-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
TeeJay #16187 üzenetére
Igen tisztában vagyok az ár itthoni értékével, és a videot is láttam, még én tettem fel a kérdést napokkal ezelőtt, hogy mennyire elképzelhető ez nálunk
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy ha majd lesz, akkor mennyire fogják beárazni az itteni viszonyokhoz képest. Értem ezalatt, hogy hány embernek fog beindulni a Dagobert bácsi effektus, és kezd majd pörögni a szemük előtt a dollár jel. Mert tény, hogy náluk annyi, de ha pl meghagyják a mostani árakat a mostani csomagokhoz (ami azért a konkurenciákhoz képest nagyon is barátságosak), akkor az új csomagok (amik pl kint is vannak) ár/érték arányban mennyivel lesznek drágábbak.
Bár belegondolva, ha pl a gigás net lenne mondjuk 10, szerintem akkor is sokan beleugranának, ha pedig nem lenne annyi (pl 7-8), de a mostani csomagok olcsóbbak lennének, az meg még jobb lenne
De ki tudja...
Addig megpróbálok felhajtani én is egy két digis ismerőst, hogy ők mennyit tudnak erről
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Háztartási gépek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest