- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Linux kezdőknek
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Prime Video
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
válasz Reaper #26717 üzenetére
Nagyon egyszerű: nem kell törődnöd a meneküléssel, nem kell akna sem, könnyebb vagy, nagyobb a hatótávod. Ha harcolni akarok, akkor majd veszek rá megfelelő hajókat.
(#26718) Cooper911: Köszönöm ezt az infót, nagyon hasznos! Nagyban megkönnyítette a dolgomat!
(#26720) baphomet: Azért az se lesz rossz! Mennyire jó lenne ellenben, hogyha lehetne egy kicsit finomítani is az útvonaltervezést, hogy figyelembe vegye a max hatótávod és úgy szervezze, hogy a leggyorsabb út legyen, de az utolsó elérhető csillagból tankolni tudj.... Esetleg még listába szedhetné az útvonalon szereplő csillagokat, illetve mellé a típusukat...
(#26719) csizi90: Nem sok, 15 óra, most ott tartok, hogy mentem még egy kört a T6-tal és kihagytam az ASP-t, helyette vettem egy T7-et, amivel most mentem 400Ly-t és elkezdtem kipakolni a cuccokat, a hajón 30 milliónyi küldetés van (plusz ezen kívül még van 8M credit).... Megyek ezzel pár kört és simán összejön a pénz egy T9 Heavy-re.
(#26724) rtitusz: Na ez az én formám, hétfőn megvettem, csütörtökön meg akciózzák... Nem baj, legalább a Horizons-t olcsóbban veszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Reaper #26320 üzenetére
"Azt tudtátok, hogy ha landolsz egy bolygón egy bázisra, akkor ott is ki tudsz szállni az SRVvel?"
Igen, a hangárba teszi le az SRV-t Csak a visszajutás volt elsőre problémás, mivel a hangárban már nem tudunk beállni a hajónk alá. A leszállási engedélykérő menüből tudunk visszajutni a hajónkra -
-
Rick3D
senior tag
válasz Reaper #26011 üzenetére
Köszi ! Ezzel payouttal már annyi pénzem van hogy nem tudom mire költeni kár hogy nem lehet pár milliárdért ingame pénzből megvenni a DLC-t vagy pár hajó skint Az Anacondát szokni kell ... tavaly októberben szereztem meg és hát ... mire megtanultam úgy dokkolni vele hogy a levélbedobót nem koccoltam össze vissza no komment kategória. Volt egy olyan szitu mikor próbálkoztam mi lehet az optimális szög hogy keresztbe beszorultam és akkor az AI hajók még nemigen foglalkoztak azzal hogy ki van épp ott , 3an megkoccoltak mire 80% hullal kilökődtek a végére Még annó 400millát smugglingal szedtem ki úgyhogy tapasztalatból írom hogy az Anaconda nagyon fasza hajó de smugglingra egyáltalán nem javaslom. ASP Explorelt használtam ami több mint tökéletes pár heatsinkel , nagyon cuppanósra fagyasztva a kabint miközben mész be a stationbe.Illetve még a Phyton is jó tud lenni bár smugglingra soha nem próbáltam és az ASP ha okosan választod a smuggling küldiket a raktere több mint elég.
De aztán fene tudja ha meglesz az Empire rankom lehet kihívásképpen én is megpróbálok Anacondával smugglingolni de kapásból az L kategóriája miatt 1 halom jó küldi ugrott
Az előttem szólók jól írták hogyan pozicionáld be a kondával való levélbedobást , próbáld ki nyugodtan Combatban ( crime sweepbe csak full engizve menj be ) Tradere is nagyon jó , mivel te szeretsz smugglingolni így a legextrémebb konda build sem lesz furcsa és azzal már 20-21LY is megy emlékeim szerint full cargóval D-s cuccokal. HF -
kiskuplung
őstag
válasz Reaper #26011 üzenetére
"silent runningban"
Annak még semmi értelmét láttam a játék kezdete óta.
Ahogy olvasgattam itt a topicot (kb 2 évről visszamenőleg), többször megerősítették, hogy placebo hatásán kívül semmi értelme. Olyan mint a kék sávban tartani a gázt, amikor interdictiont szeretnél elkerülni
Ezek a CG-k mindig ilyen jól fizetnek? Eszméletlen összegekkel dobálóztok!
-
duvi
nagyúr
válasz Reaper #25994 üzenetére
Miért nem trader Anacondával próbáltad? Nagy raktér és ugrótáv, plusz elég erős a pajzsa, hogy kibírja a zaklatásokat is. A T9 közeli A-B-A-B útra jó, bár ott is megőszül az ember
-
cintula187
addikt
válasz Reaper #25890 üzenetére
Köszi frango haladok velük szépen lassan.
Az SRV-s küldetéseket még nem vállalom be bátran. Nem akar kézre állni az irányítás. Ha bénák a skimmerek akkor persze sikerül, de az eddig csak salvage missonnél volt.
Más. Olvasom a fórumokat, nézegetem eddb-io -n a piacot, de soontill relicsekkel most mi a hivatalos helyzet? Baromi késve de mennék Elvirához kezdeni a kapcsolatot vele, de így nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
duvi
nagyúr
válasz Reaper #25867 üzenetére
"ha így padlógázzal, fékezés nélkül berongyolok egy bolygóra, ugye akkor kiesek a SCból, némi sérüléssel"
Igen Időben és anyagilag is rosszabbul jársz ezzel a megoldással.
Bár az engineers óta nem próbáltam. Lehet, hogy nem dob ki, hanem átvált leszállás módra és glide nélkül sikeresen becsapódsz[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
válasz Reaper #25857 üzenetére
Minden alkalommal, mikor eszembe jut, hogy a készítők eredeti elképzelése nem ez, hanem rendszeren belüli mikro-ugrások voltak, akkor vízbe fojtok egy kiscicát. Folytassátok csak, addig én elugrom a menhelyre.
Ez lesz belőle, ha laikusokat engedünk belepofázni játékfejlesztésbe. Volt az a pénz, amiért az FD lement kutyába. A 300 fontnál többet adakozó kickstarteres támogatók (design decision forum) véleményezési, beleszólási, ötletadási jogot kaptak a játék fejlesztésekor. Az FD micro-jump megoldását lesöpörték az asztalról, és valamelyik majom (azóta is büszke rá) előállt az SC ötletével, ami több embernek tetszett, mint nem, így a fejlesztők belementek. Később még megszavaztatták az SC-beli sebességet, ahol a DDF többsége a "legyen a Nap-Plutó távolság SC-ben kb. 5-10 perc" opcióra szavazott. Na emiatt van elbaszva a játékkal töltött időnk minimum 10% arra, hogy értelmetlenül bámuljuk képernyőt arra várva, hogy játszhassunk már végre.
-
duvi
nagyúr
válasz Reaper #25222 üzenetére
- Ne bánkódjál az akciós ár miatt! Az idő múlásával mindig lesznek olcsóbb ajánlatok, de ha ezekre várunk, akkor soha nem fogunk játszani
- Gratula a sikereidhez!
- Szerintem a Beam + MC elég jó párosítás Persze ezeknek is megvan a gyenge pontjuk. A beam zabálja az energiát és iszonyat hőt termel, az MC pedig lőszerfüggő. Nincs tökéletes fegyver a játékban. Mindenkinek a saját játékstílusához kell/érdemes összeválogatni a fegyverzetét. Fegyverek közül elsőnek az MC fejlesztését javasolnám, de ez csak az én véleményem. -
duvi
nagyúr
válasz Reaper #25161 üzenetére
Üdv a csapatban!
- Új játékosként szép teljesítményt értél el! Négy napa alatt nulláról egy Cobráig jutottál. Sokan még az alapokkal ismerkednek ennyi idő alatt.
- Azzal a Cobrával még gyakorlott játékosok is megszenvednének, ha BH-ra használnák. Jó kis mindenes hajó a Cobra, de megvannak a korlátai. Az utolsó nagy kieg óta (Engineers) sokkal keményebbek lettek az ellenfelek. Taktikusabban harcol az AI és sokkal jobban vannak felszerelve a hajóik. Éppen ezért ha Cobrával akarsz nekikmenni, erősen ajánlott a fulos fitt + büntetlenül gyakorolni az űrharcot a training küldikben (előre és hátramenet, thrusterek, boost és FAO használata). A B-s Thruster és Power Plant komolyan visszafogja a hajó képességeit. A-s modulokkal gyorsabb, jobban manőverezhető, valamint a több energia erősebb pajzsot és modulokat eredményezne. Egy ilyen Cobra már elég drága mulatság a kezdő játékosoknak. Kb 8 millióba kerül ez a config. Persze ezen is lehet finomhangolni, ha "célgépet" szeretnél.
- Ebben a kategóriában a Viper IV jöhetne még szóba, ha kimondottan vadászgépet szeretnél. Erősebb pajzs és armor, jobb manőverezőképességgel. Cserébe kicsit alacsonyabb a vég és boost sebessége. Itt egy config hozzá.
- Itt meg tudod nézni a jelenleg aktív Community Goalokat. Merope rendszerben kezd formálódni a következő nagy tartalmi frissítésünk sztorija. Jelenleg ide vonja össze erőit a két fő frakció (Fed és Empire). Sorban érkeznek a csatahajók, hogy biztosítsák a környéket a megnövekedett idegen aktivitás miatt.
- Ha komolyabb bevételt szeretnél, akkor ajánlom a traiding oldalak használatát: eddb.io és elitetradingtool.co.uk
- Végezetül jó játékot kívánok és - csak a szokás hatalma - ha még nem olvastad, akkor ajánlom figyelmedbe a fenti Téma összefoglalót.ui: Ha szeretnél wingben és barátokkal játszani a Magyar közösséggel, akkor írj rám priviben és megbeszéljük a részleteket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Home server / házi szerver építése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest