Hirdetés
-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
maestro87 #45846 üzenetére
keress ra ennek a dronnak a nevere a forumban....
az baj vele hogy rosszul alultervezett szerkezet egy rossz landolas azt torik.... persze vannak megoldasok a megerositesre de kerlek keresss ra! a legjobb ha ingyen kaptad, nyerted esetleg a legakciosabban vetted 50-70euroert mert akkor jobban jarsz ha eladod... es veszel vmi kicsivel kevesebb problemas repulo szerkezetet...
Persze ha hasznalni akarod akkor kell hozza TAV ahhoz meg adnak receivert a TAV az mar van 35ejrotol kezdve iRangeX iRX-i6X.... akara taranisig bezarolag.... vegyel egy toltot egy paralel boardot es legyen 4-6 aksid... lehetoleg 1Forma hogy tudd 1xrre tolteni....
hosszutavon akarod hasznalni de osszetorted akkor erdemes vmi keretet nezni hozza azt a cuccait atkoltoztetni...
-
stefi81
tag
válasz
maestro87 #45846 üzenetére
Én az újabb testvérét vettem egy hete és akkor volt az EU-ban, ezért még egy hét sem volt a szállítási idő.
Szerintem korrekt kis táv főleg ennyiért és 2vevő is van hozzá amit s.bus-on is lehet használni és pofon egyszerű egy kezdőnek is csapatni vele. Szerintem felesleges komolyabb távon gondolkodnod...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest