- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Foltimor
újonc
Üdv !
Megkértek, hogy nézzek meg egy gépet. Én se értek hozzá annyira, de a tulajok még annyira se. smile.gif Szóval internet az van /win7/, router is működött. Aztán gondolt egyet és bedöglött. Internet továbbra is van, de routeren keresztül nincs. Szerintem nincs baja, tehát maga a szerkezet nem hibás, 651-es hibakód jött össze. Próbáltam a telepítőlemezzel, de végig se ment, nem talált kapcsolatot. Találtam egy-két módot, hogyan lehet orvosolni. System32-be át kellett írni a pppoe-t illetve át kellett volna, de nem sikerült beállítani a jogosultságokat hozzá. Egyszer átneveztem raspppoe.sys.old, gép újraindít ééééééés 711. Visszaneveztem, most 711-es hibaüzenet jött. Tehát már kábelról se jó a net.
Plug and Play
Távelérés - automatikus kapcsolódás kezelője
Távelérési csatlakozáskezelő
Telefonos szolgáltatások
Ezeket állítgattam, kézi, automatikus stb. De semmi. Megint találtam 20 fajta megoldást.... Szóval már netezni se lehet. Olyan lelkiismeret furdalásom van..... bááz.
Az lenne talán a legegyszerűbb, ha win 7 újra felmenne ? Ami tört, ami nekik nincs, amit kéne szereznem. Fák. Rendszert se sikerült visszaállítani egy korábbi időpontra. Szóval ilyenkor mit lehet csinálni ?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest