Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dabgergo
őstag
Azt vettem észre, hogy nagyon nagy a szórás a szállítási költségnél ugyan annál a terméknél, de más eladónál. Ha egyszer vki tudja sokkal olcsóbban szállíttatni, akkor azt más miért nem tudja megtenni? Vagy nem lehet megkérni, hogy az adott eladó más futárszolgálattal küldje?
-
duong
tag
Üdv mindenkinek!
Elég furcsa esettel találkoztam most az imént, igaz részben az én hibám is. Arról van szó, hogy megnyertem a licitet de ugye a paypal címem, confirmed address, az magyarországra szól. Ő pedig csak US confirmed address-re hajlandó küldeni. Az egészben az az érdekes, hogy ugye ő cancel transaction-t akart, de én ezt megakadályoztam, hiszen pont most amcsiban van az egyik haverom, és neki át tudná küldeni (időben is stimmelne, mert csak 16-án jön vissza). Tegnap átváltoztattam a shipping address-em az övére ugye, és úgy rámentem, hogy pay now és paypalon kifizettem a $5.50+$10-t. Erre ugye mivel én nyertem az licitet, meg is adtam egy amerikai címet, akkor emuszáj elküldenie nem? (nincs erre vmi szabály??) Még sok levelet is írtam neki, hogy kifizetem neki, ő meg kapja a pénzt csak el kell küldenie arra a címre, cserébe én vállalom a kockázatot, hogy mondjuk a haverom nem hozza ide, és akkor se adok neki rossz visszajelzést (neg. feedback). Erre egy napra a fizetésemre refund-ot csinál. Így már fizetni se tudok, és tőle kell kérnem total pay amount-ot. Előző leveleiben meg említi, hogy többet akart volna ($45+shipping) a cuccosért ezért nem akarja eladni. De nincs semmiféle szabály, hogy ha megvettem, megnyertem a terméket akkor muszáj elküldenie nekem ha kifizetem?
Összegezve az van, hogy ő arra támaszkodik, hogy ha nem confirmed az address akkor nem küldi el rá és így akar több pénzt kicsikarni belőlem. Én meg ha már hivatalosan is megnyertem a licitet, és mégse küldi... Mit tehetek? [sajna nekem meg nagyon kell a cucc, mert ritka, jó méret is meg minden... ]bocsi h hosszú voltam.
előre is köszi -
Badb0y
addikt
válasz Winner_hun #7696 üzenetére
Ebay volt lehalva.
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Badb0y
addikt
Csak nálam van behalva az oldal ?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Bullov
csendes tag
válasz pentium4 #7692 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor kb. így kellene kinéznie?
Persze az iktatószámot meg hogy vállalok minden költséget és az aláírást még ráírom.
A cucc ára eredetileg is 10 dollár volt, csak a posta volt 50, tehát a szokásos alkalmazott módszer
Kb. mennyit kérnek a kezelésért és postáért?[ Szerkesztve ]
-
pentium4
senior tag
csináld úgy ahogy leírtad!, kivéve hogy kijelöl és word be betesz!
detials nél nyomj egy printscreen, paint be beteszed és ott a számokat elmásolgatva csinálsz kisebb összeget!, ments és print! ha PS ed akkor azzal jobb megcsinálni, de ha nincs a paint is tökéletes!
mielőtt elfaxolod ráírod kézzel az iktatószámot és odaírod hogy vállalsz minden minden költséget, aláírod és mehet a fax!P4
-
Bullov
csendes tag
Sziasztok,
Ma jött egy levél, hogy megvámolták az egyik cuccot amit vettem. Ez az első amit megvámoltak, ráadásul nem egy nagy érték, de hát ez van.
Kérnek igazolást a vámkezelésről. Mivel csöppet messze lenne, ezért nem szándékozom bemenni érte a kib****** Orczy térre. A PayPal tranzakciók oldaláról elég ha kinyomtatom a transaction details-t (wordbe kimásolom, értéket átírom kisebbre) majd elfaxolom arra a címre, amit a levélben írnak? Vagy mi lenne a teendőm?
Ha wordbe kimásolom, akkor úgymond a paypal oldalának minden eleme legyen benne (felül a menü:My Account, Send Money stb...), hogy nem tűnjön olyannak, hogy csak én írtam egy számlát, vagy csak a szöveges részei legyenek benne?
HA elfaxoltam és minden oks, akkor a vámot és gondolom a postát meg egyéb kezeléseket milyen módon kell kifizetnem? A postásnak mikor hozza majd?Bocsi a sok idétlen kérdésért, de nem csináltam még ilyet.
Köszi mindenkinek! -
DJTJ
aktív tag
Üdv mindenkinek
Lenne egy olyan kérdésem,hogy szeretnék rendelni USA-ból Honda civic hátsó lámpát,1 pár.Na most ennek szerintem elég nagy doboza van, tuti megfogják a vámon,mennyi lehet ennek a vámkezelési költsége kb.?Esetleg rendelt már valaki ilyesmit?
Ja és kb 100 dolcsi az értéke.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Nem dolgozok a VÁM-nál, nincs kapcsolatom oda (tudomásom szerint) így passz. Ha kis érték van ráírva (pl 10 dollár) akkor nagy valószínűséggel nem foglalkoznak vele csak rátesznek egy pecsétet hogy vámmentes (vagy mit).
Ha rá van írva hogy ajándék az is csak segít elkerülni a vámfizetést[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
lajo
senior tag
válasz Winner_hun #7686 üzenetére
Akkor nem biztos, hogy foglalkoznak vele, ha az igazság van ráírva?
Szeretném a javaslatodat kérni, mit tegyek, hogy jól járjak?
Vmi ilyesmi rémlik, hogy Giftként kell talán....[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
Kérdésem lenne a tapasztaltakhoz!
Kanadából egy iPodot milyen módon lenne a legolcsóbb, de biztonságos módon elküldeni haza? Magánszemély küldené. Kb. mennyibe kerül egy ilyen szállítás? Az idő nem számít.
Nagyon szépen köszönöm!
-
Dexar007
veterán
válasz capafog23 #7680 üzenetére
Legörgőzöl, elsőbbségi ajánlott és ott a súly .
Olyan kérdésem lenne hogy ha 1napra adtam fel egy cuccot de viszont én előbb szeretném befejezni ( ha esetleg addig nem vennék meg) mert már délután nem érné meg eladni , akkor buktam a hírdetés feladási költséget?
Give me your cum,bull!
-
capafog23
őstag
Mennyibe kerül nekem ha nemzetközileg kell postáznom 3dvd tok nagyságú dolgot?
-
Otisz
őstag
Igazad van, sorry.
Gyorsan olvastam át, és igazán figyelhettem volna, hogy mi a pontos szitu.
Továbbra is javaslom, hogy írjon az eladónak, és így hétfőn mikor kezdenek, fogják látni hogy próbálkozott a vevő (bár szerintem ezt megtette már). Ez is sokat jelenthet.Esetleg ha van jó ismerőse, az kifizethetné helyette. Ez lehet még egy alternatíva.
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Stanley-B. #7670 üzenetére
Ugyanúgy kivizsgálják az ügyet, és ha jogos a pénzt is visszakapod.
-
Laybee
őstag
Nem rólam van szó, de az alany Angliában tartózkodik és vele történt mind ez. Környéken nincs nagy város, szabadideje sem sajnos. Üzenetekre nem válaszolnak, gondolom mert akitől veszi az egy bolt és hétfőn nyitnak és a 48 óra vasárnap délben jár le. Remélem nem lesznek szőrösszívűek.
-
Otisz
őstag
Először is vedd fel az eladóval a kapcsolatot ezügyben.
Másodszor. Nem tudom merre laksz, de ha nagyobb városban, akkor van olyan bevásárlóközpont, ahol hétvégén is nyitva a bank, így átutalhatnád a saját számládra a szükséges kp-t.
Persze az is kérdés milyen banknál van számlád.(OO[IIII][IIII]OO)
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne. Tegnap lett vásárolva egy cucc az ebayről, de a számlán nincs annyi pénz, kp-ban lenne. Mivel külföldön szombat, vasárnap nincs bank hogy rá lehessen tenni a pénzt és 48órán belül fizetni kell. Így automatikusan negatív lesz belőle és annyi az egész dolognak?
-
Topa00
tag
válasz Winner_hun #7669 üzenetére
köszi, sikerült !
-
kaller1
veterán
DDR ramot vettem(volna) jó áron,de korán örültem....
A következő levelet kaptam,pár nappal a termék árának kifizetése után:
Dear buyer,We are truly sorry for item350162039845. Unfortunately we updated this price wrongly. The correct
BuyItNow price should be U$49.99, but our new staff updated it incorrectly. At the price we listed,
we are really unable to complete it w/ you. (FYI: 512MB 400 kingston dimm is USD31.99) We need to
cancel this deal with you. Honestly it has never happened be4 because we always do our business
seriously, never want to trick our customer this way. We'll refund you fully and to those no payment
yet, kindly don't send any. We'll cancel the transaction officially upon we rec'd ur acknowledgment.
To compensate you, we would like to give a complimentary of a mini SD card reader in ur next
purchase w/ us. Just quote us : SD-CARD-READER-<Your eBay ID> when you pay. Thank you.
Once again, we are so sorry for any inconvenience caused and we THANK YOU in advance for your kind
understanding.
Regards,
AmyMost erre kell válaszolnom valamit,vagy automatikusan visszafizeti a pénzt?
Amúgy összesen 336 db lett értékesítve az árúból,volt aki 40 db-ot rendelt...
Még jó,hogy ha az eladó hibázik,mindenféle következmény nélkül elállhat az üzlettől...
Nem kezdő eladóról van szó: 98.8% (29127)[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
Dexar007
veterán
válasz Dexar007 #7653 üzenetére
Nos, erre reagálva , ma megkaptam a lét , átutalást ő fizette, 2nap alatt itt volt,
most viszont sajnálom a gyereket mert azt mondta hogy a feleségének lenne a telefon és örülne ha péntekre odaérne, esetleg személyesen is eljönne ide...
Hát de most mit csináljak..gondolom nem képzeli hogy előre elküldöm a csomagot és majd utána vmikor elküldi a pénzt főleg hogy 1értékelése van összvissz.
Most viszont jönni fog gondolom egy negatív lassú szállítás miatt..ajánlott-elsőbbségi 3-4 nap így is...tegnap este kaptam meg a pénzt ma reggel elküldtem a csomagot ebből már nem lesz ajándék azt hiszem..
De szerintem nem az én hibámból...tudta hogy a feleségénél szülinapja lesz mért nem vett korábban..vagy mért nem utalta előbb a pénzt..főleg , hogy vasárnap ütötte le..:/Give me your cum,bull!
-
Stanley-B.
őstag
Abban az esetben mi történik, ha nyitottam egy dispute-ot, leírtam a problémát, de vártam az eladó válaszára mielőtt escalate this dispute to a claim, igen ám de idő közben az eladó no longer registered user lett, ezért az aukció sem elérhető. Ebben az esetben ki sem tudja vizsgálni majd a PayPal az ügyet?
-
Topa00
tag
segítsetek! légyszi
-
Topa00
tag
válasz Winner_hun #7662 üzenetére
nem találok semmilyen inovice gombot, segítsetek légyszi képpel. köszönöm előre is.
vagy mindegyikre menjek rá külön hogy vásárlás? vagy hogy -
Pompi
MODERÁTOR
Mit akarsz letölteni?!
Egyébként ha ugyanattól a sellertől vásárolsz, akkor össze fogja vonni a tételeket (valahogy így fog kinézni), és egyben kell kiegyenlítened a számlát. Ha annak az alján nem az van amit megbeszéltetek, akkor ott lesz lehetőséged új végösszeget kérni (request new total - vagy ilyesmi).
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Topa00
tag
válasz Winner_hun #7662 üzenetére
De hogy kell letölteni? Bocsi de nem nagyon vagyok képbe.
-
-
Topa00
tag
hello
venni akarok 3 tételt egy személytől, email-en keresztül megeggyeztünk 20 fontos posta költségbe. Nem tudom hogy kell megvenni őket, ugyanis ha egyenként kattintok a cuccokra akkor tételenként leveszi a 18 fontos postaköltséget. hogy kell összeszedni őket és egybe megvenni? köszi előre is a segítséget...
ja és paypal-al akarok fizetni.[ Szerkesztve ]
-
pentium4
senior tag
hát figy azért ez teljesen igaz! hong kong kina és egész Ázsiára ez vonatkozik az tény, mert ugye hát ismerjük őket, lopják a csomagokat, nem jön, meg stb, ha hongkongi postai dolgozó lennék karácsonyra 1 fillért nem kéne költenem, minden meglenne ingyen a postáról és valahogy ez most is így van az ott dolgozókkal, de amcsiba más a helyzet!
amit amcsiból vettem két cuccot régi haveromhoz nem jött meg istenért sem, track nemvolt, nyomtam a dispute majd claim és nem kaptam vissza a pénzt, mert az eladó tudta bizonyítani hogy igenis feladta és már meg kellett volna érkeznie, szerencsére volt biztosítva, feladta még egyszer és az már megjött!
szal nem olyan a mint azt elgondoljátok, amcsiba még az FBI is rád száll ha azzal játszol hogy nem kaptam meg küld el újra és még a pénzt is kéri vissza!
sokan tévhitbe élnek!
bocs, de ennek muszáj volt kijönnie!P4
-
luw2win
őstag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem.
Hogyha több pénz van a kártyán mint amennyibe kerül,az eladó levehet többet mint amennyibe kerül a cucc? meg tudja csinálni, vagy egyáltalán ez nem fordulhat elő?
pl: 50$ be kerül vmi, és rajta vagy 500$ akkor bátran le tudja venni azt az 500$-t is?
köszi!.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
1010
őstag
válasz pentium4 #7654 üzenetére
igen csak a paypal az egyetlen tudoamsom szerint akinek ha sirsz hogy csalo ez az nem jott meg a cucc,akkor kb gondolkdas nelkul visszadjak a penzt,
asszem pont emiatt vette meg az ebay a paypal t hogy megoldja ezet a probelmat,kedvencem az volt mikor egy dvd kurva nem akart megerkezni,
es aznap mikor megszulett itelet,visszafizetesrol jott meg,rendes voltam ........
visszavontam az egeszet,de annyi ido utan csoda hogy meg elert ide a cucc[ Szerkesztve ]
-
pentium4
senior tag
válasz Dexar007 #7653 üzenetére
azért várd ki az utalást is!
mivel külföldi utalásnál belehet állítani opcióként hogy melyik fél fizeti az átutalási díjakat!
ha úgy csinálta hogy te fizess mindent akkor 2-3% az utalt összegnek +600-max 15k a költség! szal nembiztos hogy annyira jó, ez banktól függ hogy kinél milyen a kondíció!
várd ki és csak utána örülj vagy sírj!P4
ui.: ha nem tetszik a paypal rendszere akkor nem kell használni, de ebayen nélküle megvagy lőve! elmondtad már ezerszer hogy te utálod őket mert fizetni kell 3.9%+0.3USD, hát na bumm valamit valamiért!
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Valaki vett már nagyobb dolgokat is az ebayen? mondjuk egy laptopot?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Dexar007
veterán
válasz pentium4 #7644 üzenetére
ÚRISTEN ..ez a gyerek....
Írt egy emailt ...hogy "új vagyok még ebay-en "nem igazán tudom hogy működik stb. De itt vannak a bankkártyám adatai:
szám: xxxxx xx x x x xx
verify kód: xxx
érvényes: xx xx
Név:TE JESSZUS, most ha olyan lennék vennék két repülőjegyet egy szálodát a bahamákon és 2hétig nem lát ... xD...
hihetetlen hogy milyen emberek vannak...multkor egy ukrán ebay-en kívül bank transzakcióval elküldött 130k-t...hogy küldjek neki iphonet..ez is iphone-t vett ez meg megadta a bankkártya adatait teljesen fullra..és mellékesen odaírja hogy ,,ennyi elég lesz az átutaláshoz?"Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Szevasztok,
kéne megint egy kis segítség,eladtam egy iphone-t ebay-en ez a 6. asszem és kredit kártyával szeretne fizetni, 1értékelése van, fixáron vitte el , megjegyzésbe azt írta hogy : küldjem a telót az alábbi címre: xxxx .x..xx most ez mit is akar tulajdonképpen?
Előre nem küldök telót, amíg nincs lé addig nincs teló de ez szerintem mindenkinek világos kell hogy legyen..Give me your cum,bull!
-
Inv1sus
addikt
válasz Winner_hun #7639 üzenetére
Kedves emberek... Ilyenek is vannak sajnos...
-
Chieftec
őstag
Csaoo
Szeretnek vasarolni, eddig mindig paypallal fizettem, most viszont ezt nem fogadjak el.
Western Union, Moneybooks, T/T bank, MoneyGram ezek a lehetosegek vannak. Szerintetek melyikkel kellene fizetnem? -
Kiskokó
veterán
Üdv
Keresnék egy embert aki tudna nekem vásárolni EBAY-en. az öszeg körülbelül 2500 FT lenne.
A vásárlást ihahzoló képek után azonnal utalnék ( Winner-hun nal már csináltamegy iylet és utaltam si neki cak smot nemtud vásárolni)
Aki megtetté nekem kérem jelezzen privátba vagy vegyen fel msn (djsaabe@freemail.hu) köszönöm| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
pentium4
senior tag
válasz knifemaster #7631 üzenetére
ha a törlés alatt a refund ot is érted akkor 2-4 nap múlva ott lesz a pénz a kártyádon!
P4
-
knifemaster
aktív tag
válasz pentium4 #7630 üzenetére
Megtörtént de nem ott volt a gond.Ezt is aktiválni kellett ....
Viszont most van egy másik gondom
Megtörtént a licit ki is fizettem csak benéztem a dolgot.Az eladó törölte a tranzakciót ez eddig oké is.
Viszont mikor szabadul fel a lekötött összeg a kártyámon?Csak várnom kell pár napot,vagy valahol még valamit meg kell tennem emiatt?Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
pentium4
senior tag
válasz knifemaster #7629 üzenetére
kártya töröl, és hozzáad!
elsőnek énis elrontottam igy, de utána odafigyeltem és a lejárat előtt 1 hónappal kértem az uj kártyát, edit credit card és átirkáltam!
done!P4
-
knifemaster
aktív tag
Kivánok,
a következő a gondom.
Van egy CIB-es webkártyám ami lejárt és megküldték a frisset.Az érvényességi időn és a 3 számjegyen kívűl nincs eltérés ugye.
Viszont nem tudom felvezetni a paypal-ra, lejárt címszóval elutasít.
Találkozott már valaki ilyennel? Lehet,hogy a bankba kellene szólnom hogy mi van?Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
1010
őstag
válasz Anthony001 #7627 üzenetére
hat ez erdekes
en nem adnam fel elotte mert akkor futhacc a penzed utan
mert itt ugylatszik errol van szo
-
Anthony001
senior tag
Helló!
Ismét az Iphone eladással vannak gondjaim.Most is megvették egyből, de kaptam a paypaltól is meg az ebaytől is visszaigazolást a fizetésről, de a paypal accountomon nincs rajta.Azt írják akkor hagyják jóvá az összeget, amint visszaküldöm nekik a tracking numbert...na most én ezt nem értem, adtam már el ebayen párszor de ez még nem volt...Vkinek 5let?
-
Winner_hun
titán
válasz Clark_1 #7625 üzenetére
1. Van olyan termék, amire csak akkor lehet licitálni, ha az eBay-en be van állítva a PayPal. Ha tudsz licitálni akkor hajrá
2. Azonnal.
3. Licitálás után, ha ugyan attól az eladótól nem licitálsz más termékre. Kapcsolatfelvétel minek?
4. Rákattintasz a Pay gombra. Elég rövid?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Clark_1
csendes tag
Sziasztok!
Most vásárolok először ebay-ről. PayPal-os fizetés lesz...
Az 1. kérdésem az lenne, hogy tudok-e licitálni amíg nincs Paypal-om.
2. Paypal-t a regisztrálástól/létrehozástól mennyi időn belül tudom használni?
3. A fizetés a licit lezárása után, és kapcsolatfelvétel után történik?
és az utolsó kérdés
4. Paypal, röviden hogy működik...???Előre is köszi mindenkinek
-
KMan
őstag
válasz Kiskokó #7615 üzenetére
nehany hete lattam egy gorog eladonal eredeti audi kulcstartot mindjart rakeresek. dragabb lesz, de legalabb gyari.
az a helyzet a kulcstartokkal, hogy nem erdemes utangyartottat venni, kb 3 honap utana szetesnek, nekem eddig 3 utangyartottam is volt 2-3k kategoriabol, de mindig ejjel 1 kor esett ki beloluk a pocok egy parkoloban, es azt meg nem talalod.
[link]Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Kiskokó
veterán
Kérem valaki aki EBAYen jártas vegyen fel msnen
nagyon hálás lennék
djsaabe@freemail.hu| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
1010
őstag
45 dollar vagy euro nagyon nem mindegy
es euroba nezik az erteket nem dollarba
-
Kiskokó
veterán
Regeltem.
fizetni mindeképp csak PayPalról lehet.. van paypalom de a tököm se tudja hogy működik... na midn1 még midig jólene ha valaki MSnen segitene köszönöm.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
ilyet szeretnék az ebayről vagy akárhonnan aki esetleg tud kérem szóljon! Ebayhez segitőkész embereket MSN en várok köszönöm szépen.
[link]| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Hello
Ebayen szeretnék vásárolni valaki lenen oly kedves és segit ebben? felvehetne MSNre
djsaabe@freemail.hu
soha nem rendletem még ebayről köszönöm előlre is.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Inv1sus
addikt
válasz Stanley-B. #7612 üzenetére
van megjegyzés? Én nem láttam O.o
sasa311: Én a vámra gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Elküldték a cuccom úgy, hogy nem jelölték meg ajándék jelzővel . Asszondja már elküldték. Vicc, hogy előbb küldik el és csak aztán olvassák az e-maileket. Legközelebb írok és csak akkor rendelek, ha már válaszolnak.
Remélem nem fog fennakadni semmin. Bár valszeg ez nem fog beleférni egy borítékba: link*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
AMD Power
titán
válasz Winner_hun #7605 üzenetére
Thx. Picit utána olvastam ennek a paypal-nak. Volt egy-két dolog ami nem tetszett de gondolom ez csak szélsőséges estekben lépnek hatályba.
A regisztrációs szerződésben igen nagy szabadságot adunk a cégnek vitás kérdések rendezésére így például befagyaszthatják PayPal-számlánkat, vagy akár lekérhetnek összegeket saját bankszámlánkról is. -
AMD Power
titán
Reggeltem én is.
Van-e esetleg valami ami érdemes tudni róla? Eddig csak a teszveszen voltam fent ami hasonló oldal.
Lehet itt is e-bankon keresztül utalni?
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Váó első vásárlásom Ebayen.
Köszi a segítséget Winner_hun![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.