egzotik formáira, 1080p és 3D-re is, amellett, hogy igazából a felh. szokásaimhoz mérten nem hiányzik egyéb algó. Elégedettségi fok 99%. :D

Új hozzászólás Aktív témák