Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbalint3
tag
válasz aclandiae #85354 üzenetére
Szia!
Az nem is fog menni, csak német irányítószámot fogad el (nem véletlenül). Hirdetni nem tudsz rajta, ha vásárolni szeretnél, akkor üzenetben (esetleg telefonon, ha jól beszélsz németül és van telefonszám) lehet az eladóval egyezkedni.
Viszont csak rendes paypal fizetésbe menj bele (friends & familyként még veletlenül se küldj pénzt!!), mert nagy a csalóveszély, ugyanis nincs olyan vevővédelem mint az ebay-en. Ez lényegében a helyi "jófogás".[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz aclandiae #85354 üzenetére
Ez nem igazán eBay téma, de ott csak németországi hirdetők tudnak hirdetni, német címmel, mert ez csak egy apróhirdetési oldal, nem igazi eBay.
Ha vásárolni akarsz akkor az ottani eladók a legtöbb esetben nem szállítanak ide, ezért csak német cím adható meg és nagyon körbe kell járnod a témát, nehogy csalóval üzletelj.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz aclandiae #69404 üzenetére
Összefoglaló
3. Mikor nyissunk Case-t?Amennyiben a becsült érkezési időn belül nem kapod meg a küldeményed, először érdemes az eladóval felvenni a kapcsolatot, és tőle érdeklődni a csomag holléte felől.
Abban az esetben, ha az eladó nem válaszol, vagy nem tesz lépéseket a megoldás érdekében, akkor érdemes megnyitni a Case-t.3.a) eBay-en Case indítás, ha nem érkezett meg a vásárolt termék
Leírás itt található.3. b) eBay-en Case indítás, ha a vásárolt termékkel gond van
Leírás itt található. -
üszök
őstag
válasz aclandiae #44510 üzenetére
Tőle vehetsz nyugodtan. Nem árul szemetet.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz aclandiae #38502 üzenetére
Én a múltkor panaszt tettem egy ilyen miatt,hogy a csoport vezetőnek hitelesített szem mértéke van e,hogy meg tudja állapítani,hogy vastagabb 24 miliméternél. Meg a fiókból ki húzott kopott vonalzó nem hiteles mérő eszköz.
Érdemi választ nem kaptam,csak a rizsa szöveget.Elvittem másik postára simán elvették.
Pedig volt vagy 4 centi.Más.
Kaptam tegnap október 02-i feladású csomagot,úgyhogy még van remény.[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
zoli03
őstag
válasz aclandiae #38493 üzenetére
Mi ez a bélelt boríték csak ajánlottan(!) adható fel? Én ilyenről nem hallottam.
#38490 bul07: SG-s tracking mindig későn kezd el látszani a posta nyomkövetőjében (célországba elküldve szokott lenni az első bejegyzés). A Singapure Post oldalán már működik a trackinged.
[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
válasz aclandiae #38468 üzenetére
Válaszolt az üfsz: 60 nap alatt meg kell írni a feedback-et, ha letelik, akkor annyi. Nem lesz értékelés.
Z0C!: ezzel még nincs is gond, az jobban bosszant hogy nov. 1-től a bélelt boríték csak ajánlottan(!) adható fel, ami +240Ft...
đension: a Singapuri Posta honlapján olvasható egy tájékoztató, hogy minden csomagot átvilágítanak. Erre hivatkoznak, hogy ezért tart olyan sokáig mire ideér.
V/: nekem 12.18-án adtak fel egy könyvet, néztem minden nap hogy mikor ér ide a Posta oldalán. 3 nap múlva felhívnak a postáról hogy vigyem már el a könyvet, mert 19-én odaért. 21-én hoztam el, 22-én jelent meg a Posta oldalán, hogy átvehetem...
-
netseft
aktív tag
válasz aclandiae #38448 üzenetére
Esetleg a Feedback Forum még listázhatja.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
SUPREME7
addikt
válasz aclandiae #35109 üzenetére
Nem hiszem, szerintem ugyanannyi idő alatt ér ide mint egy normál csomag, max a vámeljárás idejét spórolod meg, meg ugyebár nem kell számlát küldözgetned stbstb.
(#35110) thomasa: Ezt az eladó állítja be, bár nem tudom, hogy ezzel mit nyer (mert a mi szemszögünkből ugyebár vevőt veszít inkább)
-
SUPREME7
addikt
válasz aclandiae #35106 üzenetére
Ha ki van írva a vám akkor azt előre kell fizetned, ez a Global shipping program, magyarán előre kifizeted a vámot, és így akadálytalanul jön be az országba, ezt kikerülni nem tudod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok