-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Persze, rosszabb nem lesz, de nem biztos, hogy élvezetes lesz az olvasás. Ha nem tudja kényelmesen fogni azt az olvasót, akkor nem fogja annyira szeretni - ha nem fogja annyira szeretni, lehet, hogy nem is akar majd jobbat. Míg ha vesz egy normálisabbat, akkor ha mégsem jön be, kis veszteséggel el tudja adni, de egy noname valamit nem nagyon fog tudni eladni.
Én eredetileg az Icarus Illumina HD-t néztem ki magamnak, az árban is elfogadható volt, van gombja is, meg érintőkijelző is, aztán majd kiválasztom, hogy mikor melyiket használom. Aztán megláttam a barátnőm Kindle-jét, és nagyon megtetszett, hogy nincs rajta gomb, mert az olyan elegáns (nekem). Ezért elkezdtem olyat vadászni, ami hasonlóan néz ki, tudja azt, amit az Illumina HD, és nem Kindle. Így lett belőle az Aura. Eszem ágában sem volt másfélszer annyit kiadni érte, de miután megláttam, hogy létezik olyan, ami jó is, meg nagyon tetszik is, úgy döntöttem, hogy nekem megéri - mivel miután megláttam, semmi mással nem lettem volna elégedett. Először jött a tudás, után a külső, és nőneműként nekem az adott kütyü külseje is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest