-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
tt124307 #15114 üzenetére
Úgy tűnik, csak én értem egyedül, mit akar mondani Ajándékok kolléga. Amit leírtál (és amit Degeczi kolléga is mond), egy percig sem vitatható, és szerintem is egy nagyon jó, minden-egyben eszköz a Calibre. De igaza van Ajándékoknak abban, hogy elég macerás a könyveid rendezése vele. Csak egy példa, mert a cimkéket említetted. Amikor automatikusan letöltöm a metaadatokat, van, hogy csak két-három címkét kapok, meg van, hogy egy ménkű hosszú listát (amit utálok, mert elrondítja a metaadatokat). Eleinte átnéztem egyenként, és próbáltam a lényegeseket meghagyni. Aztán változtattam, kitaláltam pár fő, egységesített kategória cimkét, mint mystery, science-fiction satöbbi, és azokat használtam. Ma meg? Inkább nem is használok cimkéket. Úgyis ismerem az írókat, tudom, milyen témájú könyveket írnak és az esetek 99 százalékában név alapján böngészek. Sokkal életszerűbb számomra, hogy szeretnék valamit olvasni Asimovtól, vagy a Jo Nesbo Harry Hole sorozatának következő könyvét szeretném olvasni, mint az, hogy mondjuk szeretnék egy olyan tudományos-fantasztikus könyvet, amely robotokról szól és a Szukits kiadónál jelent meg magyar fordításban. (Habár a Calibre rögtön listázná nekem, ez nem kétséges.)
Szerintem egyébként a legtöbbet olvasóknak van a legrosszabbul katalogizált könyvtára, ha van nekik olyan egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Samsung A9+ 8/128 5G Féláron Gyári tartozékokkal eladó
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Eladó szép állapotú iPad Mini 4, 64 GB, WiFi, fekete
- 2 darab Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE / 4G (64 GB) + S Pen + tok
- Samsung Galaxy Tab A SM-T595 10,5"
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest