Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz markussandor #1688 üzenetére
Az env paraméterek a készítő oldaláról vannak szóval azok jók. Volume meg ilyesmi meg simán lehet custom, semmi különös ebben nincsen.
Az hogy docker nem támogatott LXC-ben egy sokéves, már kinőtt tévhit. Semmi gond nincs vele.
Az attachment mount illetve mappa az én plusz hozzáadott volume-m. Ugye ha valaki ezt használja, nem a saját gépén fut, és kell egy mód, hogy az e-mailek csatolmányait valahogy managelje (le- és feltöltés) - erre kell az SMB. Az applikáció maga semmit sem fog az attachments mappába tenni (csak a user). Ha működésre bírom a profil könyvtárat is kirakom SMB-re.
Száz szónak is egy a vége, valahogy azt kell megoldanom hogy az "app" usernek legyen jogosultsága a kontérben a már host szinten mountolt és meglévő SMB-re.
Miért: kéne valami backup asszonynak. Az övé folyamatosan megborul (betterbird szintén, outlook meg szar) és kíváncsi vagyok linux alatt stabilabb-e a dolog. Szóval ha megborulna és épp nem érek rá vagy nem vagyok ott, azonnal tudná használni mint vészmegoldás.
Snappymailt is nézegetem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Digitális Állampolgárság Program
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nintendo Switch 2
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!