Új hozzászólás Aktív témák

  • tt124307

    tag

    válasz JFA #10737 üzenetére

    Nem szeretném a forgalmazó bizniszét rontani, de Alcor Codex HD-t senkinek nem ajánlok. Családban volt hozzá szerencsém, szerencsére internetes vásárlás volt és vissza lehetett vinni. Mind minőségben (fizikai kialakítás, lapozógombok működése, kijelző minősége), mind szoftver tekintetében óriási csalódás volt. Viszonyítási alapom a kb. hasonló kategóriájú, és az akkuidő miatt sokat szidott Wayteq xbook-60FL, Nook ST és Nook ST with GL.
    Lehet, hogy csak apósom futott bele selejtes darabba, de Calibre-t nem sikerült összelőni a készülékkel, maradt a sima fájl másolgatás. Androidos a készülék, de nincs wifi támogatása. Az általam pl. a Wayteq olvasón teljes megelégedéssel használt (legálisan megvásárolt) Moon+ reader olvasót nem engedte telepíteni (a gyári olvasó hulladék), a képernyő felbontása ugyan 1024x758, ennek ellenére nagyságrendekkel szebb képe van a csak 800x600 felbontású Nook-nak. Próbálkoztam Alreadert telepíteni, ami vakrepülés volt és a végén feladtam, pedig ugyancsak a Wayteq eszközön problémamentes volt.
    A lényeg, hogy nem szabad specifikáció alapján vásárolni (ezt a Wayteq-nél megtettem, morogtam is utána, de végül is együtt tudok vele élni), ki kell próbálni, meg kell nézni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák