- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- YouTube
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paperboy
senior tag
48 óra az már rég eltelt, 5-én nyitottam még... Action-nél volt egy olyan ha kilistáztam ezt a case-t, hogy receive fee credit, ezt válsztottam, és megkérdezte hogy megtörtént e a kifizetés, kiválasztottam, hogy nem, . Remélem jól csináltam, paypalon megjelent most egy 0 font értékű tranzakció...
Rosszul írtam az előző hozzászólásomban, 40 font volt a jutalék az elkelt motor után, akkor remélem ezzel nem vonódik le, mert ez még nem lett levonva a számlámról, hanem a 37 font a 3 felrakott motor hirdetési költsége, gondolom azt minden esetben fizetendő...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-10870H 32GB 512 SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest