Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz Mezga Aladár #36540 üzenetére

    Mezga Aladár: teljesen egyetértek 4K téren. Nyomatni fogják ezerrel, mert kell a profit, de konkrétan semmi, de semmi értelme. TV-ben szerintem kevés olyan ember él, akinek van akkora szobája, ahol egy akkora méretű TV elfér, amire egyáltalán csak valami értelme lenne 4K-nak. De hát valamivel lendíteni kell az eladásokat, hajlítani a képernyőt, stb.
    Értelme valóban vetítőnél lesz, ha elfogadható áron kínálják és akkor is kell még a megfelelő szoba, hely. Kevesen leszünk érintettek, sajnos. Pedig néztem már pincében átalakított moziteremben BL meccset vetítővel (1080i), az mekkora volt, bár csak egyszer én is megtehetném:)
    Bezzeg a jó öreg plazmákat megszüntették, kivonták, pedig aki látott már Pioneer vagy Panasonic plazmát az jó mosolyog a mai hi-tech LCD-n. Hogy sokat fogyaszt? át kérem szépen, azt már én döntsem el.

    (#36542) Patice

    Szerkesztés: jogos, odafigyelek. :R

    Érdekesek ezek a fogyasztási értékek, nagyon biztató. Különben engem is érdekel mit tud Win10 alatt, mert netbook lesz N3150 vagy N3700, azon sajnos Win kell majd, így érdekel, hogy mennyire izzad alatta (böngészés több tabbal, skype, youtube, office, ilyen lájtos dolgok). Plex és Emby app/html5 stream érdekes lenne:)
    Ami fogyasztást illeti, szerintem kb. ez lehet a reális. Kellene egy szakival beszélni az erre megfelelő topickban, mert ugye PSU esetén nem sokat érnek a fogyasztásmérők, de itt ugye más a helyzet, elvileg ezt mérik aránylag pontosan. A FPS tégla az kiváló, talán a legjobbak közül van. A paneltáp hány W-os, ha tudod?

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák