Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz bajnokpityu #35970 üzenetére

    Az, aláírom. Nem is arra számítottam, hogy ezen jobban futnak majd a képjavító szűrők, csak időtállóbb megoldás lehet.

    Az erősebb IGP-k (HD 6200 - Iris Pro Graphics) ahogy korábban írtam a nagy Broadwell-ekben jönnek i7 és i5 procik személyében. Én erre írtam azt, hogy ezek lesznek kb. egy szinten IGP-ben az A10-7800-akkal.

    Intel Sky Lake-ben jönnek a Gen8-as IGP-k Core i3, Pentium és Cerka procikba.

    A Sky Lake után a Kabi Lake nevű fejlesztés jön, ami kb. csak ráncfelvarrás lesz, kb. úgy mint a Haswell Refresh esetében.

    Én ezek után prognosztizálnám azt, hogy Intelnek sikerül majd a HD6200 fölé menni teljesítményben. Ha lesz ilyen, mert a már a fenti nagy Broadwelleket is kifejezetten játékosoknak(? - IGP-vel játszani?) szánják.

    Broadwell IGP várható teljesítménye csábító, de az ára riasztó lesz szerintem, ahogy elnézem a mostani Core i5 és i7 elődöket.

    (#35969) Ribi:

    Írtam, hogy Bay-Trail alatt van CPU-ban kicsivel. Ha HTPC-s felhasználást nézzük, akkor ez szvsz. nem gáz. A lap ára az már más kérdés. ;]
    VGA (IGP) esetében én azért örülök ennek, mert történt egy generációváltás az architektúrában. Míg a Bay Trail az Ivy Bridge-től örökölte az IGP alapokat, addig a Braswell már a Haswell előtt van.
    Ivy Bridge IGP-ről nekem az maradt meg, hogy nem teljesen pontos a 23,976.
    Haswellnél IGP-nél már jobb volt a közelítés
    Braswell esetén remélem ez nem változott

    Szóval nekem csak ezért várós.

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák