Keresés

Aktív témák

• Foltimor

újonc

válasz Flashget #30142 üzenetére

Rendben, kösz a választ. Amúgy érdekelne, hogy mitől változott meg a hibakód. Az lehet a gond, hogy átneveztem a raspppoe.sys.-t ? /Ha a hiba továbbra is jelentkezne, akkor win újratelepítés ?/

• Foltimor

újonc

Üdv !

Megkértek, hogy nézzek meg egy gépet. Én se értek hozzá annyira, de a tulajok még annyira se. smile.gif Szóval internet az van /win7/, router is működött. Aztán gondolt egyet és bedöglött. Internet továbbra is van, de routeren keresztül nincs. Szerintem nincs baja, tehát maga a szerkezet nem hibás, 651-es hibakód jött össze. Próbáltam a telepítőlemezzel, de végig se ment, nem talált kapcsolatot. Találtam egy-két módot, hogyan lehet orvosolni. System32-be át kellett írni a pppoe-t illetve át kellett volna, de nem sikerült beállítani a jogosultságokat hozzá. Egyszer átneveztem raspppoe.sys.old, gép újraindít ééééééés 711. Visszaneveztem, most 711-es hibaüzenet jött. Tehát már kábelról se jó a net.

Plug and Play

Távelérés - automatikus kapcsolódás kezelője

Távelérési csatlakozáskezelő

Telefonos szolgáltatások

Ezeket állítgattam, kézi, automatikus stb. De semmi. Megint találtam 20 fajta megoldást.... Szóval már netezni se lehet. Olyan lelkiismeret furdalásom van..... bááz.

Az lenne talán a legegyszerűbb, ha win 7 újra felmenne ? Ami tört, ami nekik nincs, amit kéne szereznem. Fák. Rendszert se sikerült visszaállítani egy korábbi időpontra. Szóval ilyenkor mit lehet csinálni ?

Aktív témák