-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
válasz SpaceJam #45053 üzenetére
Én pár napja komolyan elgondolkodtam az x4 foundations megvételén (pár napig akciós volt steamen), de aztán a végén mégsem húztam be. Igaz, én meg kifejezetten solo módban játszató űrszimet keresek. Így nekem az ED tökéletes választás egyenlőre. 10 éven keresztül wowot is nagyrészt solo módban játszottam Néha bepróbálkoztam klános játékba, vagy haverokkal, de a végén mindig kijött az hogy utálok másokhoz igazodni. Ha raid közben jött rám, hogy most mégsem játszani akarok, hanem mondjuk átmenni egy sörre a kocsmába, akkor a legnagyobb nyugalommal nyomtam alt+f4-et...a másik 24 ember ezt meg nem nagyon tolerálja
Létezik arra valami kereső, hogy megtudjam, hogy a nálam lévő bountykat hol lehet leadnom? Most a Heveriről veszem fel a Paitinába szóló kalózirtós küldiket, viszont a bountyt nem tudom itt beváltani. Már van nálam majdnem 30 millió és gondolom ha rottyantom a hajót, bukom ezeket is. Interstellar Factor meg le akar nyúlni belőle 25%-ot.
[ Szerkesztve ]
田中れいな
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- OLED TV topic
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...