Hirdetés
-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #16114 üzenetére
Wehehe, hat igen.
Elfelejtettem irni, hogy ez egy also kozelites, csakhogy legyen egy elkepzeles kb. mennyit kell osszerakni egy kezdo szetthez. Persze mar nekem is sokkal tobbe van.
Btw. a Quanum V2 elegge madaretvagyu egy Racerhez kepest. 1500mAh akkurol kepes 2-3 orat is menni. Nekem sikerult igy is tulmeriteni az egyik akkut (2.8V), mert amig az MJX X600-at javitottam, elfelejtettem kikapcsolni. Amator hiba, evvan. Mindegy, az akku megy, csak megugrott a belso ellenallasa, igyhat kineveztem a hivatalos FPV akkunak.Am lehet en beszerzek egy finom lombfureszt vagy vasfureszt. Az biztos h valamikor a jovoben foltozni kell majd az egyik karbon vazat, ahhoz formara vagni a merevitest meg kelleni fog. Furom mar van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest