Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
válasz havri1 #55097 üzenetére
Mobilról vagyok, megpróbálom megnézni, de úgy tudom havonta egy alkalom és Magyaroknak talán max 9300ft-ig téritenek vissza.
Ránéztem paypal fiokomban nincs semmi. Amit linkeltem ott kitöltöd a pdf ürlapot. Persze kell az hogy gari ügyben paypal a javadra döntsön, hogy vissza kell küldeni és akkor refund
[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
myk74
senior tag
-
myk74
senior tag
válasz Atomantiii #55094 üzenetére
Regisztráltam a szolgáltatásra. Utánna kitöltöttem az online űrlapot, azt elmentettem és elküldtem a megadott email címre. Beírtam a rendelés számot stb, lefotóztam a feladó szelvényt és visszakaptam 5055ft postaköltséget. Ezt úgy csináltam hogy nulla az angol tudásom de mégis sikerült.
[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
myk74
senior tag
válasz Atomantiii #55092 üzenetére
A visszapostát paypal visszafizeti.
Ne hagyd veszni. Akkor mi a gond[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Topikgazda
válasz Atomantiii #55089 üzenetére
250 g-ig 2300 Ft, 500 g-ig 3260 Ft a nyomkövetős feladás. 5-10 nap a várható kézbesítés.
Át kell gondolni, hogy megéri-e, ha kapsz egy új valamit, amit használhatsz legalább annyi ideig mint a régit, vagy tovább.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Atomantiii #55089 üzenetére
250g a határ, ha jól rémlik, az alá próbáld meg préselni, sokkal olcsóbb. (levélként).
havri
-
Topikgazda
válasz Atomantiii #55086 üzenetére
Mégis hova küldenéd vissza, mennyi csomagolással együtt a súlya? Ha ezt megosztod velem, segítek posta árat számolni.
-
Atomantiii
addikt
Válaszolt is az eladó, hogy küldjem vissza neki a cuccot, 1 év garancia van rá de csak akkor, cserélik, ha visszaküldöm.
Adott egy címet, na de ismerve a magyar postát lehet sose érne oda. Küldjem vissza vagy felejtsem el? Egy 6 ezer Ft-os tételről van szó.
-
rup1u5
nagyúr
Ezt a linket láttam és rá is böktem de a második rész ahol a 10%-ot írják az már elkerülte a figyelmemet.
Siettem.
Jobban kellett volna figyelnem ez tény és akkor belekalkulálhattam volna még ezt is a vételárba.Csak kíváncsiságból, miért nem természetes, miért kell csodálkozni, hogy fizetni kell jutalékot az eladás után, az aukciós oldalak így működnek. Nem csak azért kérték a számlaszámot, a bankkártyát, hogy az eladott termék árát el tudják küldeni.
Nem azon csodálkozom, hogy egy szolgáltatásért fizetnem kell. Ez természetes. Azért háborogtam, mert nekem félrevezető volt a hirdetésfeladásnál a 0GBP. Úgy gondolom, hogy nem kéne még az a két kattintás sem. Legalább az első eladásnál kicsit jobban előtérbe tolhatnák ezt, hogy ne érje meglepetés a magamfajta egységsugarú usert. Meg lehetne pl oldani, hogy oldalt automatikusan lássa az ember hogy mennyi lesz a fee.
De valóban jogos, igazad van. Fee kifizetve, lesson learned.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Topikgazda
válasz rup1u5 #55083 üzenetére
A hirdetésfeladás oldalán kellene ezekről a díjakról tájékoztatni az eladót
Megtörténik, csak 2 kattintás és egy lap görgetés az egész.
Amikor elérsz ahhoz a részhez ahol az árat és módot határozod meg, van egy link - (see listing fees- opens in a new window or tab) -Megnyílik egy másik lap és azon az oldalon minden információ rendelkezésre áll.
Pl: Final value fees is látható. Meg elején az, hogy miből áll a jutalék.Csak kíváncsiságból, miért nem természetes, miért kell csodálkozni, hogy fizetni kell jutalékot az eladás után, az aukciós oldalak így működnek. Nem csak azért kérték a számlaszámot, a bankkártyát, hogy az eladott termék árát el tudják küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz agroman #55080 üzenetére
Köszi a linket! Most megnéztem vele és £6.87 jött ki ami megfelel $10.14-nek.
Az hogy dollárban charge-olnak az még plussz bukó lesz nekem az átváltás miatt.
Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy eladtam valamit ebay-en.(#55082) agroman:
Egyáltalán nem olyan mint a boltban. Ugyanis a boltban kint vannak az egyes termékek alatt az árcédulák.
A hirdetésfeladás oldalán kellene ezekről a díjakról tájékoztatni az eladót. PL az előbb linkelt calculator simán egybe lehetne építeni a hirdetésfeladással és igy láthatná az ember menet közben hogy milyen másodlagos költségei lesznek. Úgy gondolom, hogy ez nincs eléggé kihangsúlyozva a hozzám hasonló első eladók számára.Mellékes ugyan de a nagyképű, leugatós-kioktatós megjegyzéseidet meg nyugodtan megtarthatod magadnak mert érdemi tartalmat pluszban nem kölcsönöznek a hozzászólásaidnak.
Köszi a válaszaidat!
[ Szerkesztve ]
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz agroman #55080 üzenetére
Nem úgy volt.
79 volt a buy it now ár de volt best offer opció. Ő felajánlott 45-öt, én counter offer-ként 65-öt amit ő elfogadott.
Kicsit soknak érzem, hogy az ebay most le akar venni a végleges eladási ár kb 10%-ával, úgy hogy előre erről sehol nem tettek említést. Nem értem mi alapján kalkulálják ezt ki és miért dollárban? És miért nem lehet ezzel kapcsolatban őket emailben elérni?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
agroman
senior tag
válasz rup1u5 #55079 üzenetére
a 0 gbp az a feltoltesi dij, havonta az elso 20 ingyenes.
az eladas utani dijat viszont fizetned kell..
es ha paypallal fizetett a vevo, akkor a paypalnek is megvan a tarifaja 3.4%+meg valami (lasd pp)friss eladokent 21napig nem fersz hozza a penzedhez.
a 79 vs 65GBP meg vszinuleg a te hibad! gondolom o lecsapta 79-ert, te meg csak 69-et kertel.
ha ezek igy voltak akkor ez mind a te hibad, mert nem neztel utana a dolgoknak..gondolom te sem inygen dolgozol..
------
-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Évek óta vásárolok ebay-en usából, uk-ból, kínából, Magyarországra, usába, uk-ba. Sosem volt gondom.
A napokban eladóként is elvesztettem a szüzességemet itt Angliában ebay.co.uk-n. Első és eddigi egyetlen eladásom egy napszemüveg volt.
Ezzel van most problémám ugyanis kaptam egy invoice-t, hogy fizessek USD10.14-t az eladásom után.
Ezzel kapcsolatban szeretnék felvilágosítást, segítséget kérni itt ugyanis az ebay oldalán semmiféle használható infóhoz nem jutottam. Vagy hívom őket, vagy kérdezzem a community-t de emailben nem lehet kapcsolatba lépni a customer service-el.
Következő a helyzet:
Meghirdettem 79GBP buy it now-os áron a szemcsit. Amikor a hirdetést feladtam azt írta ki a rendszer, hogy 0 GBP-be fog ez nekem kerülni.
Vevő ajánlatott tett, aztán 65 fontban megállapodtunk. Fizetett, elpostáztam, vevő már át is vette én meg várom a pénzem ami paypal-on figyel és nem férek hozzá. Paypal levont 2.74GBP-t "FEE" címszó alatt. Erre most jön az üzenet ebaytől hogy fizessek még 10.14 US dollárt. Nem értem ezt az egészet és baromira igazságtalannak érzem. Ráadásul ezt a 10.14 USD-t az eredeti 79GBP-s ár után kalkulálták ki valahogy.
Eléggé idegesítő ez.
-Egyrészt a hirdetés feladásánál semmiféle tájékoztatót nem kaptam arról, hogy milyen várható díjaim lesznek. Ott volt a lap alján hogy "0"GBP.
-Másrészt paypal már levont 2.74 GBP-t amit még lenyeltem volna. (Gondolom ez a paypal kezelési költség féléje)
-Harmadrészt mi a bánat ez a 10.14 USD és miért USD??Az meg külön átbaszás, hogy senkinek nem lehet írni csak hívjam őket és fizessek 2 fontot percenként a hívásért.
Ha előre tudtam volna ezekről a költségekről akkor belekalkuláltam volna őket az árba. De így utólag legszívesebben elhajtanám őket az anyjukba! A 65 fontos végleges árból így bukok majdnem még 10 fontot.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Dluinet #55077 üzenetére
Ezt nem lehet, nem is fogja vállalni, eBay szabályellenes, ott a Paypal historyba minden info, küldd onnan.
Az eredeti vásárlás Seller's Email: látod az e-mailt, majd arra a Send Money-val küld el. Nefelejtsd a devizát arra állítani amiben fizettél, úgy beírni az összeget és I'm paying for goods or services-t bejelölni, ekkor te nem fizetsz jutalékot. A másik esetben -I'm sending money to family or friends- az adott összegből amit írtál levonják a jutalékot és akkor kevesebbet kap a címzett, megoldás: beépíted a jutalék összegét az összegbe.[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Szép napot.
Nem kaptam meg a terméket a megadott határidőn belül és kértem refundot,amit az eladó teljesitett is.Rá 2 napra megjött az áru.Szeretném visszautalni neki az árát.Van erre valami egyszerű mód akár az ebayen belül,akár a paypalon keresztül?Nem tudok angolul,csak éppen annyit amennyi pont a vásárlásokhoz kell.Kösz előre is a segitséget.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Atomantiii #55070 üzenetére
Akkor még benne vagy a 180 napban. (paypal)
Írj az eladónak egy levelet ebayon keresztül. Ha nem válaszol, indítsd el a claimet paypalon.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Atomantiii #55067 üzenetére
Mikor vetted kb?
A Purschase Historyban tedd nagyobbra a listázást, 2015, 2014 stb.
Ha 180 napnál régebben vetted...sajnos csak az eladón múlik a garancia, semmi biztosítékod sincs.[ Szerkesztve ]
havri
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Atomantiii #55067 üzenetére
Legegyszerűbb az emailjeid átnézése. Minden vásárlás után jön róla email. Azt szvsz könnyebb megtalálni, mint eBay archívumában turkálni.
⭐ Stella
-
Atomantiii
addikt
Azt meg lehet valahogy még nézni ebay-en, hogy mikor rendeltem egy tételt? Mármint a my account-omban sehol sem találom már, lehet törölve lett nem emlékszem pontosan. Az még megvan, hogy kitől rendeltem, azt is meg tudom keresni, hogy mit csak azt nem tudom mikor kaptam meg pontosan.
Mert ennyit bírt és elvileg volt rá garancia. Persze lehet semmire se megyek vele, de egy próbát megérne ha meglenne pontosan mikor is kaptam meg.
-
cbmfan
őstag
mega is működik gond nélkül, nemrég kellett mutatnom egy füstölő, túlhevülő pákáról.
ausztrál postának és embernek írtam, hogy mi a helyzet. remélem, hogy csak a csomagolás sérült, és a kártya túlélte.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Rendeltem iphone 5 kijelzőt,viszont nem jó.
videóztam,de az eladónak nem jó a link.
2nap múlva lejár a tranzakció.Mit csináljak,hogy mentsem a pénzem?
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
cbmfan
őstag
már megint van egy kis gebasz... ausztrálnak küldenék egy régi videokártyát. múlt hét kedden adtam fel, kíváncsiságból néztem ragszámot, perpill ez a helyzet:
15.07.2015 18:23
Delay. Weather conditions16.07.2015 08:09
Return to sender. Item damaged.még nem szólt, hogy nem kapta meg vagy értesítették volna. vajon most mit csináljak?
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
vacs
veterán
sinceritytrading-től mennyi idő alatt szoktak megjönni a cuccok?
A július 2-n feladott memóriakártyám még sehol, pedig már nagyon kéne!Viszont a július 9-én feladott motor alkatrészem már itt van (működő tracking number-t is kaptam hozzá!!), 9 nap alatt megérkezett, de a poén az, hogy ajánlva jött, tehát a postásnál alá kellett írnom, hogy átvettem!
Még soha nem kaptam ajánlva kínai csomagot, mennyire gyakori ez?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Topikgazda
válasz agroman #55049 üzenetére
Hogy jön ide az ország nyugdíj kifizetései és a posta?
A PP-n lévő függő pénzről volt szó eredetileg.Szerintem ezek a témák egy másik fórumhoz tartoznak, nem itt kellene kibeszélni.
A nyugdíj kifizetés technikája meg nem egészen az az egyszerű módszer, amit említesz, a Posta és az Állam megegyezett. -
agroman
senior tag
nah.. akkor szamolj az orszag nyugdij kifizeteseivel is egy kicsit a postanal...
legyen csak minden masodik ember aki nem bankszamlara keri..
felenk a bankszamlas atutalasu nyugdijakhoz kepest 1 het elteres van..(gondolom ez altalanos)
1 hetig kamatozik mondjuk 1,5millio nyugdijas (kb 3 millio nyugdijas van) penze (atlagnyugdij 100e ft).------
-
Topikgazda
válasz Dluinet #55046 üzenetére
Hogy jön ide a posta?
A PP-n lévő függő pénzről volt szó."... Készpénzátutalási megbízással a befizetések összege és a hozzá tartozó információk legkésőbb két munkanap alatt eljutnak az Ön számlavezető bankjához." Magyar Posta
A 3-4 nap nem csak náluk telik el, azt fogadja is valaki és könyveli.
De szerinted mennyi kamatot számol el az általad említett posta mondjuk 2 napra, amikor a könyvelés napján nem számolhat fel kamatot? Akkor marad 1 nap.
Nem valószínű hogy ő több kamatot kap mint a saját ügyfele, vagy lényegesen többet, ezért nyugodtan számolhatunk a lakossági kondíciókkal.Minimum 50000 Ft, 1 hónapra lekötve éves kamat 0,1%, az napi kamatszinten 0,0002739 %.
Egyszerűsítsünk:
Akkor befizetek 50000 Ft-ot van rá 0,13695 Ft kamatnyereség, abból neki is adózni kell, maradna 0,1159 Ft aminek még a kezelési költségeit is fedezni kellene. Ha napi 1 milliárddal számolunk, de nincs ennyi befizetés, akkor nyerhet rajta bruttó 2739 Ft-ot, de ez sajnos nem jön össze 1 befizetésből, nőnek a költségek. Itt azért nem igaz, hogy sok kicsi sokra megy.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz agroman #55043 üzenetére
Én mást írtam.
Egy adott pénz összeg, ami 21 napig várakozó állapotban van, mivel senki sem tudja, hogy a vevő mikor igényli vissza, mégis mennyi időre kötnél le? Átforgatod egy másik számlára, majd ha mégis kell akkor egy harmadik számláról valahonnan elveszed?
Minden pénz mozgatással csökken a bank nyeresége, mert minimum az államok által előírt adókat, tranzakciós illetékeket el kell számolni a pénzmozgás után.
Jobban jár, ha 21 napig nem csinál vele semmit, legfeljebb visszaküldi a vevőnek, ha kérte. Hangsúlyozom ez nem klasszikus bank és banki tevékenység, nem lehet összehasonlítani. A PP elsődlegesen a jutalékokból él. -
havri1
félisten
A személyeskedést fejezzétek be légyszíves!
A csomag időben még belefér, de ha volt postaköltség külön, akkor tessék az asztalt verni az eladónál egy működő TN - ért. Ami jár az jár. Ha meg nem adta még fel, lehet jogosan reklamálni.
havri
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
Elég lassú most a kínai csomag gépezet
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Topikgazda
válasz Tomika86 #55024 üzenetére
Írd meg neki, hogy itt is kerested,
http://track.thailandpost.co.th/tracking/default.aspx
és azt írja hogy nincs ilyen -Item Not Found-, biztos jó a szám?
Ha tényleg feladta 2-án, akkor egy felvételi bejegyzés minimum kell, hogy legyen.
Az eBay-n is beírta a számot?[ Szerkesztve ]
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Thai földről rendeltem pólót apumnak, de csak nem akar megjönni. Még a posta se ingyenes volt.
Ezt a TN-t kaptam: RR108284252TH
Nem találok semmit róla.07. 02.-én adta fel e-mail szerint.
Merre lehet a csomag? Vagy miért nem jön meg már?
10$ + 8$posta volt az ára.Köszönöm a segítséget!
-
Topikgazda
válasz Crockett75 #55017 üzenetére
Én sem értek egyet a Global Shipping ilyen megoldásával, tényleg lassúbb és jogos hogy ennyi pénzért nem éri meg.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy ott a lehetősége az eladónak vevőbarát szállítási költséget biztosítani.
Nekünk meg vevőknek, hogy nem tőle vásárolunk, de sajnos néha szükséges a kompromisszum. És akkor bizony -
radi8tor
MODERÁTOR
Azért, mert neki ez egyszerűbb. Nem külföldre adja fel, hanem országon belül, aztán a futár cég intézi a szállítást, vámolást.
Crockett75: express a leggyorsabb postázás nem az elsőbbségi.
David_DD: a bank abból él, hogy ül a pénzen, aztán forgatja szépen kénye-kedve szerint. Nem véletlenül telik ez 2-3 napba.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Crockett75
csendes tag
válasz agroman #55015 üzenetére
Egyetértek veled.Az elsőbbségi,dupla annyi pénzért az én értelmezésemben a leggyorsabb postázást jelenti.Nehogy már a standard mail 5 fontért 7 nap alatt ideérjen,az a priority megtöbb,mint dupla ennyiért 9 napja jön és most van Hollandiában.Kicsit ideges vagyok,mert most a saját bőrömön tapasztalom,hogy totál hülyére vagyok véve.Persze,az eladó bal....sága is,de a szállító cég,akinek kifizettem az elsőbbségit elvárnám,hogy ennek megfelelően álljon a dologhoz.Ez a Global Shipping totál szivatás.Ilyen rosszul még nem jártam ebayes vásárlásnál,pedig több,mint 300 vásárláson vagyok túl...
-
agroman
senior tag
csak azert hogy neked legyen igazad azert nem kell lemenned kutyaba...
2x annyi penzert lassabban szallit a GSP. ezen nincs mit magyarazni! ez teny!
jah es leszarom miert lassu! ha tobbet fizetek vmiert, akkor legyen jobb!itt akkor en most befejeztem..ird le ujra azt a hulyeseget amivel eddig probalkoztal es te gyoztel!
------
-
Topikgazda
válasz agroman #55008 üzenetére
Elsőbbségi szállítás, világos, ami nem jelent gyorsaságot, csak a lehetőségekhez képest előnybe részesített kézbesítést a normál küldeményekhez képest.
Pl: nemzetközi forgalomban legalább 85 %-át a feladást követő harmadik munkanap, 97 %-át a feladást követő ötödik munkanap végéig kézbesíthessük, vagy ezt megkíséreljük. Magyar Posta, a Royal Mail 6 napot progrosztizál 20.36 £-ért 1 normál max 2 kg-os csomagért.
Írtam: a Global shipping szállítás miatt a logisztikai központba be kell szállítani és ez 1-3 nap plusz.
Pl:
1. Posta: felveszi, postai elsőbbségi szállítás Angliából 6 nap
2. Global shipping: szállítás a logisztikai központba 3 nap, onnan -mivel posta lesz a másik partner- postai elsőbbségi szállítás Angliából 6 nap, összesen 9 nap.
"International Priority Shipping"
És nem számoltam a Magyar Posta kézbesítési késedelmeit.[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
Lenne egy kis gondom. Emlékeztek, hogy eladtam, pár kólásüveget ebayen. Konkrétan alupalackos 250ml-es kóla volt. 5db tett ki egy szettet. El is küldtem 5 szettet a világ minden részére.
Ma írt az egyik arc, hogy horpadás van a palackon, mit tudnék tenni az ügy érdekében.
Visszaírtam neki, hogy sajnálom, a fotókon a hirdetésben látszódtak a meglevő sérülések, amik nem horpadások, csak festékkopás, amikor egymásnak ütődik két üveg, és ott lejön a festék, így vettem, a képeken is látszik. Kértem tőle fotót, hogy fotózza le a sérülést, és megkérdeztem, hogy a doboz sérült-e, amibe csomagoltam.
Válasz: Nem vagyok jó a fotó feltöltésben, a legtöbb horpadás a hátulján és az alján van, kitenni oké, csak nem szereti ha a drágán megvett cucc nem olyan állapotú. Van-e másik, nem kell, hogy tele legyen,mert neki üresen kell.1. kérdésem: Minden új eladót szopatnak?
2. Fotó nélkül eszemben sincsen egy dollárt sem visszaadni, sem másik pakkot küldeni.Gondolom bebassza a negatív értékelést, holott, ha tényleg sérült a szállítás során, mert előfordulhat, akkor természetesen visszaadom a pénze egy részét.
Ez ellen lehet valamit tenni? 12 értékelésem van, de csak vásárlásból, eladásból nincsen... és pont ilyen gyökérbe botlok bele.Ha én valamit sérülten kapok, akkor fotózok, hogy bizonyítsam az igazam, de így, ilyen cigány módon....
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Topikgazda
válasz agroman #55006 üzenetére
Relatív, mert nem prémium, legfeljebb az eladónak. És nem a gyorsaság a lényeg, mert más okok a fontosabbak, nem futár cég, aki marha drágán 2-4 napon belül szállítja.
http://pages.ebay.com/help/sell/shipping-globally.htmlSzerinted kiállítja be a postázást?
Angliából a Global shippingen kívül az alábbiakkal is küldhetné, tehát az eladó "hibája".
Némelyik olcsóbb, némelyik drágább, mint a Global.Nem véletlen, hogy nem aktiválom a Global shippinget, minek fizessen többet a vevő.
De látom, a vevő védelmem nem nyerte el a tetszésed.Nálunk is az ajánlott levél lassabban közlekedik, mint a sima posta, mert + könyvelni kell több helyen.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Crockett75 #55004 üzenetére
Az eladónak köszönd, ha átgondolod, ugyanannyi idő alatt szállítják valójában, csak a Global shipping szállítás miatt a logisztikai központba be kell szállítani és ez 1-3 nap plusz.
Míg normál esetben besétál a Postára, feladja és az már akkor elindul.
Az eladó a lusta.[ Szerkesztve ]
-
Crockett75
csendes tag
Az Angliából Priority shippingként föladott pólók ma,a 9. napon megérkeztek Eindhovenbe.Innen már csak kb 3 nap mire megkapom.Köszönöm Pitney Bowes a villámgyors szállítást.Az 7 napja rendelt másik termék standard shippingként,ugyancsak Angliából megérkezett(ahogy szokott).Vicc az egész...
-
Topikgazda
A fizetés után 1 órán belül is visszalehet mondani a vásárlást, ha cancel order-t kezdeményezel, ha meg nem fizeted ki, akkor lesz egy ki nem fizetett vásárlásod, amit kérsz, hogy az eladó töröljön, mert akármi az indok és akkor ő tudja törölni. Csak röviden írtam a lényeget.
De elméletileg nem kötelezted el magad azzal, hogy számlát kértél.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tobb kulonbozo termekre gondoltam egy eladotol, de kozben meglett, hogy lehet uj total invoice-t kerni, ott leirtam, hogy kuldje olcsobban.
Viszont mikor ezt elkuldtem, akkor ugye elkoteleztem magam, hogy megveszem, de ha nem kuldi olcsobban, akkor nem igazan all szandekomban megvenni mindet, gondolom azert meg ki lehet hatralni belole, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest