- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mini-ITX
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Gyuree91
tag
Sziasztok! Segítsetek nekem, torrentnél nem tudom elérni egyszerűen a a net maximum feltöltési sebességét max. ilyen 200kByte/sec csak.. TP-Link 1043ND gyári beállításokkal, uTorrent legfrissebb kliens.
Itt vagy, pü.-be hálás lennék, ha valaki reagálna.. (Sajnos a router topicban semmi)
-
Flashget
félisten
válasz
dodopek #14571 üzenetére
mikor ez az egész digilan beindult 2007 nyarán az első volt amit tíltott a digi a 25-ös porton a kimenő leveleket és ezáltal a freemailt. csak fogadni engedte pop3-ban a fremailt. külön kellett kérni, hogy a tíltást oldja fel userenként.
szerencsére azidőtájt indult el a gmail.com amivel a mai napig lehet levelezni digin -
sfdrakex
nagyúr
válasz
dodopek #14571 üzenetére
Digi szerveren csak akkor fogsz tudni küldeni levelet, ha van digis mail címed, a Digi oldalán regisztrálj és hozz létre egyet és a Live Mailben a kiszolgálóknál alul van olyan hogy a kimenő levelek kiszolgálója itt pipa a hitelesítést igényel elé, majd beállítások és oda írd be a Digis mail címed és a jelszavad, így engedi a Digi hogy a leveleid a szerverükön keresztül menjenek ki. Nálam smtpnek megadva: smtp.hdsnet.hu.
-
poli27
veterán
válasz
dodopek #14571 üzenetére
smtp.digikabel.hu sztem ezzel próbáld
A „További részletek” alatt be kell írni az e-mail címet és a hozzá tartozó adatokat.
E-mail cím: Az Ön által használni kívánt postafiók azonosítója. (A teljes e-mail címet be kell
írni.)
Felhasználónév: Bármit meg lehet adni. (Több postafiók használata esetén ez fog megjelenni
a listában, amiből kiválaszthatja, hogy éppen melyik levelezését szeretné ellenőrizni,
használni.)
Jelszó: Az e-mail címhez tartozó jelszó.
Bejövő e-mailek kiszolgálója (IMAP): A bejövő levélszerver.
Cégünk esetében ezek az alábbiak:
POP3: pop.digikabel.hu Port: 110
IMAP: imap.digikabel.hu Port: 143
Kimenő e-mailek kiszolgálója (SMTP): A kimenő levélszerver.
Fix IP előfizetés nélkül kizárólag a cégünk SMTP szervere állítható be.
SMTP: smtp.digikabel.hu Port: 25
A POP3, IMAP és SMTP kiszolgálóneveknél egységesen használható a mail.digikabel.hu is.
Az smtp.digikabel.hu kiszolgáló hitelesítést igényel, ezért pipáljuk ki a „Kimenő e-mailek
kiszolgálója hitelesítést igényel” opciót.
A hitelesítéshez tartozó adatokat úgy adhatjuk meg, hogy kivesszük a pipát az „Ugyanazon
felhasználónév és jelszó használata e-mailek küldéséhez és fogadásához” sor elől, így beírható a
hitelesítéshez tartozó „Felhasználónév” és „Jelszó”. Az smtp.digikabel.hu használata esetén a
„Felhasználónév” és a „Jelszó” a cégünktől kapott teljes e-mailcím és a hozzá tartozó jelszó. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Most lettem Digi előfizető.A live mail-emben átírtam az smtp szervert mail.digikabel.hu-ra, de így sem mennek el a levelek Ilyen hibát ír:
Nem sikerült elküldeni az üzenetet. Talán helytelen a kimenő levelezési [SMTP] kiszolgáló beállítása. A(z) „x*x*x*x*x@freemail.hu” címhez tartozó kiszolgálóbeállítások megállapítása érdekében forduljon e-mail szolgáltatójához.Tárgy 'Eszti'
Kiszolgálóhiba: 550
Kiszolgáló válasza: 550 relay not permitted
Kiszolgáló: 'mail.digikabel.hu'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCC79
Protokoll: SMTP
Port: 25
Biztonságos (SSL): Nem
Utána olvastam a live mail súgójában itt, de nem lettem okosabb... Találkoztatok már ilyennel? Mit kellene csinálni?
Köszi! -
Márton
nagyúr
Üdv
Ha levelet küldök valakinek a mail.hdsnet.hu SMTP szerveren keresztül
8 órával későbbi a küldés dátuma (óra)
Miért? Hol tudom ezt beállítani, bejelenteni? Nektek nem? -
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
leslieke #14559 üzenetére
Igen, persze. Viszont a sys fájl csere nem hozott javulást. Az én gépemmel, amivel itthon, a szomszédban, csatlakozok pikk-pakk: ott nem tudok (:
Szóval valami gebasz van a digi vonallal, de persze a 651 hiba miatt ők azt mondták a kedves szomszédnak, hogy kijönnek és vmi 2500 Ft-ért megcsinálják...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest