- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Video konvertálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aranytaltos
csendes tag
Egy gond van nem a nyereseg utan kell fizetni hanem az elofizetoi dij utan. Magyaran neked adjak 5000 abbol az allam lenyul elbol 50Ft-ot aztan az AFA szinten a 5000 utan. Ergo a smarzs amibol fedezik a fejleszteseket 10% 500 marad 450 igy vagy a vegletekig barkacsolas lesz vagy csokken a hasznalhatosag (tobszor nem lesz net munkaido utan mert a bereken sporolnak). A digi nem mamut es vannak kicsik is akik ezzel eleg komoly penz kihuzast kaptak.
Amugy egy nagy gorenyseg.
Nem ertek mindenhez de vannak olyan reszek amihez jol
-
Aranytaltos
csendes tag
Nem azaert mert a tavkozlesi torveny eloirja hogy a szolgaltatas bejelnteskor meg kell adni a parametereket ha a szolgaltato ugy adja be hogy 20/20 as akkor annak biza kokemenyen kell 20/20 at biztositani. Ezert is van az hogy ha te valodi 20/20 asat akarsz akkor igen belenyulsz a zsebedbe.
-
Aranytaltos
csendes tag
válasz banpity #3570 üzenetére
1. a routerben állítsd át a mac címet is arra amin megy a net. függetlenül attól hogy PPOP rendszerben működik.
2. PPOP bejelentkezés. Elvileg a mac címet nem figyelik. Más szolgáltatók pld. mac alapján azonosítanak.
Amúgy ha bedugod a többi gépbe a kábel végét a win vagy linux kap ip címet vagy nem? ha kap akkor vagy 1. es pont lehet a gond, vagy x akta, ami helyszínen lehet sk kideríteni, ami viszont nekik meg kéne tenni.
-
Aranytaltos
csendes tag
-
Aranytaltos
csendes tag
állami pályázati pénzből és hitelből, meg kockázati tőkéből. Saját pénzét a tulaj nem nagyon kockáztatja. Rövidebben a közös adó pénzekből. Így én is tudnák ekkorát fejleszteni és ilyen áron adni.
És azt se felejtsük el sk gerincek, sk kiépítés, sk felvásárlások, nem fizet senkinek semmit, a társasházaknak sem azért mert ott lehet míg mások fizetnek érte a betelepülésért havi appanást, vagy a vezetékes szolgáltatónak a madzaguk használatáért. A megoldások és lehetőségek nagyon különböznek.
+ Az általuk szolgáltatott csomagok 10/10 és a többi is elérhető maximális sávszélt jelenti.ASZF ami elérhető a HIF.hu oldalon a csomagok garantált sávszélei 1-4m terjednek, és az általános részben sem írnak azonnali hiba elhárítást.
-
Aranytaltos
csendes tag
Ezért másznak vissza cégek a régi szolgáltatóhoz. Mert az drágább de hamarabb is működik a céges net-weboldal stb. Ez olyan dolog hogy egy cégnél segédkeztem mert sokallták a 99.9% rendelkezésre állás melletti garantált 5/5 M szinkron elérésre a havi 40e-et. A vége az lett hogy maradtak a réginél havi 38e-ért mert senki sem volt olcsóbb ugyan azokkal a paraméterekkel sőt inkább többet kértek, DIGI közölte ilyen szolgáltatást nem tudnak nyújtani.
-
Aranytaltos
csendes tag
Pld drot-net fizet, és tudok még egy két cégről de ez nem publikus. Sőt vannak lakásszövetkezetek és társasházak akik minima kérnek havi 10-est + arámot azért hogy egy nyamvadt antenna felkerüljön a tetőre és onnan lássák el a házat szolgáltatással. És sok helyen megfordultam és sokszor torkollott kurva anyázásba egy közgyűlés amikor be kívánt települni akit képviseltem mert amit ott kitaláltak azt nem voltunk hajlandók kifizetni és amikor kérdeztem mi a helyzet az UPCvel vagy éppen náluk lévő szolgáltatóval akkor kezdődtek a t. tulajdonosok részéről a minősíthetetlen megjegyzések. Lehet hogy nálatok ez fel sem merül mert a KK vagy vezetőség az elérhető alternatívák növekedését és árak csökkenését látja benne. De és ezen túlmenően sem magyarázkodni sem minősíteni sem reagálni nem fogok. Én ismerem mind két végét a dolognak és igen vannak érthetetlen és abnormális esetek. Pld láttam úgy szétvert lépcsőházat UPC T-Com, DIGI részéről hogy azt velem akarták rendbe tettetni (mivel csinálok ilyeneket) mert a kivitelező erre nem volt hajlandó, de a szolgáltatás kell. Amikor szerződést kötötték a KK-val basztak erre oda figyelni, mi merre menjen és hogyan. Volt olyan hely ahol az átfúrásokat sem vakolták ki, szép látvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest