Új hozzászólás Aktív témák

  • Taragas

    aktív tag

    Nos, a kövi a problemám: Átakarom alakítani a gépem, de igazából nem teljesen HTPC-t akarok, mert szeretek rajta játszani, és azért sztem, ha full közeli, vagy legalább gyors a játék. Az a baj, hogy nekem a trintity dual graphicsos megoldás kevés, de van a legtöbb alaplapon virtu(lucyd) is már. Arra én már megkaptam a választ, hogy egy 5800k kihajt egy 7850et(esetleg majd egy 6800k richland egy 7870-et, vagy 8850-et).

    A; Szóval a kérdéseim a következők:
    1, Virtuval járható e ez az út? Mármint lekapcsolja a virtu rendesen a 7850-et, ha nincs terhelés?
    2, Meg hova kell dugni majd a kábelt, az alaplapra, vagy a VGAba?
    3, Ha az alaplapra dugom, akkor mennyi a veszteség teljesítményben, ha meg a VGAba, akkor le kapcsolja e 3w-ra a kártyát, ami az AMD kártyák sajátossága( ha az alaplapra dugom akkor is)?

    B; A másik meg ami problémám van, az a memória:
    1; Mire érdemes most pénzt adni?
    2; Elviekbe a richland tudni fogja a 2133-at is, de érdemes e olyan ramra beruházni(ez kb egy 8 gigás kitnél 5-6k plusz, amit nem sajnálok rá, ha van értelme)?

    Válaszokat előre is köszi! :R

    UI: És bocsi, hogy ide tettem fel a kérdést, de máshol nem kaptam értelmes választ rá, de ez valamilyen szinten kapcsolódik a HTPC készítéshez, mert sokat nem játszom én sem, filmezek meg netezek, de utálom, ha nem full közelben megy egy játék(azért nem akarok ilyen 7970-et venni se, meg i7-et).

    [ Szerkesztve ]

    Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

Új hozzászólás Aktív témák