Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dexar007

veterán

válasz Dexar007 #7653 üzenetére

Nos, erre reagálva , ma megkaptam a lét , átutalást ő fizette, 2nap alatt itt volt,
    most viszont sajnálom a gyereket mert azt mondta hogy a feleségének lenne a telefon és örülne ha péntekre odaérne, esetleg személyesen is eljönne ide...
    Hát de most mit csináljak..gondolom nem képzeli hogy előre elküldöm a csomagot és majd utána vmikor elküldi a pénzt főleg hogy 1értékelése van összvissz. :F
    Most viszont jönni fog gondolom egy negatív lassú szállítás miatt..ajánlott-elsőbbségi 3-4 nap így is...tegnap este kaptam meg a pénzt ma reggel elküldtem a csomagot ebből már nem lesz ajándék azt hiszem.. :(
    De szerintem nem az én hibámból...tudta hogy a feleségénél szülinapja lesz mért nem vett korábban..vagy mért nem utalta előbb a pénzt..főleg , hogy vasárnap ütötte le..:/

Give me your cum,bull!

• pentium4

senior tag

válasz Dexar007 #7653 üzenetére

azért várd ki az utalást is!
    mivel külföldi utalásnál belehet állítani opcióként hogy melyik fél fizeti az átutalási díjakat!
    ha úgy csinálta hogy te fizess mindent akkor 2-3% az utalt összegnek +600-max 15k a költség! szal nembiztos hogy annyira jó, ez banktól függ hogy kinél milyen a kondíció!
    várd ki és csak utána örülj vagy sírj!

P4

ui.: ha nem tetszik a paypal rendszere akkor nem kell használni, de ebayen nélküle megvagy lőve! elmondtad már ezerszer hogy te utálod őket mert fizetni kell 3.9%+0.3USD, hát na bumm valamit valamiért!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák