Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #80573 üzenetére
Az első hiba üzenetet is azt írta, a lejárt kártyával nem igazán lehet fizetni. Azt miért őrizgeted?
-
Darko_addict
őstag
válasz Darko_addict #80572 üzenetére
Épp akartam volna írni az eladónak, és ezt láttam a FAQ-jukban:
hanesofficial : We only accept PayPal with immediate payment. Note: payment must be made with a PayPal account registered to a United States Address.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
tserrof77
őstag
válasz Darko_addict #80510 üzenetére
Nekem króm alatt csinált ilyet, de egy shift+F5 után helyreállt, bár ez még szombaton volt. Ma csak kerestem rajta valamit, de behozta rendesen.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #59684 üzenetére
Megnéztem, március 2-án vették le a pénzt.
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #59682 üzenetére
Ha ott hagyod és ha kevesebbért vásárolsz $-ban, akkor azzal fog fizetni. Nyugodtan vedd ki az egészet.
Megszoktam várni a számlát, akkor írják egy 3 napos idő intervallumban hogy mikor akarják vonni és előtte töltöm fel az egyenleget, vagy a kártyát.
A februári számlához (Január 16 - február 15-ig a költségek és 23-án küldték) ezt írták: ou have set up PayPal as your automatic payment method. Your invoice amount will be automatically deducted from your PayPal account between March 1, 2016 and March 3, 2016.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #59680 üzenetére
Nem egészen így működik.
A követő hónap 15-ig készül számla és azt később automatikusan vonja a Paypal-ről. Vagy ha $ vagy € az elszámolás, akkor a számla elkészülte után fizethető direktbe, de szerintem automatára állítottad a fizetést.A számla fizetés és a vételárhoz való hozzáférés közt nincs kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #59652 üzenetére
Nincs, nem jellemző. Attól is függ hogy ki a szállító.
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
válasz Darko_addict #59652 üzenetére
nekem az a tapasztalatom, hogy a HH-i sokkal hamarabb megjön. Volt, hogy vásárlás után 1 héttel már nálam volt.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #58713 üzenetére
Hol van az alap regisztrációd? Ha azon akkor igen. Bár azt tudd, hogy a német és az angol eBay-n az alapértelmezett keresés a eBay Deutschland és az eBay UK oldal az ottani felhasználóknak a Weltweit-t vagy a Worldwide választva látják a com-on feltett hirdetéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
válasz Darko_addict #58712 üzenetére
Még egy: amit meghirdetek mondjuk az ebay.com-on, az megjelenik pl. a ".de" meg a ".co.uk"-n is?
Danke.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #58710 üzenetére
Az Egyesült Államok Áfa és Vám törvénye, az USA Vámhivatal oldala
Te mint magánszemély nem importálsz, ezért nem is fizetsz import költséget. használt magántulajdonú dolgot adsz el az eBay-n.
Emelték, 2000 $ a határ, de ezzel nem neked kell foglalkozni, az a vevő része. -
Topikgazda
válasz Darko_addict #58706 üzenetére
Vámot nem te fizeted, honnan jött ez az infó?
Pl. egy USA állampolgárnak 1000$-ig sem Áfát-, sem vámot nem kell fizetni.
Rosszul számolsz.
100 €-ot szeretnél kapni, a szállítási költség legyen 10 kg-os Európa+ csomag 55 € az Unióba, ez akkor 155 €.
A 13,45% jutalékok az 21 € lenne de, meghirdeted 125 €-ért és a vevő által fizetett 55 € szállítási költséggel.
A német vevőd kifizeti különösebb erőlködés nélkül a 180 €-ot.
A végelszámolásnál 100,79 € bevételed lesz.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #58701 üzenetére
Mihez viszonyítod a 10%-ot? Eladsz valamit 100 €-ért és lesz 86.6 € bevételed.
A Vaterán nem tudod annyiért eladni, mint amennyit mondjuk egy német kifizetne érte.
Ezt nem értem, mire gondoltál: így nem áll a vámon és nincsenek további költségek[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Darko_addict #58701 üzenetére
Dehogy nincs meglepetés. A legkülönfélébb helyzetekkel találhatod magad szemben. De ha vállalod a kockázatot, akkor jobban jársz, mint negyed áron eladva Vaterán.
⭐ Stella
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #58697 üzenetére
Nálam nem így működött, működik a rendszer. Mondhatnám azt hogy hülyeség egy része.
Alapesetben a paypal 21 napig nem enged a pénzhez hozzáférni, ez így van, ha eléri valaki a szerződési feltételekben meghatározottakat, ez nem lesz. De ezzel nincs gond, a vevő védelem az elsődleges.
Fizetési határidő sehol nincs a felszólító e-mailben, ez hazugság, rendesen benne van.
ugyanis a fontban kiállított számlát nem lehet fontban paypallal fizetni. Mindig így fizetem
Automatikus számlázás van a követő hó 15-ig és utána az általam meghatározottak szerint a Paypal egyenlegről vonják a jutalékot, ami 10%, az eladási ár és szállítási költség egyben.
A paypalról bankszámlára történő átutalást elindítottam, de ez akár még további egy hetet vesz majd igénybe Nem a Paypal-től függ elsődlegesen az idő, hanem a számlavezető banktól, pl. 01.22-én pénteken küldtem pénzt az 2016.01.25-én volt a számlán. Ez testvérek közt is 2 banki munkanap. Nem egy hét.
Az eBay és Paypal jutalékra 14%-ot szoktam beépíteni az eladási árba (10+3,4), ami soknak tűnik, de a Vatera hiába 6%-os, itt bizony devizát kapok, míg ott a Forintot és az eladás azért ott sem probléma mentes.
Azonkívül elfelejti azt is megemlíteni, hogy a mi bankjaink is használják a deviza vételi és eladási árfolyamot nem csak a Paypal és a vételi az mindig kevesebb mint az eladási.És itt az utolsó hozzászólás:
"eBayen rosszabb eladni, mint Vaterán"
nem rosszabb csak nem hülyéknek valóNo comment.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #52984 üzenetére
Mivel új emberke, kevés -0- eladással, a Paypal csak 21 nap után és a vevő pozitív, minden rendben értékelése után teszi elérhetővé a pénzt az eladónak, ha bármi probléma lenne szó nélkül visszakapod a pénzt,mivel ennyi idő alatt bőven megkapod, használhatod, ha gond van reklamálhatsz is.
Minden eladó úgy kezdi, hogy 0 értékelése van, ha mindenki arra vár hogy legyen értékelése addig nem vásárol, akkor még is mitől lenne neki bármilyen értékelése?[ Szerkesztve ]
-
fardem
aktív tag
válasz Darko_addict #52984 üzenetére
necces,én nem erőltetném.
-
spidersoft
senior tag
válasz Darko_addict #50559 üzenetére
Az ár úgy néz ki, hogy egy darabra vonatkozik, csak épp kettő van neki a katalógusképen, mert az egyik szegecselt, a másik meg nem, és azt mutatja, hogy egyébként létezik kétféle. A termékek közül is az egyik szegecselt, a másik meg nem! A termék neve meg azért dual, mert kétszemélyes ülésre való, és jó előre is meg hátra is... persze az eladót azért meg lehet kérdezni, hogy egy-e vagy kettő... ha valóban csak egy, és szeretnél kettőt, akkor érdemes rákérdezni, hogy nem jönne-e el egy postaköltséggel a kettő.
Az lehet, hogy nálam másképp jelenik meg, mint másnál? Nálam egyértelműen ott a szállítási díj...
első: 199.95+64.85 szállítás=$264.8. Erre rájön az adó (+27%) meg a VÁM is, mert erőst felette van €150-nek.
második: 110+36.75 szállítás+27.85 vám = $174.6. Viszont nem tudom, hogy az ÁFÁ-t erre ráteszik-e még, vagy tényleg nincs több import költség, mint ahogy írja is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Darko_addict #50541 üzenetére
az alsót válaszd
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
somnia
őstag
válasz Darko_addict #49949 üzenetére
Nem látsz tisztán!
2015.01.12. után van 30 napod, hogy reklamálj. -
nagyúr
válasz Darko_addict #49601 üzenetére
pozitívat, az eladó nem tehet arról hogy a postán eltűnik a csomag, mégis kártalanít
-
parkr
őstag
válasz Darko_addict #49601 üzenetére
de ha ki van írva hogy vissza lehet küldeni x napig akkor még beleférhet
-
madle
őstag
válasz Darko_addict #49536 üzenetére
Ezt ilyenkor úgy kell felfogni, hogy megrendeled, utána el kell felejteni és majd akkor lesz meglepetés amikor megérkeznek a csomagok!
-
dave0825
őstag
válasz Darko_addict #49518 üzenetére
Ohh, bocs, tényleg, az összefoglalót elfelejtettem
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
nagyúr
válasz Darko_addict #49479 üzenetére
ebay mobil alkalmazással asszem lehet később fizetni, vagyis nem kell azonnal
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Szerintem úgy nem lehet, csak egyből PP vagy kártya, de a PP biztonsgos, meg igazából pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak, én ezért sem félig az ottani vásárlásoktól, ha valami nem jön meg, intézkedek és a pénzem úgy is ott fog csücsülni a számlámon.
-
Elektrosokk
veterán
nem kell rögtön kifizetned, legalábbis én nem szoktam mindig azonnal.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Darko_addict #49422 üzenetére
Ha a hirdetés alján megjelölte, hogy "can't combine", akkor semmi esélyed (de amúgy se sok). Sok eladó a szálítási költségbe beleveszi a termék árának egy részét is, így olcsóbban tudja a termék megjelölni (az ingyen posta sem ingyenes, bele van számítva a termék árába, csak így vonzóbb a számunkra.) Írni kell az eladónak, ha jó fej visszautal valamennyit, ha nem akkor sem tehetsz semmit.
Szerk.: Látom már írtál neki. Ezesetben tényleg nem tudsz mit tenni. Legközelebb majd előre érdeklődj. Nekem volt már olyan, aki az nélkül visszautalta a második termék postai díját, hogy kértem volna, de volt olyan is, aki azt mondta, hogy csak 200$ felett van kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest