Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    Gondoltam nagy vagány módra, hogy az antec fusion-re feltolom az xbmc-t, mert megörültem neki, hogy kezel akár több profilt is, amihez meg lehet adni, hogy melyik mappához férhet hozzá, melyikhez nem. Mindezt csak azért, mert az imedian szoftvere nem ismer ilyen lehetőséget, vagy nem találtam meg...

    A beállítások, nyelv, hangkártya, stb, fiókok létrehozása, jelszó beállítása megtörtént. De....

    Innét valahogy nem jutok értelmesen tovább. Az "A" felhasználónak simán be kéne lépnie jelszókérés nélkül, ez a korlátozott fiók. A"B" felhasználó meg csak jelszóval, de az mindenhez hozzáfér. Ehelyett már az indításkor is kér jelszót, amit nem szeretnék, de ha kikapcsolom, akkor megint mind két felhasználó mindenhez hozzáfér, a jelszó meg ugrott.

    Arról már nem is szólva, hogy a távirányítót nem kezeli a xbmc, hiába adom meg, hogy azzal is lehet vezérelni. Simán csak kibővített egérként funkcionál.

    Ezeken is átrágtam magam, nem lettem okosabb. Az xbmc wiki meg angol nyelvű, amiben kimondottan hiányosak az ismereteim. Valaki tudna segíteni?

    #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

Új hozzászólás Aktív témák