Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Mennyire nem tartós?
Türelmetlen asszonpajtás bevásárolt belőle, nem tudta kivárni amíg haverom tud intézni feltehetően jobb minőségű lemezt. Nagyon rühellem ám, hogy nem állandó egy márkának sem a minősége, éjjel-nappal ezt a topikot kéne olvasnom, hogy mindig képben legyek.
A boltokban kapható legális lemezekkel is ugyanez van minőség terén?Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
doc
nagyúr
én is hasonló cipőben járok mint itt sokan - a Plextor eltűntével vmi normális lemez kéne
mintha a Ricoh Gold-ról régebben jókat hallottam volna, ez még mindig jó cucc? meg a Benq-n gondolkodtam még
szerintetek? -
Dilikutya
félisten
Bulkpaq lemezekről mit érdemes tudni? Nem életreszóló gyűjteménynek szánom, de 52Ft-ért be lehet szerezni. Nagyon rossz?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
PPeter
addikt
A Panasonic a kiszereléstől függően lehet CMC, MBI vagy akár Taiyo Yuden lemez is, amennyi fajta, annyiféle minőség, a Sony-ból pedig szintén van tajvani és indiai is, tehát ezek a márkák semmiben különböznek a többi nagy olyan gyártótól, aki OEM rendszerben dolgoztatnak más gyártókkal.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
törölt tag
Hy!
Az nem rossz széria hanem esetleg nem azzal a médiakoddal adták neked amivel kelett volna.Légy körültekintőbb és olyantól vegyél akitől már vásároltál és megbizol benne.
Volt pár olyan emberke aki plextort vett anno igaz kicsit drgán (100-120ft) aztán láttak egy hírdetést ty lemez 70ft egyből kaptak a dolgon és jól bevásároltak belőlle.
Kérdem én mit nyeretek az üzleten?Minden 3. lemez kuka és max 75db-ot vett belőlle.
Néha nem értem az emberkéket.100ft/db egy jó minőségü dvd és még ezt is sokalja.... -
qdak
addikt
én prontoval szoktam + puha törlövel
TA68 Sony, Philips, Q-DAQ ( NEM ÉN ) , Ridisc ! ezekben nem csalódtam még
TDK felpattog a teteje lehetett ujrairni, Verbatimot is.
[Szerkesztve]ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
lorcsi
veterán
az asztali játékosom azt írja néhány (kb. 2 éve írt lemezemre) hogy 'dirty' pulcsiba megtörölve van amelyiket olvasa, de többet nem. Miolye anyaggal érdemes megtisztítani -ha egyáltalám téyleg a kosz miatt nem olvassa- ?
szgépbe téve jól megy
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
TA68
őstag
válasz IRON STORM #933 üzenetére
Ez tényleg így van, ha nem fogsz ki belőle rossz szériát!
-
TA68
őstag
Sziasztok!
Tudnátok valamilyen jó minőségű DVD lemezt ajánlani? Sajnos az utóbbi időben a Verbatim se az igazi! Plextort meg sajna már nem lehet kapni. -
wwenigma
Jómunkásember
És ami még rosszabb, a franko Panasonic (TYG03) lemezekbol sem fog mar több utanpotlas erkezni....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
PPeter
addikt
A Plextor korábban a Taiyo Yuden céggel gyártatta a lemezeit. Idén év elején röppent fel a hír, hogy a cég átalakítja a termékvonalát és kiszáll a lemezforgalmazásból. A korábbi raktárkészletből még van kint a piacon itt-ott, és egyelőre nem tudni, hogy a továbbiakban lesznek-e újabb Plextor lemezek, mert mostanában fejezték be a cég teljes átalakítását és nem nyilatkoztak ez ügyben (sem), hogy mi várható a következő szezonra.
[Szerkesztve]PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
-
horitomy
tag
Érdeklődnék, hogy mit tudtok erről a Plextor lemezekről manapság?
már közel fél éve megszűnt a gyártása elvileg. Mikor fél éve az utolsó bevásárlásomnál azt mondta az eladó, hogy már a végét járja a plextor, ugyanis megszűnik a gyártása.
Ennek ellenére még mindig kapni. Elkezdték esetleg hamisítani a nagy kereslet miatt, hogy-vagy kapni még? -
Dracula
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm nemrég kiírt saját személyes anyagot a vinyójáról 4db 16X Benq DVD-re. Ellenőrzött írással volt, utána 2 gépre is felmásolta, hogy jó-e, és minden ok volt.
.
4x-en írta, egy kb. 2 éves NEC íróval
Kiutazott külföldre, és az ottani gépek, amiben nézte (4 gép eddgi) egyik sem olvassa őket, pontosabban üresnek látja őket minden olvasó / író, amivel nézte.
Mi lehet a gond? Hogy lehet ezeket megmenteni? ISOBusterrel állítólag valami fileszerkezet látszik, illetve 1 session: file1, file2... stb De állítólag nincs file system így nincs egy könyvtár sem, stb...
Kösz a helpet, szakik.
Üdv! -
D.Zsolti
csendes tag
Szia!
Arra gondolok,hogy amikor kész a lemez nyomtatása,akkor sötét képeknél pl.fekete, a közepétől kb.1cm re van egy 2mm es gyűrűs sáv ahol sötétebb a szín. Ez csak Verbatim és TDK nál jelentkezett eddig.Mivel írtad, hogy Verbát használsz ezért kérdeztelek meg téged is.nálad is van ilyen? -
Primőr
aktív tag
hLo!
Éppen most vettem észre, hogy mindkét DVD-RW lemezem olvashatatlan, persze írni se lehet rá. Az egyik pluszos, a másik mínuszos. Az egyik Fuji, a másik Sony. Olyan DVD-t keresek, ami bírná a karcolódást, nem úgy, mint ezek (pedig mindig tokban voltak). Tudtok ajánlani?
A másik kérdésem, hogy mennyiben számít, hogy egy dvd pluszos vagy mínuszos?A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
lutiy
tag
Sziasztok
A memorex 16* -os lemez mennyire jó?
Melyik a jobb belöle a + vagy a - , és a mid-je mind a kettőnek CMC?? -
D.Zsolti
csendes tag
Sziasztok!
Szokott vki Verbatim vagy TDK dvd lemezre nyomtatni???? -
angol
tag
nagyon kössz, a gyors választ, remek mert csak dvd lesz benne ill. itt ezek ugye lógnak normál esetben ha a koffer fekszik, tehát a nyomódás is kiesik ,
még egy kérdésem lenne, régebben olvastam tőled a cd ill. dvd korongok élettertamáról egy cikket és most nem emlékszem pontosan hogy melyiknek is hosszabb az élettartama ill. normál használat és tárolási körülmények között melyiknek kb. várhatóan mennyi is - cd vs. dvd. Tudom sokat esett erről már szó de akkor is , köszi, üdv. -
wwenigma
Jómunkásember
Ezért cseréltem jó ideje a lapozós mappáim kofferra... végiggondoltam, mit élhetnek át benne...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
PPeter
addikt
Ha nem torzulnak a lemezek egymás súlyától, nem nyomják össze egymást, akkor nincs gond az ilyen tartókkal, de mint minden más toknál, elhelyezésnél, itt is ügyelni kell a páratartalomra, hőmérséklet-ingadozásra, tehát ne a szekrény tetejére tedd, ahol alkalmasint néha hőség van a plafon környékén. A rosszabb minőségű CD-knél nem javallott az ilyen lapozós, bőröndös tárolás: ha összenyomódnak a lemezek, a tasak képes lehántani a címke- és tükrözőréteget a lemezről a kivételkor, ez CD esetén azonnali adatvesztést eredményez. A DVD-n két műanyag korong védi az adattároló réteget, ott ez nem fenyeget.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
angol
tag
PPéter,
nagyon megköszönném ha pár szóban ecsetelnéd hogy az un. alukofferekben, azon belül is a műanyag zacsikban tárolt cédéknél dévédéknél kell e tartani valamilyen károsodástól hosszú távon, amit spec esetleg ezek a műanyag „fóliák” okozhatnak, vagy nyugodtam pakoljam bele a lemezeimet ? Előre is köszi a válaszodat -
Ricko
tag
Üdv. mindenkinek!
Kérdéssel forduloknék hozzátok. Van egy haverom aki lemezeket árul.
Szerzett gyárból szitázatlan dual-os Sony DVD-ket, 8x-an írhatók.
Vettem tőle 5-öt kipróbálni.
6.6-os Nero-m volt fönt elkezdtem vele felírni két játékot, közben szólt a Jet Audio-ban a zene, így hagytam ott a gépet. Amikor visszamentem 72%-nál kiírta a hibát.
Hmm...gondoltam régi a Nero, felrakom a 7.9.5.0-sat, majd ugyanazt az anyagot elkezdtem felírni ismét legkisebb 4x-szeres írási sebességgel, úgy mint először is, de a zene megint szólt. Mikor vissza értem ment a képernyőkímélő, a zene akadozott az író medig össze vissza villogott, -> Ctrl+Alt+Del de semmi reakció, így Reset.
Na mondom akkor biztos a zene miatt csinálja (pedig amikor sima DVD-R írok akkor mindig szól alatta és még mást is csinálok és mindig hibátlanul ír). Így elindítottam ismét de már nem szólt a zene. Amikor visszamentem megnézni hol tart ismét ment a képernyőkímélő az írás leállt és már nem jött vissza a Windows....ismét Reset.
Nem mertem többet írni, így másnap öcsém íróján (Pio 110) próbáltam meg. Kikapcsoltam a képernyőkímélőjét. Nála csak 2,4x-res sebességgel lehetett írni, de 42 perc alatt megírta hibátlanul (vissza ellenőrizem).
Gondoltam megpróbálom magamnál is, hogy kikapcsolom a képernyőkímélőt. De ekkor már egy másik játékot írtam. És láss csodát...ott ültem végig felette és 4x-resen 28 perc alatt megírta tök hibátlanul.
Vissza ellenőriztem a 3 elírt lemezt mindegyiknél u.azon a pontnál állt meg az írás.
Most komolyan a képernyőkímélő tett be neki, vagy csak azt az adatot nem tudta megfelelően felírni vmilyen okból? (kipróbáltam, ha DVD-R írok és bejön a képernyőkímélő nem ír el semmit)
Szerk.: Ja, egy Asus 1612BL íróm van, most frissítettem rajta a firmware-t egy héttel ezelött. De ez benne van a konfig leírásomban is...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BONTATLAN/Samsung Portable SSD T9 1TB
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)