-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Dragon3000 #106165 üzenetére
Én semmiféle szerződést nem kaptam, tehát így csak tippelgetni tudok. Viszont a szüleim szerződését nekem küldték ki, és ebben tényleg az szerepel hogy január 1-től él. Rohadjanak meg, akkor még rosszabbul is járok így, mert nálunk nincs e-pack, direkt, és akkor még az emelést is bevasalják, szerintem.
Nagyon kíváncsi leszek, fú. De azért nagy királyság hogy a telefonos ügyintéző se mondta ezeket el, december 30-án hívtam az Invitel-t, aki megkötötte. Már 'DIGI NEKEM' a csomag neve a szüleim szerződésének.
Amit én kötöttem CSAK internet csomag, ott még rá is kérdeztem hogy 3900 forint lesz, mondta a hölgy igen. Most akkor így hogy kötöttem hűséget, de csak január 1-től érvényes, így MÉG 1000 forinttal lehúznak? A kiírás szerint 1 vezetékes szolgáltatás esetén 2000ft az emelés, nekem van e-pack és hűség is, tehát akkor csak 1000 forint lenne. Dehát.. ezt el se hiszem.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Robogó, kismotor
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Házimozi belépő szinten
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest