Új hozzászólás Aktív témák

  • nbg

    senior tag

    válasz Ejelhar #95101 üzenetére

    Egy nagyobbacska, nyugatabbra fekvo orszagban - a redundancia miatt - ket kulonbozo (technologiaju) internetelofizetessel rendelkezem, es mindket szolgaltatast a sajat eszkozommel veszem, vehetem igenybe: a "kabelteves" behuzza a coaxot, a "telefonos" a rezet, aztan hogy melyikre mit akasztok, az az en dolgom. Ha nem mukodik, nyilvan igy jartam, de az is az en dontesem.
    Persze, en vagyok a kisebbseg, es az elofizetok 99,9%-a valoszinuleg tokeletesen elgedett a szolgaltatoi eszkozokkel - amikkel alapvetoen, altalaban nincs is sok baj -, de akadhatnak egyedi igenyek. Igy nem hogy rendkivul szimpatikus, de ha jobban belegondolsz, nagyon is eletszeru, hogy torvenylieg lehetosegem van azzal "betarcsazni", amivel csak szeretnek, illetve ami eppen kiszolgalja az igenyeimet. Miert lenne olyan szornyu, ha egy "szolgaltatasi pont" csak az adott kabel vege lenne?

    [ Szerkesztve ]

    I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Új hozzászólás Aktív témák