Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz kokokka #84444 üzenetére

    Kezdem azzal hogy ellenőrizned kellene az e-mail fiókod spam mappáját és az értesítési beállításokat mert 2 db e-mailt küld az eBay eladás esetén.
    Adtál-e meg bankszámlát és meg is lett erősítve amelyre majd kapod a vételárat és amiről fizeted (levonják) az eBay jutalékokat?
    Mivel €-os az elszámolás, jó lenne €-os bankszámla, mert forintos esetén a bankod kérhet jóváírási díjat a devizában érkező utalás feldolgozásáért.
    Amíg nem látod, nem kapsz értesítőt arról hogy, ki van fizetve (4 napja van a vevőnek rá) View payment details addig nem szabad feladni.
    Ha fizetve ( a pénz még nem lesz a számládon csak később) akkor fel kell adnod.
    A vásárlási értesítőben, a vásárlásnál View payment details látnod kell hogy kinek és milyen címre kell küldeni. Ezt lehetőleg ne kézzel írd rá a csomagra, az eBay-ről történő címke nyomtatás pénzes ezért megy a fapados mód.
    A postázáshoz vannak ötletek az Összefoglalóban, 8b pont.
    HA feladtad akkor meg kell adni a képen látható menüben a nyomkövetési számot Add tracking number és jelölni a szállítást Mark as shipped.
    Érdemes felvenni a kapcsolatot a vevővel az elküldés előtt Contact buyer, megköszönni a vásárlást, rákérdezni hogy az a cím amit megkaptál pontos, olyan ahol át tudják venni és ha nem jelölted be hogy az eBay megadja a vevő telefonszámát akkor azt elkérni, esetleg még az e-mail címét mert a szállítók ezeket kérni szokták, te megadod nekik, mert akkor tudják értesíteni a kézbesítésről.

Új hozzászólás Aktív témák