-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LacStein
csendes tag
válasz zsintai1987 #29337 üzenetére
Nagyon jó ár/érték arány. Nem próbáltam még mást, de ez nagyon jó! Viszont nyikorog. Ideje lenne szétszednem, az 1 év lejárt. Agysebésznek kell lennem hozzá?
-
LacStein
csendes tag
válasz undercover #29324 üzenetére
Erre én is kíváncsi voltam/vagyok, ezért mostanában gyakran váltogatom ezeket a hajókat. Nem érzek nagy különbséget, HA vannak szövetségeseid a helyszínen. A FDL nagyobb tűzerővel bír, így hamar magára vonja az ellen haragját, lassan tölt vissza a pajzs. A Vulture-rel - mivel nem jelent akkora fenyegetést - is jól helytállhatsz, ha gyorsabban is fogy a pajzs, gyorsabban tölt vissza. Időben kell azonban odébb állni, mert sajna az NPC-k mesterlövészek, egy két lövéssel szedik ki a trustert, ha már pajzs nélkül akarsz elpucolni. Adott idő alatt kb. hasonló mennyiségű bounty gyűjthető egy RES-ben tapasztalatom szerint, persze a FDL azért jobban keres, és nagyobb biztonságot ad, de lomhább. A fun faktor viszont egyértelműen a Vulture javára dönti a versenyt.
[ Szerkesztve ]
-
LacStein
csendes tag
válasz orientcx #23556 üzenetére
"amíg a szomszédok a fejére nem húzták a dobját, és el nem zavarták"
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy van magyar fejlesztője az Elite-nek. Szerintem olvassa is ezt a fórumot, így a Te accountodra mindig valami bugos update vagy verzió érkezik.
Azért, hogy ilyeneket írj!De NEM az a megoldás, hogy ezután a görög tragédiák, esetleg angol királydrámák stílusára váltasz! Ezt a békát le kell nyelni!
-
LacStein
csendes tag
Ahol ilyen képeket tudok lőni, lehet unalmas? Néhány fotó a vasárnapi seregszemléről:
-
LacStein
csendes tag
-
LacStein
csendes tag
válasz orientcx #22900 üzenetére
Nos pont _ez_ nem ugrott be a kompozíció láttán... Mondjuk inkább, hogy így fértünk a kamera látószögébe. Már volt, aki szóvá tette az olaszos beütést, értetlenül állok az ilyen csipkelődések előtt A piros van felül! Egyébként volt egy Tőled lopott manőverem, a nagy kavarodásban. Így jár, aki thrust down-nal operál a kövek között. A padlózat meg nem plexi ugyebár, még ha nézegetném is a bunyó forgatagában... A radaron meg ki keres köveket? Iszkoltam is pajzsot tölteni Nem tudom VitoSagi esetleg látta-e?
-
LacStein
csendes tag
válasz pilóta #22468 üzenetére
Ó, már azt hittem Arangorii - Kaku terminal. 936c-ig pörögtem fel.... Kétszer látogattam meg: egyszer küldtek (gyufáért), később 200cr bountyért, hogy eltűnjön a listámból... Pedig csak átutazóban voltam a rendszerben, de a csillagnál belém kötött egy martalóc. Jobb lett volna a nyúlcipő...
-
LacStein
csendes tag
Igen, olyan 1x meglövöm típusú. Valóban másnap már nem volt piros WANTED a bázison, a System map-on. A Finance fülről pedig eltűnt a Galaxi wide bounty (nem fine). Javaslatodra azért szépen tengelybe álltam 7 km- nél, majd olyan 250-nel bezúgtam az ajtón. Tényleg nem szkenneltek, pedig legalább 2 hatósági elem keringett A sheriffnél azonban ott csúfoskodott a 480cr bounty befizethetően! No meg a 137e kifizethetően Úgy tűnik tovább kell tanulmányokat folytatnom e téren, mert tegnap 6400-at kaptam, ez 6 naptól számol vissza. Még ma is piros wanted van a frakció bázisain, a finance fülről sem tűnt el. No nem szándékosan iratkoztam be eme önképző körbe, csak egy hármas wing 2 tagját sikerült már lebontani - rendőri segédlettel persze - és nem vártam ki a szkent, beledurrantottam egy nem hatósági Asp-ba, akit a harmadik tagnak véltem. Eléggé betévedt a sűrűjébe, ha bányász volt... Ismét vehettem a nyúlcipőt, de Cobrával ez nagyon megy.
kiskuplung Neked is köszönöm a válaszaidat! Az az igazság, hogy szeretnék jófiú maradni, amíg csak lehet. Kiesnék a szerepemből, ha szándékosan rendőrökre lőnék. Mondjuk nem is egy ligában focizunk Veled. Mikor lesz nekem olyan Csillagrombolóm
-
LacStein
csendes tag
Tartottam tőle, hogy ez lesz a válasz Hogy-hogy ha scannelnek? Szinte mindig... Akkor abba a RES-be már nem is mehetek vissza, csak egy rebuy árán vagy úgy sem? Szerintem ki sem lőttem a szervet, igaz volt Eagle is köztük. Korábban kötelékben mozogtam velük, keressenek ők célpontot nekem... 480cr-ről van szó, galaxy wide. Nyilván a fejlesztőknél kellene ötletelnem, de figyelembe vehetnék a büntetlen előéletemet, jó magaviseletemet, nehéz gyermekkoromat... Ööö a megélhetési bűnözés azért erős lenne
[ Szerkesztve ]
-
LacStein
csendes tag
Nos én nem unom 180 óra után. csatlakoznék Duvi mesterhez: semmi monotónia! Így az assetem persze 10M körüli, Novice, Midshipman, CobraIII részben A fitt. + T6 kamion kipróbálva vagy 10 kör ABAB és leparkolva egyelőre. Mostani cél a Sol permit. Ja és körözött lettem! Nem köményes-paprikás... Mert új kihívásokat keresve - 100 kill után - felcsaptam önkényes RESdőrnek, az akkor még B-s Cobrával. Jó móka, jó zsé! Csak szereltem Beam-okat és Cannonokat, valamint picit átkonfigoltam a HOTAS-t. A 2. tűzgomb mellé a target ahead-ot. Nos nem kellett volna! Mert hát a hatósági elemek is ott dongnak a célpont körül ugyebár... A nagy pofozkodás közepette naná hogy targetet váltottam egy aprócska mellényúlással. Bepirultak rendesen! Húztam a nyúlcipőt, FA OFF-boost-boost. Isteni ez a Cobra, hiába loholtak utánam, csak nyelték a füstöt! Plusz mekkora mázli, hogy a Fed tenger egy árva független frakciójának felségterületén bénáztam, így csak velük vagyok fasírtban... Kivárom az egy hetet és visszatérek. Nemtom mi lesz az addig ott gyűjtött 130e bountyval, inkább nem szálltam le náluk beváltani Esetleg menjek sidey-val, mert azon a helyen mindig körözni fognak? Számomra van egy ilyen olvasata is az Összefoglalónak
-
LacStein
csendes tag
-
LacStein
csendes tag
Érdekes kérésem lenne: felvettem egy beszerzős-szállítós küldit 160 ezerért. A második szállítmány 2t CRYOLITE! Az eddb.io szerint csak planetary landinggal elérhető, nekem alapjáték van. Tuképpen nem is tudom elfogadni a feladatot, az <ACCEPT> piros Open-Solo váltás nem segít. Lenne, aki hozna? Van értelme? Túl nagy macera egy instába kerülni? Annyira összebarátoztunk már a Fed-del, szép zöldek, meg minden. Privát Groupban még nem voltam, TS-t még nem használtam... Van mobil ingyér, priviben megírnám. 17 órám van rá elvben, de holnap munka, tehát inkább még ma 23h-ig... Az L 190-21 -nél bóklászom a SOL-tól 36Ly.
-
LacStein
csendes tag
Ha már szóba került a HOTAS-X, tennék egy észrevételt a gombok programozása témakörben:
Korábban olvastam, hogy "shift"-eléssel további funkciókat dedikálhatunk a billentyűzetről a joyra és erre használjunk más célra még igénybe nem vett gombot. Nyilván sokan már rég túl vannak ezen, de kezdőknek még jól jöhet: Úgy döntöttem, hogy a shift mellett más munkát is adok ezen gombócoknak. Valami ártalmatlan dolgot, semmiképp sem fire, FA OFF, hiperugrás. De pl. Thrusters UP vagy Highest threat szerintem elfogadhatóan együtt tud élni a shift funkcióval. Többször kell olvasnom: No hostiles is range. Na és? Ráadásul olyan megnyugtatóUi.: az enyém kb 5-6 hetes, nem állítom, hogy nem nyikorog egy picit, de szerintem remek ár/érték arányú!
-
LacStein
csendes tag
Rövid időn belül másodszor köt belém izmosabbnak tűnő NPC. Master Viper IV-et kaptam most, elbénáztam a menekülést, már 0 pajzzsal álltam le bunyózni. Na ez sport volt! De elkaptam, 83% hullom maradt. A végén még azt a megaláztatást is tűrnie kellett, hogy a KWS lefusson... Egyébként még nem sikerült cargot odaadni - csak 1x próbáltam, 5ezret ért kb - nem is tudom van-e értelme
Köszönöm Duvi! Akkor ez lesz a cél, már csak a 2 szeres forgótőkére és a rebuy-ra kell gyűjtenem.
[ Szerkesztve ]
-
LacStein
csendes tag
Mostly Harmless lettem! Meglepném magam ezzel az Eagle-lel, az Adder mellé. Beállnék önkényes rendőrnek. Nagyon megy ez nekem. küldi közben rámtör egy Mostly Harmless FAS, dobnám a cargót neki, de lányos zavaromban elfelejtettem a gomb kombót, így bunyó lett, olyan 70%-ig bírtam leverni 36e rebuy + 5e cargo. Az Eagle csak 10e lett volna... Amiért leírtam: a játék már a következő ugrásnál igyekezett kárpótolni. Dokkolnék be, "megkér" vmi rovott múltú a rakományom átadására. A bejárat előtt meccs, őkelme keveredett nézeteltérésbe a helyi secusokkal. Elite Orca volt, megfigyelőként maradtam, majd látom, hogy a rendfenntartók mintha felül kerekednének. Nekirontottam, 100 bünti a no fire zónáért és még a bázisba is beledurranthattam egy újabb százasért. Ellenben a bounty 86e! Így lettem MH lesipuskásként.
-
LacStein
csendes tag
-
LacStein
csendes tag
válasz Pro Cambarus #21001 üzenetére
Ha lelövöd, nem kapsz bounty-t adott frakciótól akkor sem, ha ők irányítják a rendszert, a vérdíjat is átnyújtják érte
Ne haragudj, ezt nem értem.
De tovább oktalankodnék: (annyira megy nekem ez a képfeltöltés...)
Ha kilőttem a lovat a spanjuk alól, miért adnak ilyen küldit? Karácsony van? Ortodox?
Ha adták, miért támad rám a fogadó frakció?
Szereltem ám KWS-t Hova menjek a dohányért?Közben rájöttem ám miért rontottak rám korábban A szintetikus kajákon MOONsanto logo volt, persze kizártam az egykori amcsi céggel mindenféle összefüggést!
-
LacStein
csendes tag
Politikai oktatáson is hiányoztam Remélem sikerül ideszúrni a képet...
1. kérdés: a wanted alatti frakció csak a helyi vezető pártot adja értésemre vagy arra utal, hogy ők körözik, esetleg épp ellenkezőleg: az alulírott frakció "katonája" ez a martalóc? Már a csillag mellett rám rontott. Ilyen zsíros küldim (synthetic meat - 60e) még nem volt. Esetleg nem örültek, hogy hoztam? Sajna nem emléxem, kitől kaptam a megbízást, de azt rendben kifizették.
2. Ha kilőttem és leszállva e frakció állomására, a sheriffhez bekopogtam a bountyért, jár egy lehetséges-tagjelölti státusz az IPSZ-ben?
3. Hová lett a bountym? A transactionst lenyitva semmi, akkor ne is keressem? Szokott csak úgy eltűnni? Ja és KWS-em az nincs. Egyelőre Odüsszeuszként bolyongok a környező rendszerekben, állomásokon. -
LacStein
csendes tag
válasz VitoSagi #20929 üzenetére
Hajónapló: Miután feltettem a kérdést a fórumon, <Esc> -> Main menu és egyéb elfoglaltság után néztem. Visszatérve, már nem volt Naval küldi a BB-on, helyette
egy célkeresztes valamely helyi pártocskától 40e-ért. Épp ma néztem végig Cooper911 szaktárs idevágó oktatóanyagát, nosza elvállaltam valami Nuy nevű fickó
likvidálását egy szomszédos rendszerben. Odaérve üzent is a kis huncut, elkezdtem keresni, USS-ben, WSS-ben, majd vissza nav bólyához. Ott mit látok: egy
Master Eagle kerget egy wanted DB-et, a kuncsaft sehol. Sebaj, jól jöhet a segítség, nekiestem én is. Olyan jól sikerült, hogy az utolsó sorozat rám jött ki, 7e
bounty. Továbbálltam, a következő USS-ben - a delikvens itt sincs - clean Cobrát püföl egy Eagle. Ez igen felháborított, "közbeszóltam", 5e bounty.
Ekkor hívás jött, miszerint vizsgálat tárgyát képezi egy probléma Debrecen Toronyház Stationban. Ez odáig is fajulhat, hogy el kell oda mennem. Kinéztem: a 2.
landing padon csak egy dízelüzemű jármű dokkol FSD nélkül. 80 km csak oda, semmi SC + a küldi... Ekkor veszítettem némi koncentrációt.
Úgy gondoltam, jobb lesz beváltanom a bountykat. Majd ámokfutásba kezdtem, talán még Mr. Bean is jöhetett volna ötletekért. Egy distress callt kerestem fel,
kiugráskor telibe trafáltam egy wingben furikázó Dangerous Vulture-t. Nem hatott rá nyugtatóan, hogy egy picit odébb löktem. A többieket már nem is igazán volt
időm targetelgetni, szétszedtek, mint foxi a lábtörlőt.
Újjáéledve visszarepültem a küldit adó állomásra, hogy rendezzük békésen ezt az or(ön)gyilkos megbízást, elállnék ettől. A BB-nál ki fogad? Az őrm'ster maga!
- Na kopasz! Nem láttam Magán azt a végletes elszántságot az előbb! Hm hm de lenne itt most egy testhezállóbb küldetés: Alsógatyát (clothing?) kellene
vinni ide a szomszéd outpostra. 2 órája van rá, vállalja!? Meglesz a Recriut rang, na mi a válasza? - Jesször! Hát legalább egy parittyával felszerelt sidey-t
azért dobhatott volna a gép. Hogy meséljek így az öldöklő küzdelemről, amely az előléptetést hozta? Maradt még idő és a lelkesedés is visszatért az
orgyilkolászásra, ugrás! Érkezéskor ismét üzen a célszemély, <next ship>, na most megvagy! A nap felől jön, mint a jó pilóták! Folytassuk hát
az ámokfutást! Paff, belerongyoltam a napba! Merthogy mögötte volt a gazfickó. Too close! Heat damage! Kimenekülök 200% körül, közben olvasom: Mosty Harmless
és FDL-ben üldögél a koma, hármas wingben. 4 perccel a lejárta előtt, lekormolódva visszaadtam a küldit az állomáson.
Megnéztem viszont Debrecen éjjeli fényeit a magasból, ha nem is az űrből...[ Szerkesztve ]
-
LacStein
csendes tag
válasz kiskuplung #20925 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Akkor ez nem az én súlycsoportom, nem szeretnék sehol körözötté válni. De ezzel a hozzáállással nem is lépek tovább a FED ranglétrán?
Bocs, a válasz természetesen VitoSagi-nak szól.
[ Szerkesztve ]
-
LacStein
csendes tag
Recruit lehetnék! Ha érteném a feladatot Szigorúan titkos megbízásom címe: Chaos is our friend. Most kénytelenek lesztek stock sideybe ülni, hogy sírba szálljon az infó Valami 3 fejvadászt kellene kilőnöm a szomszédos rendszerben. Ők keresnek majd, SC-ból kellene kirángatnom ezeket vagy normál térben lesznek? Rájuk lesz írva: Fejvadász? Vajon 3 elite anakondát találok vagy súlycsoportomnak megfelelőt? pls help me
-
LacStein
csendes tag
válasz orientcx #20844 üzenetére
Nekem nem tűnik gyorsnak. 50+ órával ezzel az Adder-rel vitézkedek. 400e a hajó + 260e kp. De nem álltam le A-B-A-B kamionozásra egyelőre, csak utazom, nézelődöm 5-10e profitokkal. A BB-t böngészem elvállalható küldikért. Már 9 trófeát gyűjtöttem, 3 elvesztett hajóval! Harmless Cobra, Mostly Harmless Viper és Expert Adder is került a terítékre. Szigorúan NPC-k. Pedig a nyolcadikos lányom is van olyan jó pilóta, mint én, sőt... Már gondoltam rá, hogy ID-nél átadom a kormányt. A játék többi része egyelőre nem köti le, csak a lövölde. Esetleg ez régen nehezebben ment? Bele kellene számolnom persze, hogy a "hőskorban" jóval kevesebb segítség is volt. Úgy lassúbb lehetett az előrejutás. Sokat köszönhet Nektek a FD, az én acc-omat mindenképp. Nem hiszem, hogy nekifogtam volna segítség nélkül.
-
LacStein
csendes tag
válasz rexsimus #20870 üzenetére
20/5 (TV overlap) Invitel VDSL, g-re korlátozott WiFi-n. Nem tapasztalok belépési problémákat. Nem trükköztem semmi portforwarddal, az upnp rejtelmeivel még nem kellett küzdenem. Még a tartalék 10/0,5 ADSL-en, szintén WiFin is csak 2x dobott ki connect hibával. Nem bizonyosodott be, hogy a modem vagy a sebesség lett volna a hunyó, 1-2 perc múlva rendbe jött. Pingelni tudtam kifelé, inkább szerver hibára gyanakodtam.
-
LacStein
csendes tag
és Urby66
Köszi a válaszokat! A szoros kettőscsillagnál sikerült a 2 közé esnem, egyiket sem tudtam magam mögé navigálni. Lehet, hogy nem jól írtam le a szitut: A galaxy mapon terveztetett 3 ugrásból az egyik volt ez a lakatlan (azóta kerülöm az ilyeneket, kivéve, ha van rendszertérkép. Ott szerepel a felfedező cmdr, tehát élve kijutott ) Innen egy újabb csillagrendszerbe szerettem volna elugrani. SC-be ugrás órán pont hiányoztam, beteg voltam, helyettesítés volt és ének órát tartott, stb... Nem kívánt rész törlendő. Tehát kijelölt célpont nélkül is ugorhatok?[ Szerkesztve ]
-
LacStein
csendes tag
Csak egy kis beszámoló 30+ játékóra után: Bevallom, kerestem/keresek ilyesmiket. Nem írom, hogy irigylem a csillagromboló-tulajok problémáit, mert nem.
Szóval a második Mostly harmless Asp-nek bizony nekimentem a C-s SW-rel és könnyű zsákmány lett, 20e körül fizetett a helyi hatóság. Nem sokkal később beruháztam az Adderre D modulokkal, többcélúra építve. Stukker is kell, és raktér is, ugrótáv is. Egyikre sem tökéletes. Ezzel egy mazsola Diamondback-be futottam, pofozkodtunk egy jó ideig és alulmaradt. Majd egy T-matricás Courier kötött belém bánatára, mert addigra a 3. kis lézert is felraktam. Mondjuk én is sajnáltam: 0% hull-lal ugrott el, nem kerestem semmit. Olyan szintre emelkedtem elbizakodottságomban, hogy egy Harmless Clipperrel is leálltam meccselni. Az viszont macska-egér játékká lett, 80% hullnál már nem viccelt tovább, nekiállt tolatni én meg későn kapcsoltam, hogy az azért nagyobb hajó. Egyszerűen nem bírtam tűzerővel, hiába pakoltam már 3 pip-et a stukkerre. A D-s disztributor volt a kevés? Rajtam kívül persze...
Jobban fájt azonban egy másik lecke: Lakatlan rendszerbe ugrottam be, ahol szoros kettőscsillag volt, hőfok kritikus, de kinavigáltam 62 %-ra. Az úticélom az egyik mögött. Gondoltam megkerülöm, de kiestem SC-ból, a sebességemmel pedig - úgy tűnt - sohanapjára lesz rálátásom. Akkor hátra arc! Ahonnan jöttem arra ugorhattam, de mire feltöltött az FSD szétforrt a hűtővíz, mehettem a biztosítóhoz. Mit kellett volna tennem? Azt <Esc> gombot leszámítva. Egyáltalán az segített volna? -
LacStein
csendes tag
A próféta vagy a háttérszimuláció szólott általad
Már nagy arccal megterveztem a Coriolison az Addert, gondoltam megy ez, csak idő kérdése. Elbánok a kalózokkal vagy elpucolok... A tegnapi első ugrásnál azonban kijózanító (tűz)erővel és sebességgel jött rám egy Asp, pedig csak fuvaroztam, semmi küldi. Lógó orral mentem a biztosítóhoz + 27e cr "nemesfím" is odalett
De a játék szinte azonmód igyekezett kárpótolni: egymás után (4x) adta a szimpi küldiket, kalóztámadás nélkül. Igaz - javaslatotokra - már figyelek a rendszerek biztonsági szintjére is. Pár órányi játék után már +20e-rel zártam a napot.[ Szerkesztve ]
-
LacStein
csendes tag
válasz Urby66 #20319 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Ezt a SW-t raktam ki. Persze el is vállaltam egy küldit, mire kirángatott egy martalóc. Minden bátorságomat összeszedtem és megnéztem ki tört rám. Egy novice eagle kopogtatott. Úgy döntöttem, a demó tréning edzés elég lesz egy kioktatáshoz az udvarias viselkedésről. Persze 4 pip a pajzson 2 a hajtóművön és csodálkoztam, hogy néhány lövés után nem nagyon tudtam ártani. Némi power elosztás után kb. 7500 cr-tel jutalmaztak a helyi outposton. Még pajzsa sem volt a nyomorultnak...
Tehát a következő invesztíció egy C PD lesz. -
LacStein
csendes tag
válasz Urby66 #20300 üzenetére
és Cooper911
Bocs, hogy nem fogalmaztam elég pontosan a kérdésben! Nyilván fontos a hajó célja. Még a tőkefelhalmozás útján járok:
- Szállítós küldik, kalóztámadással, meneküléssel.
- "kamionozás" 6 t (!) raktérrel. Most éppen jóllakott napközisként vigyorgok, mert 830 cr/t profitos utat találtam 9 ly távon.
- araszolás a Sol felé
További bocsi, mert a PP az csak E, a Coriolis szerint így 100,3% a fogyasztás. Az fsd 2 priorityt kapott.
Cél, hogy kevésbé kelljen reszketnem a kalózoktól, esetleg szembefordulhassak egy kisebbel. Segít, ha C-s distibutort veszek? -
LacStein
csendes tag
Kezdőként belekotyognék... nekem sem célom, hogy 2 hét múlva kiégjek (időm sincs ennyi a játékra). Nyilván habitus kérdése is, de nekem ez olyan játék (nem sokfélét játszottam) amelyik megérdemli a "falatozást" kb 20 óra játék, hajó és útvonal tervezgetés, térképelemzés stb után 100e cr az összvagyonom kb 40e kp, 60e a sw-be építve.
Kérdésem azért lenne a fedélzeti mérnökökhöz, hajóácsokhoz: ha C pp, C thrusters, C shield, C fsd van, ahhoz dukál a C distributor is? Most D van.
-
LacStein
csendes tag
válasz Phobion #20074 üzenetére
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
PhobioNN7
Nekem csak az megy! Már 3 napja Csak alapjáték tulaj vagyok (Win10) - nem tudom számít-e... A launcher felkínál ott még 32 bitest azzal nem foglalkoztam. Van még ott egy tutorial demó is [Install], az viszont nem indult másodszorra sem, vagy csak türelmetlen voltam.Más: Stock Sidey-val nagy bátran elvállaltam egy 35 ezres 4T csirke far-hát szállítást egy éhínséggel sújtott (?) outpostra. Beruháztam +2T raktérre és még oda is pakoltam, Teréz Anyát is pirulásra késztetve. (No meg jó árat ígért érte az eddb.io ) 3 ugrás és a célállomás előtt már 7s-nél állt a számláló, erősen vártam a kiugrási üzit. Helyette: interdict Ó láttam én már ilyet (1x)! 4 pip a hajtóműre, boost, a pajzs meg csak fogy. A martalóc nem nagyon akar lemaradozni, 4-es csokrokban küldözgeti a csíkokat. Akkor 3 pip a pajzsra - későn(?) Végül 50% hull-lal ugrottam el és szálltam le. Az outposton kalózzászló "lobogott" (ha ezt tudom...) Szabadkozva, kénytelen-kelletlen azért elfogadtam a zsét. Úgy érzem meggazdagodtam, eddig 1-2 ezret hozott egy-egy fuvar.
Kivételes szerencsém volt? 48e-ből 20-at árura felretennék egyelőre, de mennyit fordítsak tuningra? Gondolom FSD mindenképp, még valami?
[ Szerkesztve ]
-
LacStein
csendes tag
Akkor bejelentkeznék mint cmdr
InviLac -> LacSteinSikerült egy 3 ugrásos szállítósdit elvégeznem (köszönhetően a Téma összefoglalónak ) Már az első ugrásnál kirángatott vki Gáz le, aztán boost-boost fullgáz és "J" Azt sem tudom ki-mi volt, a pajzs bírta, nem álltam le pofozkodni. Bár megfordult a fejemben. Ha olyan egyszerű, mint a játékbeli tréningben: mészárlás gimbal fegyókkal Korábban telepítettem egy demó tréninget, na az sport! Fix ágyúkkal, nulla rutinnal.
Természetesen segítséget is kérnék:
Az eddb.io-n elsőre nem találok olyan szűrőt, ami a tiltott árukat kizárná. Guglival is próbálkoztam persze... Valahol van ilyen lista? Tudom ez változhat rendszertől, uralkodótól függően, de akkor vmi engedélyezett lista esetleg, amiket bárhova bátran vihetek? Nem szeretnék csempészni egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest