Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lpneo007
csendes tag
De az hogy lehet hogy amcsiból ide 25 dollár volt az expressz szállítás, viszont ha Mo-ról akarom oda küldeni a legolcsóbb legparasztabb MPL is 11000-et kér??
-
Lpneo007
csendes tag
Ma megjött az ing amit amerikából rendeltem, de túl nagy ezért vissza szeretném küldeni. Milyen csomagküldőkkel lehet visszaküldeni?(melyik a legolcsóbb?)
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Nos, az 5 csomaggal az alábbi történt:
Hongkongból ideért pontosan egy hét alatt.
Az alaplap 13 nap alatt ért ide Amerikából, de személyesen felvettük a vámosoknál.
Processzor itt volt 7 nap alatt Amerikából.
A Somogy megyei csomag 2 nap alatt ért ide.1 csomag meg úgy néz ki, hogy valahol elveszett. A tracking number alapján 11.-én feladták, azóta semmi információ nincs róla.
-
spammer
veterán
Ma meghozta a postás az ipodot, úh minden rendben, tényleg 3 munkanap lett így (ebay rulez)
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
juliabrilke
veterán
A vámosok mióta bontogatják a csomagokat, meg kérnek számlát róla? (magán személytől vettem ) Nekem még sosem volt ilyen, pedig párszor vámoltak már küldeményt.
Nekem még sosem volt ilyen. Ha meghiányzik valami belőle, akkor azt hogyan bizonyítom, hogy a feladó sumákolta el vagy a kinyitás miatt tűnt el?
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy olyannal találkozott-e már valaki, hogy a PayPal-es kártyáját a PayPal letiltotta?
Velem ez történt egyik napról a másikra, és fogalmam sincs miért...
Az lehet, hogy a státuszom "unverified"-volt, és azért?Írtam már a PayPal-nek, de nem válaszolnak...
Ez az üzenet: "This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form."
Pedig, itthon rendesen lehet használni a kártyát, eddig, 2008 Decemberétől mostanáig a PayPal-el sem volt gond...
Az igaz, hogy most 2009.05-én járt le a régi kártyám, de upgredeltem a mostanira aminek ugyanaz a száma, csak a verification number tér el.
De ennek már 2 hete, azóta vásároltam jópárszor, és csak most tiltotta le a kártyám...Mit lehet tenni ilyenkor?
Köszönöm előre is!
M
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
juliabrilke
veterán
válasz juliabrilke #7890 üzenetére
Szép!
Kerek egy hét alatt el tudtak küldeni egy értesítést, hogy ott van a csomagom (és gondolom vámoltatni akarják.) Persze 13.00-ig van nyitva mai nap folyamán.
-
juliabrilke
veterán
A 8.-án feladott procik már a postán vannak.Az 5.-én feladott lap viszont még nem érkezett meg oda.
-
spammer
veterán
Na, mára kaptam egy üzenetet ebayen, amelyben elnézést kért, de csak tegnap tudta postázni, azaz hétfő előtt már nem kapom meg. De legalább tudom, hogy miért nem érkezett meg eddig. Reméljük egyszer tényleg ideér a cucc
-
spammer
veterán
válasz juliabrilke #7886 üzenetére
De a tied Amerikából jön, az enyém Angliából és 3 napos shippinget írt az eladó. Hát remélem, hogy megérkezik.... Én még annyit sem tudok, hogy megérkezett e az országba.
-
jeni
félisten
"kiskokó"
Lehet,hogy lesz embered az ebayos licitálásban,és annak lebonyolításában.[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! ebay-es eladásban tapasztalt emberkét keresnék lenne egy pár kérdésem a termékfeltöltéssel kapcsolatban.
lakisoft- Árad -
-
spammer
veterán
Hát már a 4. munkanap van és nem jött meg a cucc
-
juliabrilke
veterán
válasz Darth_Revan #7880 üzenetére
Pedig próbáltam érthetően mondani direkt. Köszi az infót, sokat segítettél vele.
-
Darth_Revan
veterán
válasz juliabrilke #7879 üzenetére
Lehet félreértette és USPS helyett UPS-t értett, mert UPS az tényleg más (Az futár cég és azzal érkező csomagot a magyar UPS képviselet szállítja ki)
USPS csomagot a magyar posta szállítja ki. Fix. (Sőt, ha USPS Express Mail International-al kérted volna akkor akár szombaton is kivinnék)
u.i:
USPS: United States Postal Service
UPS: United Parcel Service
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz Darth_Revan #7878 üzenetére
Kicsit megkavarodtam.
10 perce kérdeztem meg és a Postakicserélő üzemben azt mondták, hogy a Posta fogja kihozni. Tegnapi napon megkérdeztem Fehérváron az 1. Postán és azt mondták, hogy nem ők végzik ennek a cégnek a szállítást. (bár a hölgyek arcán minimális "lövésem sincs róla" képet véltem felfedezni.
-
Darth_Revan
veterán
válasz juliabrilke #7875 üzenetére
Odaadják a magyar postának.
Mellesleg, gondolom nem expresszel kérted, mert ha USPS Express Mail International-al kéred, akkor már max kedden kopogtatott volna a postás[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
USPS csomag kiszállítását ki végzi Magyarországon? Odaadják a Magyar Postának vagy valamelyik másik céggel végeztetik?
-
Kiskokó
veterán
Üdvözletem
Ebayen kellene vásárolni amihez megbizható embert keresek mivel Winner_hun fórumtárs technikai okok miatt nem tudja megtenni. Régebben már volt egy ilyen amit csinált winner és előlre elutaltam az összeget.stb
Aki lenne oly szives segiteni ebben irjon Privátot DE INKÁBB vegyen fel msn. djsaabe@freemail.hu
Köszönöm szépen előlre is !| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
juliabrilke
veterán
válasz Winner_hun #7870 üzenetére
1. Azért, mert 5.-én lett feladva a csomag. Pénteken megérkezett vámoltatásra. Telefonos megkeresésemre kedden azt mondták, hogy bent van, de nem csináltak még vele semmit.
Számolj utána, hogy meddig "ültek" rajta és kb. mikorra fogom megkapni. Hát ezért.2. Mert 4 nap már eltelt, amióta a vám megkapta, tehát csak több lehet.
3. lásd első válasz...
Legnagyobb csomag 5.-én lett feladva.
Másik helyről 2 kisebb küldemény 8.-án és 11.-én.Mind a kettő Amerikából jön.
Egy pedig Hongkongból, de nem emlékszem, hogy mikor adták fel.
Azt, meg hogy mit honnan tudok az pedig egy telefon kérdése csak.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz juliabrilke #7868 üzenetére
Most írtad hogy a VÁM-ra megjött:
1. Miért kell egyből szerencsétlenezni?
2. Honnan veszed hogy 4 nap míg megkapod?
3. Mikor vetted a csomagokat? Tegnap? Mert tegnap írtad a "tesztet"► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kraftxld
félisten
válasz juliabrilke #7868 üzenetére
Ha fennakad a vámon eltart egy jó darabig mire lepapirozzák.
Az a kemény, hogy nem Mo-ra, kértem a csomagot, hanem ide NZ-re, és ez volt 4 munkanap.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Mult csütörtök este vettem egy cuccot az angol ebay-ről, ma reggel hozta a postás
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
juliabrilke
veterán
Az első csomag: (legnagyobb és a legdrágább)
Your item cleared customs in HUNGARY at 6:35 AM on May 13, 2009. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.
Ha a Magyar Király Posta hozza ki, akkor már csak 2 hét és nálam is lesz.
-
spammer
veterán
válasz Varodero #7854 üzenetére
Tudnád linkelni a sellert akitől vetted (illetve a cuccot)? Ha jó áron van, lehet, hogy én is rendelnék majd pár darabot tőle.
Ja és köszi a válaszokat neked is meg Winner_hun -nak is, remélem igazatok lesz és hozzám is megérkezik a csomag
szerk: Az Angilából jövő cuccokat nem vámolhatják ugye? Meg semmilyen más EU-s országból jövő terméket.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz Stanley-B. #7862 üzenetére
Hát ez az. Elég lassan frissítik és csak azt írja folyamatosan, hogy a vámosoknak át lett adva. Vámoltatva jó esélyel lesz, mert 50x50-es doboz nagy értékkel.
Üljenek rajta 2 napot még és ne vámoltassák. Akkor nem fogok megszólalni.
-
Stanley-B.
őstag
válasz juliabrilke #7859 üzenetére
Ha tracking numberrel lett feladva a csomag, akkor nyomon tudod követni, másképp nem.
Ha megvámolják, kapni fogsz levelet -
student
őstag
válasz juliabrilke #7860 üzenetére
de röhögnék ha a somogyi nem jutna el hozzád
vagy egyik se magyarposta rulz -
juliabrilke
veterán
Csináltam egy kis tesztet. 5 csomagot rendeltem meg. Ebből 3 Amerikából 1 nap eltéréssel (belőle 2 egy embertől), egy Hongkong és egy pedig Somogy megyéből.
Kíváncsi vagyok, hogy melyik ér ide hamarabb, illetve melyik csomagon mennyit tökölnek majd a vámosok.
-
juliabrilke
veterán
válasz Stanley-B. #7858 üzenetére
Ez volt az első gondolatom sajnos nekem is. Engem inkább az zavar, hogy nem tudok róla semmit. Azt se mondják, hogy vámoltatás van vagy egyáltalán meg van-e.
-
Stanley-B.
őstag
válasz juliabrilke #7855 üzenetére
Ez Magyarisztán.
Nekem is szoktak ülni rajta lazán 3-4 napot is akár. -
juliabrilke
veterán
válasz anetta23 #7856 üzenetére
Ha megnyered a terméket, akkor a lezárást követően megjelenik ott majd egy "pay now" vagy "jetzt bezahlen" gomb. Erre kattintva majd kérni fogja az azonosítódat a paypal-hez és a jelszavadat.
Ha jól adtad meg, akkor megjelenik egy végösszeg, ami tartalmazza a termék árát, postaköltséget (esetleg biztosítást) Itt tudod jóváhagyni a fizetést és kész is vagy. -
anetta23
csendes tag
Az ok,h enyém a licit,de a paypal-lel hogyan fizetem ki?Mert ez nem vili még
köszi a választ. -
juliabrilke
veterán
Miért van az, ha USPS küld valamit, akkor a 6-10 nap tuti, hogy 10 lesz? (vagy 11)
Persze tracking number alapján itt van az országban már péntek óta, de semmi sem történik. -
Varodero
csendes tag
válasz spammer #7850 üzenetére
Csütörtök délelőtt rendeltem 20 Livestrong karkötőt Angliából, most érkezett meg. Ez 3 munkanap. Amúgy is, az angolokkal nekem sosem volt bajom, amit ígértek, mindig betartották. Ha gáz van, az csakis a magyar posta miatt lehet, mert arrafelé elsőosztályú a posta. Tehát, ha 3 napot ígér, az itt is lesz, ez 99%.
X360 4U :)
-
anetta23
csendes tag
Sziasztok!
Most regiztem a paypal-re.Megkaptam a 4 jegyű kódot is.
Még nem vásároltam az ebayről.Ezért szeretném megkérdezni,h tudom megvenni a terméket,ha én nyertem meg a licitet?
Köszike -
spammer
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy ipodot ebayen (uk), ki is fizettem paypalen keresztül. Azt írták 3 napos shippinget ígér az eladó, persze tudom, hogy ez nincs kőbe vésve, de azért reális ez? illetve mik a tapasztalatok Anglia - Magyaro. viszonylatban?
A másik félelmem, hogy lenyúlják a csomagot/elveszik, ilyen esetben ugye lehet a paypalnél vagy ebaynél jelenteni és pénzvisszafizetést kérni?
Egyébként hong kongból (nem ebay) már többször is rendeltem, mindig rendben megjöttek a cuccok, csak hát ki tudja..
Előre is köszi a válaszokat!
-
HXY
addikt
Merjek Thaiföldről vásárolni egy 5 pozitívval rendékező egyéntől?
Ezt az 5 értékelést is mint vásárló kapta.Egy merevlemezt néztem ki, ami nálunk 30ezer ft,
ő meg 20 dolcsiért adja, bár még van hátra 4 óra a zárásig...Ez mit jelent pontosan? Seller assumes all responsibility for listing this item.
"Az eladó vállal minden felelősséget ezzel a hirdetéssel kapcsolatban. " -
Dzsiforsz
tag
válasz fullextra #7846 üzenetére
Nah végülis megoldódott, mert utolsó percekbe annyira felment a licit ára hogy azt már nem adtam meg Regisztráltam ebayre is és sikerült paypalra is , annyi hogy paypalnál még nem adtam meg hitelkártya számot , mert előbb csináltatok sajátot. Viszont láttam hogy paypalnál van ilyen Top Up feltöltés, meg van adva számlaszám, akkor elvileg anyukám cibes bankszámlájáról, a cib internetbankból egy eseti átutalással küldhetek rá pénzt? Vagy Top Up-nál azt irja Unicredit bank-nak kel küldeni, akkor ezt nem lehet neten keresztül, bekell menni hozzá személyen egy unicredit bankba?
-
fullextra
tag
válasz Dzsiforsz #7842 üzenetére
e-Bay-re tudsz regisztrálni bankkártya nélkül is.
Ha fontos a cucc amit szeretnél megvenni(mivel PP-hez egy nap nem elegedő), akkor regisztrálj e-Bay-re, elősször kérdezd meg, hogy postáz-e magyarországra, licitálj, nyerd meg, vedd fel a kapcsolatot az eladóval.
Ha ez megvan, akkor kérdezd, hogy tudsz-e utalással(IBAN+Swift kódra, illetve a bank székhelyére van szükséged CIB esetén), vagy tudsz úgy is fizetni, hogy a pénzt(Natürlich in EUR) jól körbetekered indigóval, ezt egy borítékba, majd a postán feladod az eladó címére, ajánlva, ha nem haladod meg a 20Grammot, akkor kb 1200Ft-ból megvagy.
bár viczes, de így gyorsabb és olcsóbb, mint ha utalnád.Természetesen a PP a legegyszerűbb, de a fenti megoldások jó alternatívák.
-
fullextra
tag
-
Dzsiforsz
tag
válasz Varodero #7841 üzenetére
Köszönöm a segítséget, még nem olvastam át mindent de át fogom Ha most szeretnék regisztrálni, és ott anyukám dombornyott kártyájának a kódját adom meg, akkor elvileg licitálhatok már az ebayen, vagy mindenképp megkell várjam azt a 400ft levonást? Vagy licitálok, megnyerem, de amíg nem jön meg a 400Ft-ról az értesítés a CIB webbankba addíg nemtudok fizetni az eladónak? Köszi!
-
Varodero
csendes tag
válasz Dzsiforsz #7839 üzenetére
A legegyszerűbb, ha pl. az OTP-ben kérsz egy tök ingyenes Visa electron kártyát, ha jól tudom, a Junior-nak semmi költsége sincsen. Így anyukád is megnyugodhat, és a Paypal már 100%-ban támogatja ezt a típusú bankkártyát is.
A regisztráció egyértelmű, tök alap adatokat kell megadni, amit máshol is. Ahhoz kell az ellenőrző szám, hogy a Paypal megbizonyosodjon arról, hogy tied a kártya és nem úgy loptad. De a PP regisztrációnak a menetét már 1000* leírták a fórumban, használd a keresőt és mindent megtudsz. A 400 forintot vásárláskor jóváírják, tehát nem veszik el.
Nem kell semmit sem utalnod PP-re, ha veszel valami ebay-en, akkor egyből átszámolja az összeget forintra és közvetlenül a kártyáról vonja le az összeget. Ez körülbelül fél perces folyamat. Magyarul baromi egyszerű, semmivel sem kell foglalkozni, a rendszer mindent elintéz helyetted.
Mivel EU tagok vagyunk, így nem lesz semmilyen vám, egyedül az eredeti ár+pk-et kell kifizetned, semmi mást.
Ha a PP-t használod és nem érkezik meg a termék, sérült, hamis, vagy egyszerűen nem azt kaptad amit rendeltél, akkor indítasz egy vitát az eladóval, ahol vagy megegyeztek, vagy megfenyegeted azzal, hogy hivatalossá teszed a problémát, ebben az esetben pedig a PP emberei mindkettőtöket részletesen meghallgatnak és ha az eladó nem tudja 100%-ig bebizonyítani, hogy a megállapodáshoz híven járt el, akkor visszakapod a pénzed. Nem egy rövid folyamat, és legalább egy közepes nyelvtudás szükséges ezekben az esetekben, de ha határozott vagy, akkor nem érhet kár. Ezért imádom a PP-t, nagyon korrektek és tényleg érdekli őket, hogy senkit se verjenek át büntetlenül.
Ettől függetlenül csak megbízható eladótól rendelj, akinek szinte makulátlan az értékelési statisztikája, úgy 99%, hogy nem lesz semmi konfliktus (persze nincsen kizárva).
A szállítási idő megint egy olyan kérdés, amire nem lehet választ adni. 1000 kis apróságtól függ a dolog.
Egy nap alatt bőven nem fogod elrendezni az egész procedúrát, de ne is kapkodj, inkább menj biztosra. Nem tudom, hogy találsz-e olyan embert aki ingyen segítene neked külföldről rendelni, mivel ez egy egészen stresszes kis dolog, rengeteg buktatóval, amit a segítséggel együtt vállal a partnered.
Nem írtam le semmit sem részletesen, mivel fél nap olvasgatással a fórumon elméletben profi user lehetsz. Tehát csak kezdjed el elölről olvasgatni ezt a topikot.
ÜdvX360 4U :)
-
Dzsiforsz
tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni ebayről, holnap járna le az aukció, de még nem vagyok regisztrálva és paypal-om sincs. Tudnátok segíteni a paypal regisztrációba, hogy mire kell odafigyelni, mert még sose csináltam ilyen internetes vásárlást(vagyis vásárlotam a netről de csak Magyarországról, futár kihozta és neki fizettem) de itt most más a helyzet. Olvasgattam paypal-os topikokat, de lenne pár kérdésem. Mikor regisztrálok, meg kell adni bankkártyás adatokat, nekem nincs csak anyukámnak, igy az övét adnám meg, de pontosan miylen adatok kellenek, valami 4jegyü számrol olvastam. Aztán a regisztráció érvényesítéséhez levon a bankszámláról 400Ft-ot, ezt hogy lehet visszaigényelni, vagy nem lehet? Ezután úgy működik a paypal hogy mondjuk belépek a CIBwebbankba, mert anya cibes számlára kapja a fizetését, aztán ott majd meglátom hogy levontak tőle 400Ft-ot. A CIB webbankbol tudok küldeni pénzt a paypalra amivel aztán gazdálkodok, vagy ha paypallal vásárolok valamit akkor az árát közvetlenül levonják a cib számláról? Ebayen szállítási költséggel oylan 4-5ezer forint értékbe lenne a rendelés németországból. Ha jól tudom Németországból rendelek nem kell semmi áfa, adó-t fizetni, a szállítási idő kb mennyi? Ha megnyerem az aukciót, fizetek az eladónak, de ő nem postázza a csomagot, akkor mi a garancia arra hogy visszakapom a pénzt? Ilyen kis összegeknél mennyit von le paypal vagy CIB az átutalásoknál? Tudom sok kérdés de örülnék ha valaki tudna segíteni, főleg megkéne nyugtatni anyukámat , hogy nem lophatnak le pénzt róla(remélem igy van) Vagy ezt az egész regisztrációt úgy se tudom már 1nap alatt megcsinálni? Ezesetbe valaki fogalakozik úgy paypallal, mint Winner_hun, hogy neki küldöm a pénzt és ő kifizeti?
Nagyon köszönöm a segítséget! -
Crow
tag
válasz sirdani #7837 üzenetére
Én úgy tervezem, hogy USPS Express Internationallal rendelem, és akkor alapból 100$-ra van biztosítva (meg a fórumtársak beszámolói alapján a vámon is valószínűbb, h gond nélkül átjön).
Ez a 100$-os bizt. azt jelenti, hogy ha megsérül a csomag, akkor a ráírt értéktől függetlenül 100$-t kapok? Vagy azt, hogy a csomag feltüntetett értékét adják vissza, ami max 100$ lehet.Ha magasabb biztosítást kérek, annak értéke most akkor független a csomagra írt értéktől vagy nem?
Crow
-
Crow
tag
Üdv mindenkinek!
Biztosítva szeretnék rendelni USA-ból. Ilyenkor is el tudom játszatni az eladóval a "kisebb érték feltüntetés" trükköt, vagy ilyenkor muszáj, hogy a biztosított és a vámosoknak megadott érték megegyezzen? Magyarul: látják azt a vámosok, h milyen értékre van biztosítva a csomag?
thx
Crow
-
Varodero
csendes tag
Na, végül ma kaptam egy bocsánatkérő levelet, meg értesített, hogy úton van a pendrive.
Más: Valakinek van tapasztalata, hogy ázsiai bizsukat (fülbevaló, gyűrű) milyen eséllyel kapcsolnak le vámmal+áfával?X360 4U :)
-
Stanley-B.
őstag
válasz sirdani #7833 üzenetére
Igen a PayPal számlát vidd be vagy faxold át nekik. Írd rá az iktatószámot és hogy minden költséget vállalsz, majd írd alá.
Ha kisebb összegre átírod, akkor azt jól teszed Arial 12-es. Vagy összeollózod a számokat más adatokból. Mondjuk olyan 30 dollárra írd át, meg írj hozzá pár dollár szállítást is. -
sirdani
tag
Sziasztok!
Ebayen rendeltem 5 mp3 szemcsit, de az orcy téren landolt. Vámhivatal.
Átutalásról számlát kérnek. Paypalos cuccout kell nekik megmutatni? Mivan ha kisebb öszegre átírom a paypalos dolgot?www.profitalouzlet.com
-
HXY
addikt
Hogyan tudok egyszerre a világ összes e-bay oldalán keresni?
-
Varodero
csendes tag
Sziasztok! Ezt magyarázza meg valaki, légyszíves. Rendeltem egy Thailand-i eladótól egy pendrive-t, 900 eladott áruja van, 99,9%-os feedback, de már 4 napja nem reagál, nem veszi fel a kapcsolatot. Paypal-en már fizettem. Azért nem akarok vitát indítani, mert folyamatosan kapja a pozitív értékeléseket, mindenki kihangsúlyozza, hogy milyen korrekt, szuper a kommunikáció, stb... Írtam már neki vagy 10 emailt, meg sms-t is küldtem. Szerintetek ilyenkor mi a fene van?
X360 4U :)
-
Stanley-B.
őstag
válasz Stanley-B. #7827 üzenetére
Ez kérdés akart lenni
-
Stanley-B.
őstag
Ha nem Ebayen vásárolt árut fizetek ki PayPallal, hanem direktbe fizetek egy eladónak PayPallal, akkor ha probléma van, ugyanúgy jelezhetem és adott esetben visszakaphatom az összeget
-
juliabrilke
veterán
válasz juliabrilke #7825 üzenetére
A pénzt ma vissza is érkezett hozzám, amit fizettem!
A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor az eladó fizeti ki vagy egyszerűen levonják tőle?
-
juliabrilke
veterán
Nos, úgy néz ki, hogy beleakadtam egy csalóba (vagy legalább is egy tróger eladóba)
Hogyan tudok postán rákeresni a csomagomra, ha nincs rag szám és tracking number se. Annak ellenére, hogy a hirdetés szövegében benne volt, hogy tracking numbert ad, meg biztosítást, máig nem keresett meg. Azt se tudom, hogy a csomag úton van-e egyáltalán.
-
sekli
addikt
sziasztok!
régen volt olyan funkciója az ebay-nek, hogy egy keresésre adott találatokra fel lehetett iratkozni rss-re, maga a szolgáltatás megy, kapom is minden nap a friss termékeket, nagyon jó, viszont nem találtam meg, hogy hol lehetne újat felvenni... vagy megszűnt már ez a funkció...?
-
Stanley-B.
őstag
Nekem meg first class-el 7 nap alatt USA-ból.
A leghosszabb idő is Amcsiból asszem 2 hét volt. -
DJTJ
aktív tag
Tudna nekem segíteni valaki, hogy hol is találom ezt a dispute-ot meg claim-et, mert úgy néz ki szükségem lesz rá sajna, még nem volt ilyen ügyem így nem akarom, hogy valami balul süljön el.
[ Szerkesztve ]
-
Zolee2323
csendes tag
Hello
Van itt valaki aki szokott aláírt cuccokat rendelni Ebay-ről?
(Vagy hasonló ereklyéket)[ Szerkesztve ]
-
-
válasz 8nemesis8 #7813 üzenetére
Én 1-2 Eurora emléxem, ennél többet nem hiszem. Ez majd- amennyiben visszaigazolod majd a számlakivonatodon szereplő ellenőrzőszámmal - rákerül a PayPal accountodra, és a legközelebbi fizetésnél beleszámolják az összegbe, tehát nem veszik el.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
8nemesis8
veterán
Olyan kérdésem lenne még,hogyha megadom a kártyaszámomat a paypalnak akkor azthiszem levon valamennyi összeget!? Illetve első vásárláskor ezt autómatikusan visszakapom.
Igaz ez?Mennyit von le kb? -
Scotch
csendes tag
Sziasztok,
azt tudtátok hogy az automata licitálók nem ismerik fel a minimáláras beállítást?
Hiába állítottam be 110 dollárra, de a legmagasabb licitre ráigérve 96-nál megállt a licit, majd aukciózárásnál kiírta, hogy nem adták meg a minimálárat.Állítólag tíz év múlva véget ér a hét, szűk esztendő.
-
Winner_hun
titán
válasz 8nemesis8 #7810 üzenetére
Nem vesznek le plusz pénzt. A legtöbb esetben nincs plusz költség, nekem egyszer volt eddig a többszáz vásárlásból, amikor ingyenes posta volt feltüntetve, de csak a fizetésnél derült ki hogy biztosítás kötelező, ami plusz néhány dollár volt.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
válasz 8nemesis8 #7808 üzenetére
Konkrétan mit nem tudsz? Rákkattintasz a buy now gombra, majd követed az utasításokat, ami elvezet a paypal oldalra, stb., stb. Ha nincs buy now az gáz, mert akkor licitálnod kell.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Még 1-2éve csináltam egy paypal accot.
Azonban nem igazán tudom, hogyan kezdjek neki.
Szeretnék venni egy terméket, ami itthonra free shipping.
Tudnátok segíteni? -
rOwLeY
őstag
Háhá most kaptam a mailt a paypaltól, h sikeres lett a claimem és és már a historyban is megjelent a pénz csak még a balance-on nincs rajta!Azt írják h 5 nap az átfutás!Ez a balanceon való megjelenésnek az ideje v a háttérszámlára való küldés?!Egy picivel kevesebbet kapok vissza, van értelme gülizni a maradékért?!I
-
pentium4
senior tag
válasz heklama #7805 üzenetére
mindenképp az international t add meg, és igen vagy megadod a lierásba ami az egyszerübb megoldás!
csinálsz egy pár soros táblázatot és beirod hogy EU pl 10dollár, US 15, ázsia 20, AU 25, stb. és melléirod hogy simán ennyi, regiszteredként meg ennyi!
szedd le az ebay progiját a turbolistert, én sok használtam annó, jobban szerettem mint a netes cuccot.P4
-
heklama
csendes tag
sziasztok, nekem az lenne a problémám, hogy új ebay-es vagyok.Az ebay.com-ra regisztráltam NEM a németre. Még sose adtam el és nem rendeltem semmit, van paypalom és ebay accountom. A problémám az, hogy eladásnál a shipping detailsnél mit szoktatok(kell) megadni? Give buyers shipping details--->U.S. shipping,International shipping. A célom az lenne, hogy a világ bármely országába tudjak küldeni csomagot ajánlott és elsőbbségi levélként a magyar posta által.
Esetleg arra gondoltam, hogy állítsam be mindkettőnél a "flat:same cost to all buyers"--->"other(int'l shipping) see discription" és adjam meg a leírásban? De akkor a costhoz mennyit írjak be? egy tájékoztató jellegű számot? Mivel a postaköltséget én igazából nem tudom egységessé tenni a világ bármely pontjára.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
sasa311
veterán
válasz John D'oh #7801 üzenetére
99%-ban kizártnak tartom, hogy NÉMET kisker garit itthon érvényesíteni tudnál.
A magyar importőr elhajtana a francba vissza a némethez.A Gigabyte központi garijához meg taiwainra kell postázni a lapot gond esetén....
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
John D'oh
aktív tag
válasz capafog23 #7800 üzenetére
Készülök megvenni egy alaplapot a német ebay-en, és lenne egy kérdésem a garival kapcsolatban. Elvileg számlát ad a srác mely 2,5 év gari-ra jogosít fel, gondolom valami helybéli kiskereskedésnél.
Szerintetek itthonról is lehetne valahogy érvényesíteni a garit ? Egy Gigabyte lapról lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest